Від знайомого , що виїхав після поранення, чув неодноразово - Бусифікованих нам і даром не треба. І купа матів...
інакше я теж не можу це пояснити: є номер телефону на медальоні...є тести ДНК...за 8 місяців не могли зателефонувати/зрівняти ДНК? на сьогодні крім кума маю ще 2 знайомих безвісти: син сусіда тут і син сусідки з західної України...а скільки ще таких синів??? щось менен накрило на вечір...
ну є різні бусифіковані... пару місяців тому бусифікували мого двірника...хлопчина хоч і несповна розуму але служить...вірніше працює різноробочим в учебній частині...дрова, ремонти, прибрати...хоззабезпечення...мовчки але ідеально виконує що говорять - на більше його розум не здатний... також маю бусифікованого кума...теж служить а вірніше робить при учебці..ремонти, дрова....в минулу неділю їздив до нього бо в малої був день народження...ввечері кум перевдягався: одна нога до яєць в чулку а інша в бандажах як у мумії - вивалюються всі вени...хвігура в корсеті як у баришні - зірвана спина, грижі...
Родич під Сумами просидів 45 днів на позиції , їсти і пити нічого. Насилу вибралися . Покупався, побрився. Через 2 дні знову відправили . У людей нема сили автомат тримати.
мля...знову сирена...знову трасери над домом...повиздихати в муках до сьомого коліна всім кацапам і зеленодупим!
на днях нарешті поставив кондиціонери в спальнях...знайомий холодильщик що ставив зовнішній блок з даху веранди чуть з даху не сігонув коли наші пролетіли низько над хатою...я зрадів а він перелякався...заспокоїв що вони тепер так завжди літають...одне дійство а емоції різні...
Ну тут знайомий явно мав на увазі не тих хто служить в тилу. Малось на увазі що присилали "дідів" які мали купу проблем із здоров'ям. В них у відділенні середній вік був +-50 , їх так і звали "дідами". Жодного більш менш молодого. І коли присилали "поповнення" то командир завжди крив матом всю цю систему: Мені молоді потрібні , а вони знов прислали старперів. В мене до передньої лінії 7-8 км, на руках їх туди носити чи візком катати?
та зрозуміло...просто існує купа посад де замість молодих-енергійних лямку тягнуть старпери і непрридатні... нагрузи мене зараз броніком то чере декілька кроків якщо спина не спаралізує то колінні сустави повискакують...ще той вояка з мене
Є і інший випадок. В однокласниці чоловіка перехопили по дорозі на роботу. Йому 58 років, якісь проблеми з легенями ще зі школи, всі документи в наявності. Фігня. Визнали придатним. Майже місяць катали по всій Україні , ніхто не хотів брати. По ітогу повернувся до дому , але щомісяця має відвідувати ТЦК. Так і живуть вже майже рік.
Тут як літали, так свої більше хат спалили чим кацапи. Літаки люблять теплові пастки на малій висоті вистрілювати. Все горить в тисячі різних місць одночасно. Радості було мало бігати гасити все під ряд, пожежники не встигають, хати горять, луки, бур'яни.
У нас минулого літа все було затягнуто димом , сусідні дома ледь проглядались. Горів бур'ян на полях. Кацапи навмисно гатили щоб підпалити сухий бур'ян.
Трохи внесу розрядку в тему. Заради цікавості потестив сьогодні ШІ від Гуглу і Майкрософт. Я знав що ШІ ще далекий від розуму людини , але сьогоднішній тест доставив задоволення )) Отже запитав - "шеврон баба яга дрон" , мався на увазі цей шеврон: І почав ШІ мені самостійно робити дизайни шевронів відповідно запиту Ділюсь із вами ціма шедеврами , можливо комусь ідея зайде: Не дякуйте
В мене також схожа історія, покатали по Україні ніхто не брав нас, але всеж знайшли частину яка взяла, зараз в ЗСУ! І таких "придатних" тут дуже багато!
щойно говорив з електриком: в 4:26 кр пройшла і над його домом...це десь в 2км від мого дому...над моїм кр пройшла в 4:20...