От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.224
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Пришла рассылка сегодня как для ВПО . Щастя то какое ....ОБНИМАШКИ ...ДВОЙНЫЕ ...:D:smile_10::smile_10:
    .
    Укрзалізниця розширює програму лояльності "Залізні друзі" спеціальними пропозиціями для ВПО
    Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia в партнерстві з Міністерство розвитку громад та територій України, Національним проектом Пліч-о-пліч: Згуртовані громади та Міністерство цифрової трансформації України працює над підтримкою українців, які вимушено покинули свої домівки.
    У рамках ініціативи з підтримки ВПО, анонсуємо розширення програми лояльності "Залізні друзі" для внутрішньо переміщених осіб. Тепер вони матимуть доступ до ексклюзивних пропозицій від партнерів залізниці та подвійних бонусів за подорожі.
    У черговому оновленні застосунку Укрзалізниці реалізовані:
    Подвійні "обіймашки" за кожну подорож;
    Спеціальна категорія "Для ВПО" з доступними тільки внутрішньо переміщеним українцям пропозиціями.
    Серед перших партнерів нового розділу програми: Укрпошта, Аптека 9·1·1, Фокстрот, Медичний центр "Мати та дитина", маркетплейс для пошуку медикаментів Liki24.com - коли треба ліки та інтернет-магазин ROZETKA. Укрзалізниця планує розширювати кількість спеціальних пропозицій для ВПО та додавати нових партнерів у програму.
    Як підключити:
    1️⃣ Оновіть та відкрийте застосунок Укрзалізниці
    2️⃣ Перейдіть у "Профіль" → "Мої дані"
    3️⃣ Оберіть "Додати статус ВПО"
    4️⃣ Підтвердьте статус через застосунок Дія
    5️⃣ Користуйтесь спеціальними пропозиціями та отримуйте подвійні обіймашки!

ДВ762 та Ph@ntom подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Швейцарські гірськолижні сонцезахисні окуляри. SONNENBRILLE SCNWEIZ "SUVASOL" Оригінальні...
      850 грн.
    2. (в наявності 6 шт.)
      Основні характеристики: Повний захист обличчя: Маска закриває обличчя, захищаючи від ударів, подряпи...
      220 грн.
    3. Швейцарські гірськолижні сонцезахисні окуляри. SONNENBRILLE SCNWEIZ "SUVASOL" Оригінальні...
      850 грн.
    4. (в наявності 9 шт.)
      Надійний захист для мотоциклістів, велосипедистів, страйкболістів та любителів активного відпочинку!...
      205 грн.
    5. Стан бу,але використовувались не довго.
      800 грн.
  3. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.417
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Привітався!
    У минулому житті мав садибу, теж прибирав спочатку.
    Потім геноцидів на повну, бо їх стало тьма...
    Їх навіть їжаки не їдять.

Хейль, slawuta5, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  4. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Навіть не знаю, чи можна з таким привітати.
    Схоже на знущання ((

Не поповнював київстар десь з 4 місяці, може трошки більше.

Він прислав мені мені смс:
    1. Поповнено рахунок на 95 грн.
    2. Списано 30 грн добових платежів.
    3. Списано ще 30 наступного дня.

Хоч я і не користувався ніяким сервісом від київстар, окрім входящих)))

Самі собі порозважались)))

Останнє редагування: 25 чер 2025 у 17:15
    tuman, slawuta5 та ДВ762 подобається це.
  5. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Я спочатку геноцидів, поки не розібрався.
    Оці великі леопардові/фіолетові/зелені/чорні жеруть тільки мертву органіку. Дехто з них навіть занесений до ЧКУ!

Великих рудих (гішпанських) та дрібних кольору тіла, треба нищити, бо жеруть усе підряд.

)))

Svoyak, slawuta5, кичкас та 3 іншим подобається це.
  6. брандмейстер

брандмейстер Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.148
    Адреса:
    залізне серце України
    Пішов взимку в Київстар з пенсійним та УБДшним, там підключили жебраківський тариф: 0,5 року - 100грн, далі - 150 грн:p

Svoyak, Gydroskop, slawuta5 та 2 іншим подобається це.
  7. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Це майже джекпот))
    Але ж не маю ні першого, ні другого.

Питання в іншому.
    Самі нарахували, самі списали, самі повеселились, я в цьому участі не приймав.

От і думаю, що це було?

