От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.587
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Я дуже дивуюся, що цій курві там ніхто підсрачників не надавав.
    Вітаю панство. Сьогодні продовжував косити та думав що завтра закінчу, але моя доця повідомила мене, що завтра мені спиногриза підкинуть;):D.
    Скочив на пів години до лісу та відкрив грибний сезон - трішки знайшов правдивків.

ДВ762, Ph@ntom та Konrad Lorenz подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Брючный ремень PARATROOPER SAFETY BELT ′PARA′ OLIV Брючный ремень с металлической пряжкой, с логоти...
      400 грн.
    2. Поясной ремень из курлена, ВС Великобритании. CS95 COURLENE WORKING BELT GREEN. Курлен - полиолефин,...
      150 грн.
    3. Легкий зручний та міцний. Довжина до 110 см
      190 грн.
    4. Разгрузочный полицейский ремень. Цвет черный. Пряжка - фастекс с фиксатором. Шлёвки - пластик. Сос...
      170 грн.
    5. Лот2. Брючний ремінь ЗС Великобританії. Максимальна довжина 104 см. ширина 5.5см.
      88 грн.
  3. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
    А я закладаю 3й ряд на новому винограднику))))

IMG20250724195205.jpg

4. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.587
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Файна татуха;):D

Igor 21, Konrad Lorenz та ДВ762 подобається це.
  5. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.067
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    Вечора парні!
    геніально:

Igor 21, Wiking730, Хейль та ще 1-му подобається це.
  6. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2025-07-25-10-42-58-60_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Надобраніч)))))

Gesandt, ДВ762, slawuta5 та ще 1-му подобається це.
  7. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.067
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    Дня парні.
    182/119...мабуть на погоду...і корови на мапедах катаються:

Igor 21, Ph@ntom та slawuta5 подобається це.
  8. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2025-07-26-20-48-29-93_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Я оце щось не розумію

Конкретні чиновники не виконали своїх службових обов’язків, у результаті чого Україна не отримала EUR 1.5 млрд. донорських коштів.

Тут, як мінімум – «службова недбалість», а як максимум – «зрада Батьківщині»: зниження обороноздатності країни в умовах воєнного стану.

Тобто печерські пагорби кишать ворогами, а їх навіть допитати ніхто не хоче.
    (с)

Шуруповертом щонайменше)))

Igor 21, Хейль, ХапалАнДаг та 2 іншим подобається це.
  9. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.587
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Цікава новина!
    [​IMG] СБУ ВИЗНАЛА: КРИТИКА ВЛАДИ — ЦЕ «АНТИУКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕНТ»
    Два документи — і два шокуючих зізнання:
    [​IMG] Критика влади та президента — це «антиукраїнська риторика»
    [​IMG] Публікації про політичні утиски прирівняли до «проросійських наративів»
    На цій підставі СБУ ініціювала блокування Instagram-акаунтів «Європейської Солідарності» в Житомирі та Дрогобичі. Жодних доказів «проросійськості» — лише критика влади.
    [​IMG] СБУ відмовилась прийти на засідання комітету й пояснити ці дії.
    Це — тест цензури соцмереж.
    [​IMG][​IMG]

Igor 21, Ph@ntom та Konrad Lorenz подобається це.
  10. polnik2705

polnik2705 Feldwebel

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Киев,
    Тихесенько скочуємося в диктатуру.
    Мене цікавить текст нового закону від пізделенського про поверенення незалежності НАБУ і САП. Бо там є така собі можливість понтам (раніше були менти) вдиратися до приватни помешкань без санкціїї та рішення суду.....Де можна побачити цей закон?

ДВ762 та Ph@ntom подобається це.
  11. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2025-07-27-00-25-51-47_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

У 2019 році я летів у відрядження в Гонконг. Купив квитки через Пекін, нормальна авіакомпанія, плюс на зворотній дорозі в мене був зарезервований готель, бо пересадка більше 8 годин.
    Візу в Пекіні зробили швидко. А далі - кіберпанк. Камери скрізь. Ти купуєш квиток, над тобою камера. Йдеш по метро, камери. На переходах, камери й ще КПП з поліцією.

