Zeмельський тупий, як бревно. Даючи покази в суді, щодо підозри в державній зраді, зариє себе на не єдне пожиттєве. Привітався))
Побіг за попкорном! ) Вже понад 170.000 громадян Канади підписали петицію із закликом позбавити Маска канадського громадянства. Така кількість підписантів назбиралася за 4 доби.
Полководец с шеею короткой Должен быть в любые времена Чтобы грудь почти от подбородка От затылка сразу чтоб спина На короткой незаметной шее Голове удобнее сидеть И душить значительно труднее И арканом не за что задеть (с)
Zeмельський чорну мітку підкинув, до бабці не ходи))) Я просто спрутніваю від порозуміння того, який кармічний тягар напроклинали прутнєграю з 22 року. Там не те що пожежі та повені, там квіти повинні в'янути, коли прутнеграй у кімнату входить.
В кавеэн приучены к засаде — Допустить не должен полубог, Чтоб его прокравшиеся сзади С первого удара сбили с ног. Суд закончит свои заседанья, Огни потушит огромньій зал. В конце их гнусного существованья Именем квартала раздастся залп.
Як по мені, при перемозі України, а вона обовʼязково переможе, союзники лише по одній причині не дозволять суд чи переслідування оного, бо то все буде виглядати що вони підтримували злочинця.. Хіба що Трамп наполягатиме)))
Це вже не кокс. Галоперідол? Тарен? LSD? Привітався))) Пс. Іноді здається, що десь є підпільна біолабораторія, де роблять таких еталонних дегенератів. У промислових масштабах)))
Чорні лебеді можуть бути різними. Джон Мулані (John Mulaney), американський стендап-комік, рік 2018: «…Ось як я намагаюся дивитися на це: цей чувак на посаді президента - це як кінь у лікарні. Кінь, який носиться по лікарні. Я думаю, що зрештою все буде добре, але я не знаю, що буде далі. І ніхто не знає, і ваші батьки також не знають. Бо кінь носиться по лікарні. Такого ще ніколи не було, ніхто не знає, що робитиме кінь далі - тим більше сам кінь. Він ніколи раніше не був у лікарні, він такий же розгублений, як і ти. Експертів немає. У новинах усі намагаються знайти експертів. Кажуть: «Тепер до нас приєднався чоловік, який колись бачив птаха в аеропорту». Ідіть у сраку! Ми усі бачили птаха в аеропорту. У нас тут кінь носиться по лікарні!! Коли кінь носиться по лікарні, ви повинні бути в курсі подій. Цілий день ви [шукаєте новини]: «Що зробив кінь? Що зробив кінь? Що зробив кінь?» Новини не завжди погані. Іноді вони просто дивні. На кшталт такого: «Кінь скористався ліфтом». Я не знав, що він знає, як це зробити. Найжахливіші дні, коли ти взагалі не чуєш про коня. Ти сидиш в операційній і кажеш: «Гей, хтось… Хтось чув…» [цокання копит]? Це ті тихі дні, коли люди кажуть: «Здається, кінь нарешті заспокоївся». А через десять секунд кінь каже: «Я побіжу до дитячих інкубаторів і розіб’ю їх копитами. У мене гарні копита і довгий хвіст, я - кінь!!!... А потім ви йдете на сніданок з людьми, які кажуть: «У лікарні не повинно бути коня. Ми це вже давно пройшли». Потім інші люди кажуть: «Якщо в лікарні буде кінь, я скажу [заборонене] слово N по телевізору»…» А потім на мить здалося, що, можливо, ми зможемо пережити коня, коли за 5000 миль від нас бегемот каже: «У мене є ядерна бомба, і я збираюся підірвати лікарню!» І перш ніж ми встигли щось сказати, кінь сказав: «Якщо ти навіть подивишся на лікарню, я затопчу тебе до смерті своїми копитами. Я змушу тебе це зробити. Я хочу, щоб ти це зробив. Я хочу, щоб ти зробив це, щоб я міг розтоптати тебе копитами, я такий збіса божевільний!” А той такий: «Я довбаний бегемот, я живу у довбаному озері з бруду, і я до біса божевільний». І всі ми кажемо: «Окей, окей, окей, окей» [між ними двома]. А потім на секунду ми подумали: «Може, конелов зловить коня?». А потім кінь каже: «Я звільнив конелова» Інколи, коли ти смієшся з коня, люди дратуються. Це люди, які відкрили коню двері лікарні. Я не засуджую, але інколи запитую людей: «Гей, як це ви відкрили двері для коня?» А вони кажуть: «Ну лікарня була неефективна..» P.S: оригінальне англомовне відео значно смішніше мого неповного перекладу цього короткого стендапу, тому краще його подивитися: https://cutt.ly/9rrzLsUI І до речі, цю яскраву художню алегорію можна застосовувати не лише до минулих подій у різних країнах, але і до прийдешніх. Не дякуйте. (с)