Коли звечора на моніторах багато пусків, ми з дитиною спускаємося в паркінг, де я стелю ій імпровізоване ліжко. Зазвичай ще до 23.00, щоб вона заснула. В цей час в паркінгу ми одні, окрім водіів, що доіжджають. Сьогодні один з них, молодий хлопець з військовим рюкзаком, підійшов до мене, вибачився, що турбує і сказав: «Не перший раз бачу ви тут ночуєте. Хотів сказати вам, що ви дуже правильно робите. Тут стільки машин, а спускаєтесь лише ви. Я дві ночі відчергував минулого тижня, не хочу бачити, те що бачив тоді». Я подякувала йому. Це було якось дуже тепло і неочікувано (с)
хто не хтів бачити і чути Армія, Мова і Віра - той насолоджується "міром в глазах, какая разніца, хоть паржом і шашликамі в має"..і це все під акомпонемент виття сирен і вибухів.. сцука дізнався про ще один приліт цієї ночі...бьють точно по важливим обєктам воєнки і критичній інфраструктурі...
Я бачу що ти, білбічку, прочитав усю Александрійську бібліотеку та ще й зачепив оту де какцерватор сторожує (а може щей усі праці вілєніна та карли марли) Оооо -це вже грубо ти поїхав, але най тобі буде - на ображених паном Богом я не звичний ображатися ну і згідно зі старовинни українськім прислів'ям: з хама не буде пана - це про тебе!
Але і інші 24,45% не зробили жодного руху на захист Месії. Бо кидати папірці в урни для голосування і малпа може, а тепер найближчі десятиліття обійдуться без цього балагану. Мутре наріте виявилося негідним його генія, за шмат гнилої калбасьі та майскіх шашликів. До речі, чи не знайдуть порошицький слід у Жешуві?
Просмотрел начало "диалога". Мои посты были направлены в адрес Фантома, который переоделся в вышиванку и на українській мові сеет зраду среди граждан Украины. Какова цель его пасквилей на президента страны? Во всем же должна быть цель. А цель одна: вызвать негативное отношение граждан Украины к своему президенту. Другой цели я не вижу. Тогда следующий вопрос: для чего и кому это выгодно? Нужно разрушить единство внутри страны и доверие к президенту. Мало нам внешнего врага. Я не голосовал за Зеленского и он не вызывает у меня симпатий, но он вызывает у меня уважение как президент воюющей страны и верховный главнокомандующий, а так же человек №1 который представляет страну на дипломатическом уровне без малейшего в этом опыта. Худшее место из всех постов и должностей которые можно занять сегодня в Украине - это президент страны. Я думаю, что Зеленскому кажется, что это кошмарный сон. Он бы рад, я так думаю, проснуться в то время, когда он был самодостаточным человеком, снимал фильмы и "играл" на рояли. Я вас не оскорблял, но вы решили вступиться за своего товарища и первыми написали в мой адрес следующие оскорбительные посты.
Вот тут с вами не поспоришь. Мои слова: Ответить можно умному человеку, но вы в их категорию не входите. Ни чего личного. ( вы считаете хамством). И ваши: А що не так? Чи пан лягаві вважає, як і решта фанів піськограя, що зеля є найкращим препіздентом? ( это изыск и тонкий юмор)
Чи не забагато в темі продажних руськомовних донбаськіх мусорів? Єдного з тих, хто стояв в оточенні на стадіоні, коли Ренат підірвав Ахатя Брагіна, і не підпускав медиків, поки усі не затихли? Єдного з тих, хто не заважав Ренату підігрівати усі зони Донеччині, формуючи таким чином безпрецендентну злочинну структуру? Єдного з тих, хто стояв на трасах у 2010 році з інтервалом 1 км, забезпечуючи безперешкодний проїзд колони з Донецька з проголосованими бюлетнями за януковища. Цей перелік може бути дуже довгим. Пливи на руській військовий корабель. Тобі тут не раді.
В армії був узбек, рядовий що прочитав 55 томів Леніна і знав на пам'ять всі устави. Замполіт був неук проти нього. Але власного розуму узбекові не додалося.
Вставай страна огромная! (с) Zімєлськім кров з носа треба перебити інфопростір з постійними жахливими наслідками прильотів.
Якщо Зеленському важко і Ви думаєте, що він був би радий прокинутися успішним продюсером, тоді питання: Що йому не дає скласти повноваження і передати управління країною, наприклад верховній раді?
Можеш і далі поважати цього N1, але фактом є те що це його дії та його політика допровадили до повномасштабного вторгнення кацапів! А позатім, наскільки мені відомо, то в Конституції України є статся, котра стосується СВОБОДИ СЛОВА!!!
В первую очередь я уважаю его должность. Вы настроились на одну свою волну. Любую поступающую информацию нужно подвергать сомнению, анализу, в том числе и личные убеждения, если они не верные. Я задавал в теме вопрос: что должен сделать Зеленский в условиях войны? Ответ - уйти с поста со своей шоблой. Но это же не серьезно... СВОБОДА СЛОВА не означает крыть последними словами президента страны во время войны. Это разделяет общество. Завтра будут крыть Порошенко и это тоже не будет способствовать консолидации общества. Враг у нас один рф, и это должно нас объединять. Закончим войну - тогда разберемся. Для наших партнеров и союзников Зеленский олицетворение страны. С ним встречаются и через него помогают Украине. Без помощи нам конец.