Я жив майже в центрі. Вийшов із метро, зупинився, дістав телефон, щоб знайти на мапі, куди йти. Ясна річ, гугл там не працює (як і ютуб, ФБ і все інше). За допомогою MAPS.me я зрозумів, куди йти, але не встиг, поки стояв і тупив 3-5 хвилин, до мене під’їхали місцеві копи. Через перекладач запитали, хулі лаовай робить тут о 10й вечора.
    Я показав бронь готелю, квитки, паспорт. Вони посадили мене в машину й відвезли до готелю, який був за 300 метрів. Передали адміністратору. От вам "турбота" і "безпека".

Але це ще не все. Назавтра я мав їхати в аеропорт, виліт о 16:00. Пішов трохи погуляти та знайти щось поїсти. І тут почалась жесть: щоб зайти посрати у сраний туалет треба було сканувати QR-код китайського аналога нашої "Дії". Немає коду - немає доступу, йди до персоналу щоб відкрив тобі двері. Щоб не скзали що я пиздю, я навідь точне місце вказати де це було, навпроти Запрєтного Палацу, в забєгаловке СабВей
    Сральний папір в туалеті? Теж по QR-коду. Використав ті серветки що видали разом з сандвічем щоб підтерти собі сраку.
    Оце і є Китайський контроль: без додатку ти - ніхто. І саме туди веде нас українська "цифровізація".

Тепер Укрзалізниця. Цей цирк вирішив ввести верифікацію через Дія.Підпис для купівлі квитків на популярні поїзди.
    Пасажири зобов’язані пройти цифрову верифікацію, інакше - пішов нах. Або пиздуй по холодку в кассу.
    Це пряме порушення конституційного права на вільне пересування. Люди, які не хочуть здавати свої біометрику, або не мають смартфонів автоматично стають людьми другого сорту. Вас привчають до нового порядку.
    Спочатку "зручно", потім "без цього ніяк", а потім є-гривня, яка контролюється державою. І без дозволу тобі не продадуть квиток, не впустять у транспорт, не дадуть доступ до банківських коштів. Все пусік, ті просто юніт.

Про "боротьбу з перекупами" не смішіть мої пєйси. Всі перекупи давно сидять у головному офісі Укрзалізниці. І їм "Дія" не заважає.
    А от простому користувачу так. Це банальна репетиція цифрового концтабору. Ніхто не бореться з шахраями, борються з вашим правом бути вільною людиною.
    І що найогидніше, коли люди почали протестувати проти цього, одразу активізувались боти з закритими сторінками, які почали відпрацьовувати копійки. Під кожним постом одні й ті самі тези: "зручно", "не подобається, пиздуй в касу", "це для безпеки".

Так ось, скажу вам, шановні вилизувачі очка цифровізаторам: ви самі себе і нас усіх заганяєте у Китайську модель, де на кожен крок потрібен дозвіл.
    А потім будете кричати, коли вас обмежать у доступі до грошей, свободи, пересування. Але буде пізно. Бо ви самі це підтримали, за пару копійок і трохи "зручності".
    Я був у багатьох країнах. Ніде, НІДЕ немає подібної хуйні.
    Тільки в тоталітарних режимах. І тепер у нас.
    (с)

Zeлєнєнізм - єто zeленская власть + ціфровізація всєй страньі))))

Gesandt, Igor 21, Незнайка855 та 6 іншим подобається це.
  12. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.587
    Адреса:
    Łódż, Polska
    А де чеченці?
    І щє...

Igor 21, Хейль, Konrad Lorenz та 6 іншим подобається це.
  13. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
    FB_IMG_1753621068759.jpg

А zeмельському - кокаїнум))))
    Треба ж якось відбити 1,5 ярда ойро))

Gesandt, Konrad Lorenz, slawuta5 та ще 1-му подобається це.
  14. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Вони почали виробляти штурмові Ниви.
    Навіть без дверей і даху. От і зароблять.

slawuta5, ДВ762 та Ph@ntom подобається це.
  15. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2025-07-28-16-20-04-97_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Привітався)))

slawuta5 та Konrad Lorenz подобається це.
  16. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна

База)))

Хейль, Igor 21, Konrad Lorenz та ще 1-му подобається це.
  17. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Виходить , що кого окупували, той і поганий. Херсон після звільнення став героїчним, так може і Симферополь став би героєм, як би звільнили.

18. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
    Не знаю в кого там посуха, але таке враження, що я потрапив в очко циклопа око циклона.

З усіх боків гримить, блимає та наближається. А в нас сухо, принаймні зараз. Після дощу, що лив усю ніч.

19. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна

Невдовзі на райбі, продам ммг)))

Gesandt та ДВ762 подобається це.