Пс була отака пропозиція.
    Не спокусився. Чекаю ще)))

Screenshot_2025-06-25-19-29-32-20_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

slawuta5 та ДВ762 подобається це.
  8. брандмейстер

брандмейстер Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.148
    Адреса:
    залізне серце України
    Еееее, дешевше - тільки даром)

Ph@ntom, Gydroskop та slawuta5 подобається це.
  9. Gydroskop

Gydroskop Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    ????
    Шановний, ці Київсраловці ввели денний тариф. Якщо не сплачена планова оплата за тариф. З Вас будуть знімати спочатку 30 грн. Коли грошей стане менше, то по здійсненню лзівінка, або виходу у інтернет. Зауважую, якщо в Вас підключені 4G, то смартфон буде обмінюватись з Київстаром інформацією. Ї гроші холера зніме.

Svoyak та Ph@ntom подобається це.
  10. Gydroskop

Gydroskop Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    ????
    Ще хочу дати не прошену, але вважаю корисну пораду по цьому оператору. Він на днях ввів знову послугу: Щасливий день, чи якось там. За 1 грн Ви отримуєте безлімітний інтернет. З моменту оплати, наприклад сьогодні о 8:09, до завтра 23:59. Для цього рахунок за пакет послуг може бути не сплачений.

Ph@ntom подобається це.
  11. Gydroskop

Gydroskop Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    ????
    Таким чином можна спілкуватися у всіляких месенджерах, слухати музику, дивитися фільми. З математикою в мене не то, що погано, але при Вашому відпочинку від землепраці у неділю, Вам ще потрібно мати дві картки Київстар. Якщо 1 (одна) гривня на 2 (дві доби) то якщо розділити 30 днів на 2 то вийде 15 гривнів на місяць. За безлімітний інтернет.

ДВ762 та Ph@ntom подобається це.
  12. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Так справа в тому, що я не поповнював баланс, це сам Київстар, сам поповнив, сам зняв, сам щасливий))))

Screenshot_2025-06-25-19-29-32-20_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg Screenshot_2025-06-25-21-40-49-51_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg Screenshot_2025-06-25-21-41-06-86_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg Screenshot_2025-06-25-21-41-30-35_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

ДВ762 подобається це.
  13. Gydroskop

Gydroskop Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    ????
    Ваше друге фото. Ви поповнили рахунок на 95грн. А требо було на 101грн. 1грн для гарантії. Якщо не вистачило на оплату послуг на міцясь, або повний, або лунний 28 діб, то знімає кошти за денні пакети послуг.

14. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    А даром тільки сир у мишоловці;):beer:

брандмейстер, Ph@ntom та ДВ762 подобається це.
  15. Gydroskop

Gydroskop Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    ????
    Ось така фігня.[​IMG]

16. Gydroskop

Gydroskop Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    ????
    Не можна тримати на рахунку цього оператора гроші. Ще перевірте підключення додаткових послуг. Бо з рахунку в першу чергу може знятися якесь відео, про котре Ви вже давно забули, й коштів на оплату тарифу не вистачить.

Останнє редагування: 25 чер 2025 у 22:18
    Ph@ntom, ДВ762 та valerka подобається це.
  17. Gydroskop

Gydroskop Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    ????
    Й ще хотів сказати, що на офіційному сайті, котрий я привів, якась фігня написана. Якщо рахунок не сплачений, то неможна здійснювати тільки вихідні дзвінки. Приймати зможете у термін дії номера. Це рік з останньої грошової діяльності.

Ph@ntom подобається це.
  18. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Як би Вам повідомити, що я ніц не поповнював?
    Київстар зарахував мені гроші, які я не сплачував.
    В мене передплачений на декілька місяців водафон, користуюсь їм. Київстар був гарний своїм більш швидким інтернетом, але я зараз працюю поруч з будинком, мені стільниковий інтернет не потрібен зовсім))

Gydroskop подобається це.
  19. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Я навіть згадав якусь схему 90х років, коли тобі "помилково" поповнювали гроші, потім просили повернути, а ще якось повертали зверненням до оператора.

Тож думав, хто це розважається))

ДВ762 подобається це.
  20. Gydroskop

Gydroskop Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    ????
    Не розумію тоді. Може Вам хтось хибно поповнив рахунок? Може якісь цифри номера співпадають.

21. Gydroskop

Gydroskop Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    ????
    Можете ввійти у програму Мій Київстар. Там подивіться, коли був поповнений номер. Якщо Ваш номер цікавий, то можуть бути шахраї, котрі його хочуть віджати. Для відновлення знеособленого номера потрібно не так багато. Коли був поповнений, на скільки, та останні дзвінки.
    Зробіть дзвінки зараз. На номери, яких не знають шахраї. Це зробить неможливим вкрасти Ваш номер.

