4-я оригинал была как 1-я просто прошпатлевал и покрасил , 6-я м26 Израиль болванку инерционная, учебная.
Доброе утро парни ))) Есть вопрос к вам ))) Задача скорее теоретического плана, но думаю, как перевести ее в практическое русло. Задача получить 20 квт крутящей мощности. С одной стороны, можно пойти в рэс/облэнерго и написать заяву, цена подключения была около $2000, плюс по мелочи, вероятен вариант, что будут требовать еще на лапу. Варианты с ветряками и сэс я даже не рассматриваю. Поскольку режим эксплуатации планируется сильно эпизодический, то не прилепить ли мне двиг с кпп какого нибудь импортного корыта, на соляре или на газу? Обороты на валу должны быть 100..400. Самый главный вопрос - выработка будет более дорогой, но абсолютно автономной, без поборов, взяток, дешевле на 1000 предварительно. А то и более. Шмарклюны доцарювались, походу энергетике страны пздец, лично мне видится в ближайшей перспективе (( Есть какие идеи по этому поводу?
для 20 квт на выходе редуктора хватит примерно 15-20 сильного дизеля,какие ставят на китайские тракторы,написано конечно не правильно,по задаче важен крутящий момент на указанных оборотах а не квт или л.с.Долго и надежно работает двс с половинной от максимальной нагрузкой.Маховик сильно облегчит ему жизнь.
копачі? буйно помішані (вогнепал)? тихо помішані (холодняк)? чи просто фулігани? кличте - розберемось куди опріділити
Вот как народ с пользой проводит карантин ... Британський журналіст Трістан Крос відтворив у віртуальній реальності свій улюблений паб Skehan, до якого ходив до початку пандемії. Він розповів свою історію виданню Wired. Крос детально відтворив будівлю, в якій розташований бар, його інтерʼєр, а потім додав відвідувачів. Щоб втілити задумане, журналіст кілька тижнів вивчав основи 3D і VR за майстер-класами на YouTube і попросив у власників пабу план будівлі.... Трістан малював бар у програмі для 3D-моделювання Blender. Він витратив день на складання приміщення, ще кілька днів пішло на відтворення вітрин, вікон і даху. Найскладніше було намалювати перила та інші дрібні деталі. Через два з половиною тижні Трістан навчив віртуального персонажа брати в руки пиво і нарешті зміг відпочити в своєму улюбленому барі. Але швидко зрозумів, що йому не вистачає людей. Із цим допомогли розробники Reallusion — вони відтворили у барі реальних друзів Трістана і навіть американського співака Роббі Вільямса. .
И немного о грустном для любителей пива ... Асоціація пивоварів Франції заявила, що змушена знищити 10 мільйонів літрів пива, адже через коронавірус закриті всі кафе та ресторани, а термін придатності напою закінчується. Про це повідомляє France 24. За словами представника профспілки, у Франції популярне непастеризоване пиво, термін придатності якого набагато менший, ніж у класичного. «Це дуже хмільне пиво, коли його термін зберігання перевищує два-три місяці, то аромат та смак значно змінюються не на краще», — пояснили в Асоціації. Профспілка вже звернулася до уряду з проханням допомогти знищити прострочене пиво. .