Камрады, кто силен в ВОПах, я в профильном тему создал, требуется помощь в идентификации, уж больно непонятный зверь.
Совершено верно ! Никто ни с кого не в праве спрашивать . Ну и так , до тех , кто способен мыслить ... : - если бы штаты или европа, хотели видеть это государство успешным - разве они бы позволили прийти к власти таким прохвостам , как парашенка и зелензкий ???... Всё ! Я заткнулся !
я теж люблю з житнім хлібом...і Норвежську вперше мені дали скуштувати на гулянці керівників у гіпері у вигляді бутерів житнього хліба і сільодки (вид мене вбив...ще подумав: от мля керовніки- не можуть полюдські бутери зробити чи хоч сільодку нормальну взять..но це було до моменту поки не пересилив себе взяти бутер - потів наминав тільки лящало ) камрад ви бачите таке рідко - а я практично кожного дня...а ще не розумію коли сцуко беруть відкривають запечатану (одноразову) упаковку роздивляються, а потім кладуть і купляють іншу запечатану!..ну ти вже падло розпечатав - то ж купи розпечатану...так ні...той товар вже піде на списання/уцінку за рахунок персоналу тому в залі намагаюсь бувати якомога менше...краще більше по цехам пошарюсь, подивлюсь як що роблять і що можна купляти
сьогодні отримав хрінову інфу з перших рук...поки не оголосять не хочу казати...знову горить...біля складів...
Просидів в котельні вечір,трохи по колдував з сокирами.Типу поворонив,може не будуть так ржавіти, шкода знахідки. 2 шт '.шліфанув ,буду топорище робити.Ніколи таким не займався,перший раз.
а у меня фискарс узкий,почти как детская лопата,на треть уже стандартной,оно так легко тяжелую землю берет,аж непривычно после обычных,шо в песочнице роешься.Легкая и крепкая.
о..ще один!..майте совість! я на Паску тримав собі флєшку "Львівського світлого" щоб розговітись..а тепер вона таки відкоркована і скоро буде порожня!
пару раз брал типа упакованное,дома находил недостачу,например в каше в пакетах,должно быть 4-ре а их три.теперь открываю и забираю,крайний раз вообще прикол-жена научилась брать дорогие яйца,те шо по 10 штук,крупнее и вкуснее,плотно типа упакованы.Дома нашли 9 из них 2 коцнутых.И шо?Я всегда понимал что любые магазины-разводняк,но такое-просто мелочное свинство.
Сам знаю что Прага.А точнее.Просто я в радиусе 80 км Прагу на велике обьехал.За много заходов.И жил на авиабазе.
таке свинство можливо коли працівники свині...в наш час віддати розпорядження щось мутити - собі дорожче буде...в кожного камера і диктофон..потім злиють такий запис і той скандал не буде вартий коцнутого яйця... але взагалі ми трохи про різні речі: я про те що покупці відкривають упаковку, а потім купляють такий самий товар но запечатаний, а розірвану упаковку залишають!..бачив на власні очі...навіть блістери відкривають а потім відкритий блістер залишили а такий самий новий купили ...