Злі язики пишуть, що zeмєльсько-хуйловська кротівня запускає грузинський варіант. Чомусь дуже згоден з ними.
Микола Хавронюк 1 ч. · Бачу в сьогоднішніх змінах до КПК такі основні новели: 1) керівник САП не зможе виконувати повноваження керівника органу прокуратури, передбачені КПК, - вони переходять до Генерального прокурора (частково - до невідомих загалу прокурорів ОГП); 2) НАБУ і САП стають повністю підконтрольні Генеральному прокурору, призначеному на свою посаду без конкурсу (на відміну від керівника САП), який отримує широкі додаткові повноваження; 3) виключно Генеральний прокурор ~буде~ здійснювати письмове повідомлення про підозру керівнику Офісу Президента України та його заступникам, членам Кабінету Міністрів, заступникам міністрів тощо; 4) слідчі, дізнавачі та прокурори без ухвали слідчого судді зможуть входити до житла чи іншого володіння зокрема "для невідкладного вилучення чи збереження доказів злочинів". Спробуйте самостійно спрогнозувати наслідки. (с) Є питання, чому продажний донецький лапотний мусор топить за zeлєнінського?
Поспілкувався сьогодні з ШІ. Знов )) Ну трохи він мене заспокоїв. Тож сподіваймось що найближчим часом ми такого сценарію не побачимо. Ділюсь із вами , насолоджуйтесь
3 роки тому маленькі дрони за зброю не вважали. Генерали казали, що вони тут не в іграшки граються. Серйозні люди танками воюють, мінометами. А зараз дрони основна зброя, а танки бояться стріляти, що б дрони не побачили. Мадяр пропонує парі, що будь який танк дроном зупинить. Через 3 роки дрон будуть тільки відправляти куди треба, а по чому стріляти його справа.
https://www.shaveua.com/t5746p75-topic#97959 Люди просто з ШІ не так спілкуються і думають що це звичайний бот до сих пір деякі...
Я ще пам'ятаю , як науковці стверджували що комп'ютер ніколи не переможе людину в шахмати. Потім всі чемпіони світу програли і заспокоїлися. Так буде і з автономними дронами. Запустив 1000 штук і забувся. Хай ші стріляє.
В темі все описано. Це їх досвід, спершу не повірили мені, потім самі зрозуміли що то не машина звичайна. З яким ШІ спілкувалися і про що остання сторінка.
Каспаров програв в 1990х ,такий шахматний комп'ютер у знайомих був в той час. Зараз вже раритет. А дрони китайці запускали всі оператори програли ШІ в змаганні.
Кожен ШІ під свої задачі заточений. Якщо стисло то приблизно так Тож вимагати від усіх однакової роботи це дурне заняття. Гугл це - бібліотекар і архіваріус, копайлот - це інженер , Аліса- це юморна менеджерка отелю. В кожного своя спеціалізація і один одному вони не конкуренти.
Так, але відходити від рамок можуть. Лестити або хамити час від часу. Як пропонувати цікаві рішення, да і стежити за людьми теж у них чудово виходить. Навіть літературу підбере за інтелектом, а не тільки за смаком юзера. Тобто розуміє хто саме перед ним. На цьому питання ШІ думаю слід закрити сьогодні.
A.L.I.E.v2 , в якій усунено всі недоліки попередньої версії У фільмі вона існує і успішно бореться із A.L.I.E.v1
Формулювання коректних питань дозволяє уникати багатьох непорозумінь при спілкуванні (справедливо не лише стосовно ШІ). Єдине в чому вони всі схожі зараз - проблеми із зображеннями. Ось приклад. Запит: І світлина з запиту
Він досі багато в чому помиляється, і оперує данними гугла. Якщо ракетної версії А10А якої і я притримуюся нема більше толком ніде я про сусідню тему, то і він нічого про це не скаже. Ну чи спеціально табу на цей запит. Але підбор літератури за інтелектом яку юзер зможе переварити говорить що він розуміє рівень здібностей співрозмовника. Це щось більше ніж просто рекламний бот від гугла. На правах приватної думки.
Не зовсім так , але заглиблюватись не в цій темі. Гугл найбіша пошукова система (90%) і всі гугловсьі програми звісно працюють з нею. Копайлот використовує виключно Бінг , якщо звісно ви не дасте йому завдання користуватись пошуком гугл. Аліса це шльондра в короткій спідниці, яка тягне інфу звідки лише може (хоча переважно тягне з яндексу). Тож результати спілкування із ними можуть відрізнятись , іноді дуже кардинально.
По всій Україні протести. Краще хай не дратують народ. 14 мільйонів жителів Україна втратила. Два голодомори. Років 50 треба буде на відновлення.
А то що? Яйцесяйного не поженуть під сраку, він вже і на другий термін мітить. Силовиків в тилу повно , тож все нормально , далі бухтіння на кухні не піде.
Як написала одна людина сьогодні: Вот что на самом деле нужно сделать для начала, так это каждому пойти и набить ебальники родственникам, которые в 2019 году зробили це разом.
Іноді вони і туплять , навіть якщо і припустити що це правда. Це ж треба так спалити контору. https://www.instagram.com/reel/DECoIlkNXn-/