Таможня не дасть,,добра,,літр і блок, можна. Хай,всім 36.6,і щоб сил хватило все заплановане переробити до вечора. Тут знову було свято,хоч і єврейське,проспав.
Когда-то еще в 2000-х мой дружаня в Украину из Штатов автомобили присылал. Три машины в одном морском контейнере. Таможня в багажники не заглядывала. Чего там только не было!
В контейнер можна 5 шт.авто впихнуть,і кожне зафарширувати.Але навряд чи потягне спонсор такий подарунок. І то такі контрабанда.
В 14м году я немного завозил в Украину милитари хлама для реализации на форуме желающим камрадам, и безвозмездной передаче одной бригаде ВСУ, куда попали служить мои близкие друзья. Три неслабые посылки получил норм, от четвертой доехала половина. Перевозчик сказал прямо - таможня попросила для передачи тем, кого призвали из рядов таможни в ряды ВСУ. поскольку я это крутил с балансом близким к нулю и на частично занятые деньги, то... Штукан я потом вернул, снарягу возить перестал.
Я з середини 90х в темі,багато чого можу розказати,але не хочу.15 років стажу декларантом,а потім сам активний учасник ЗЕД.
ой,вэй. за инквизицией к Waltery,а избранный народ играет в традиционую еврейскую ночную игру "Царь Мидос над златом чахнет"
Я выдаю индульгенции только тем , кто презирает любую власть , но является самым честным анархистом ,как Ваш покорный слуга
іх бін не стоїть...на роботу...повна апатія...сцуко задовбав ідіотізмь...час йти в відпустку бо зірвусь і розкажу всім що я про них всіх думаю... країна 100% відображення фірми: до руля прийшли повні ідійоти і шарлатани... сцуко воно навіть немає уявлення що таке температура світла а з вумною пикою розповідає мені (перша спеціалізація - освітлення і освітлювальні установки) яким світлом (тепле, нейтральне, холодне) треба що підсвічувати .... воно на нейтральне каже - тепле...на холодне - біле...про кельвіни воно навіть не чуло...і сцуко втирає...де сцуко вирощують таких ідійоток? напоркуа???