Мальвазія, це умовна назва групи сортів винограду, орієнтовно 25 шт. Я куштував вино з Мальвазії з Греції, иа Мальвазії з Італії. Схожі як медседец на жьігулі. Пляшкою та кольором.
Дня парні. ох і деньок видався.... пару тижнів тому на скутері навернулась ручка газу...добре що це сталось при виїзді з роботи то вжика поставив, зняв ручку і на "перекладних" (маршртках) поїхав до дому...виявилось китайці так потужно зробили датчик хола в ручці що магнітик тримались буквально на пластикових волосках...ну і 1 магнітик відвалився...як зміг приклеїв магніт на супер клей і ручка газу запрацювала...думав знайти нову але холєра всякі є а таких (конкретно на мою модель скутера) - німа... сьогодні зранку відїхав від дому на 7км і на переїзді перед шлагбаумом при скиданні газу газ не скинувсяююдобре що при гальмуванні відключається газ...загальмував...тільки відпускаю газ - вжик починає стартувати...коробка автомат мля...і нє щоб розвернуть і чухати на повному газу до-дому я ідійот взяв і вимкнув запалення...після повторного вмикання запалення вжик вже не реагував на ручку газу а на приборці висвітилась перечеркнута ручка газу...зателефонував дружиті - а та ще не вернулась з нічної...ну і покотив 7 км 105кг вжика до дому...коли залишилось до дому чуть менше 1 км підїхала дружина...залишив її з вжиком а сам мотнувся по прицеп і завіз кітайську тварюку до дому...зараз сиджу чухаю тикофку що примастирити замість ручки газу...знайшов купу універсальних..парочку подібні по характеристикам...буду чось мутити...проблемка що в моїй ручці 3 керування: - ручка газу - 3 провода - перемикач швидкості на 3 положення - 3 провода - кнопка плавного набору швидкості (не так сильно просаджує акум при розгоні)..але вона вмикається лише при 3 положенні швидкості - 2 проводи... знайшов універсальну: - ручка газу - 3 проводи - перемикач швидкості на 3 положення - 3 провода - кнопка паркінг - проводи... думаю обійдусь бе плавного набору швидкості - я його вмикав лише пару раз коли купив вжика - не сподобалось...і більше ним не користувався...
Вітаю товариство! Ранютко поїхав на село - полив те що треба було полити, знову підрізав та підв'язав віиноград та зібрав решту полуниці. О впі до десятої вже був вдома. На дворі зараз +36, а на столі найбільш відповідна страва у таку погоду - холодний борщ!
Є файне місце - острів Собєшевський. А у місцевості Щьвібно мій друг-рибак ще й туристів возить на лайбі, котру у Швеції набув - два в одному: можна придбати свіжу рибку, а потім прогулятися по затоці Гданській.
Ніс корабля називається у латинян ростра [ 3 ] , а у голландців - гальюн Галью́н ( нідерл. galjoen — « ніс корабля » [ 1 ] ) — спочатку звис на носі вітрильного судна для встановлення носового прикраси судна [ 1 ] . Традиційно на цьому ж свисі (між княвдігетом і бортами корабля ) встановлювали відхожі місця для екіпажу [ 2 ] [ 3 ] , тому в даний час «гальюном» називають туалети на кораблях [ 4 ] . ПС: отже він пішов в обох розуміннях на гальюн