Останнє редагування: 26 чер 2025 у 00:01
    Ph@ntom, брандмейстер та ДВ762 подобається це.
  22. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2025-06-26-08-01-49-84_bedcc4ef71c26d41602f27da9ede69d9.jpg

Ось))

Дякую за пораду, зробив сьогодні зранку 3и дзвінки)))

ДВ762 та Gydroskop подобається це.
  23. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    Дня парні.

Konrad Lorenz, AndrewDontknow, Суер*Выер та ще 1-му подобається це.
  24. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2025-06-27-08-48-56-44_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    - З Ельвірою у нас все просто почалось, - каже Вася, - йшов я п'яний з автобуса, бо з Полтави повертався, сів на лавку і закурив. Підійшла дівчина і каже: тут курить не можна. Тут школа поруч. І діти. І сигарету загасіть, будь ласка. І дивиться на мене, а в очах - бісики: ну я ту сигарету і загасив. І навіть в урну викинув. А потім знов її зустрів, десь за тиждень: скіко тої Диканьки. Запросив в кафе. А вона і каже: ні, каже, ніяких кафе. Поїхали в Полтаву, в кіно. І ви, пане, за кермом. Ага, думаю, це, значить, щоб тверезий. Ок, думаю, слушно: хто ж на побачення бухий приходить.
    ...Повіз я її в Полтаву, в кінотеатр "Колос". Там якраз фантастика йшла: "Апокаліпсис" з Брюсом Віллісом, новий фільм. Вона весь фільм то плаче, то сміється, а я на неї дивлюсь: блін, і розумію, що все, закохався. А вона в кінці кіна мене поцілувала в щічку і каже: дякую, Вася. Я й обомлів.
    ...Їдемо додому, а я візьми шось дурне і ляпни: шось про кіно, шо я не так би зробив, а якось інакше, і шо Брюс Віліс не герой, а дурень: і шо можна було і не гинуть, а якось по умному рішить. Ох, вона скипіла. Надулась, сердиться, і кулачком так по "торпеді" жигуля - н-на! І заглох мій жигуль. Все потухло. Трохи покотивсь ще по трасі - і стали посеред лісу практично. Мертва машина, ні фари, ні мотор: все, як камінюка, не заводиться, і навіть жодна лампа не блимає.
    ...Я й кажу: Еля, оце ми попали. Хоча... щас сідлушки розложу, і заночуємо, а шо робить. А зранку вже шось придумаєм. Зиркнула на мене, шось до машини наче буркнула, і... все засвітилось. От дива, думаю. Сів, крутнув стартера - і поїхали! Фух.
    ...Ну шо, потім побрались, діти пішли, то да сьо. Але Еля моя з технікою якось... по своєму, розумієш? Має контакт. Гляне на зламаний міксер - і той міксерує. Або на бетономішалку. Або циркулярку пацанам на лісопильні починила: пошептала шось - і працює. Дядь Коля ту циркулярку трохи розібрав і каже: нє. Я туди не полізу. Там шось наче... зрослось. Наче загоїлось. Наче хтось обмотку перемотав, перекрутив, і то тепер не обмотка, а як кущ. Чи водорость. Чи спрут. І наче дивиться. Нє, хлопці, не полізу: то шось взагалі не людське, не техніка більше.
    ...А коли полетіли шахєди над Диканькою, Еля стала виходити в ніч і дивитись у небо. То ж ці, як їх... перси, от. Південні пацани. Еля їх якось умовляє, і вони то в ставок, то в посадку сідають. І сидять там тихо. Прокидається в них шось персидське, і не хочуть вони робити те, для чого їх зібрали. Не хочуть в небуття, в зло, в чортівню. Еля зараз до крилатих ракет прислуховується: але з ними важко. Летять вони від Диканьки далеко, і якісь мутні: чи китайці, чи непойми хто. Але добереться Еля і до них: каже, вже деякі відгукуються і втрачаються локаційно: сідають десь плавно в болотах.
    У Васі за клунею купа сіна, а в неї заходять ремені: у Васі в сіні захований шахед. Працює генератором, коли відключення, хоча відключень вже давно нема. Але Вася того шахєда береже: як можна викинути, та ніяк. По-перше, Еля не дозволяє. По-друге, шахед той зла не робить. А по-третє, він з сіна наче дивиться, і наче чує Вася глибокими ночами, що шахед той тихенько щось наспівує, сумно так, і немов по-перськи. (с)

Привітався)))

rumun, AndrewDontknow, Konrad Lorenz та 2 іншим подобається це.
  25. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Диканька - то віддавна відьомський край.

rumun, slawuta5, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  26. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Вітаю панство. Дощ перищіть як з цебра, торбу спакував - завтра вертаюся до Польщі. Цікаво - скільки часу змарную на кордоні?

ДВ762, Ph@ntom та Konrad Lorenz подобається це.