в квартирі дешевше і дещо меньше можливостей, хоча оно нарід скидається і ставлять на дах сонячні батарейки, вже багато такого бачив. А в висотках гена ліфт живити і насоси, щоб вода була, також все за свої.
мля...папіріджати треба! ні з того ні з сього почав ржати а навколишні мабуть подумали що зі мною шось не того дня парні...шо на роботі шо дома свєта в загулах....являється вкрай рідко...солярку не встигають підвозити...зараз працюємо на генераторі і запас палива на 6-7 годин...
Привітався))) Довідковий матеріал на випадок складних перемовин з виборцями zeлемського))) Спойлер «Бачила в тік-тоці жваве обговорення теми, як буде українською "потєряйся". Варіанти різні, збережу на память. Серцем чую - знадобиться). Попередження для чутливих: "Посідайте на диван, я буду співати Хто не любить матюків - вийдіть нафіг з хати)" Отже, українською "потєряйся" буде так: - Бачиш двері? Мацай клямку - Щічки дуєм і пиздуєм - Чухай ногу об дорогу - На раз зібрався, на два - з'їбався - Шапка - двері - калідор - Бери печенько і йди потихеньку - Береш паличку маленьку і пиздуєш потихеньку - Труси надів і полетів - Спердалай! (пишуть - це польською. Але ж красиво!) - Бери сандалі, пиздуй подалі. - Сапай вазони, нюхай дуст - Валькуй городами - Цілуйте тата в коліщата - Пилуй, поки трамваї ходять - Греби загомінками - Там ваша шляпа, а отам - наші двері - Піну сдуй і пиздуй - Вйо, бо дощ - Забіжи у кукурудзу та накрийся лопухом - Шапку знайшов і нахуй пішов - Вишманделюйся! - Топай з пляжу без панамки - Хто із торбой, хто з мішком - всі пиздуєте пішком. - Черевик на патик - і на вихід. - Крути ноги - роби вітер. Хто шо знає - додавайте.» Знайшла цей текст у Тетяна Жужа
Ранок сьогодні був ще той: десь над головою деренчить шахед...спочатку з одного боку потім з іншого пушечно кулеметні черги...кажуть все позбивали... сто кольок в печінку чортовим кацапам і зелопідорам з їх прибічниками!
В нас з 00:30 дискотека була. Після перших вибухів свєта злякалась і втекла. Досі не поверталась. Гени на районі гудуть як трактори у випробувальному цеху.
Заскочив ранком на Нову пошту , поцілував двері. Під час тривоги вони не працюють. Зустрів на зворотньому шляху знайому , від неї дізнався що на сусідньому районі відділеня працює. Майнув туди - дійсно працює. Я так розцмію що всупереч забороні працювати під час тривог кожен визначає сам зачинятись чи ні.
А за кого пан голосував на рехвірєндумах в 2022р.? Оно, Запоріжжя і Херсон тоді на зебіла поклали піструна.
Ото і йдіть, на вибори 2024р. Власне, тоді порошисти казали, що то каламойші потрібна була ТЕС і бамбазз.
Як я зрозуміла, що жінки військових на фронті — незахищена верства суспільства Вирішила змінити вдома витяжку. Замовила у COMFY і пристрій, і його встановлення, бо не розбираюсь у техніці, а коханий на фронті. Відчиняю двері, заходить високий чоловік і звертається до мене на "ти", ще й російською. Я згадала, що бачила його минулого разу, коли він підключав пральну машину від цієї ж компанії, але тоді з ним спілкувався чоловік (був у відпустці). Висвердлюючи отвори в стіні, вставляючи шурупи (на мій нетехнічний погляд це були вони), майстер досі ти-кає до мене російською, а я досі відповідаю йому на "ви" українською. Нарешті мені увірвався терпець і коли він почав пояснювати про невідповідний діаметр труби та необхідність перехідника я попросила: — Перепрошую, ви не могли б мені не ти-кати, я ж до вас на "ви" звертаюсь. І не говорити російською. — А єслі я буду малчять на іврітє, ви мєня лутше паймьотє? — Вдома спілкуйтеся як хочете, зараз ви надаєте мені послугу. І тут з нього полились такі триповерхові мати, які мені попри весь досвід у роботі з текстами не передати. Приблизний зміст був у тому, що "повирощували неадекватів". Тут я з ним погоджусь, але боюся, що особа "неадеквата" у наших очах не збігатиметься. Кінець його спічу я зняла, прикріплюю відео. Складно передати почуття. Мій коханий зараз на фронті, у смертельній небезпеці щодня, щоб захистити мій спокій. А в його домі, якийсь мужик криє мене матами і розмахує руками. В якийсь момент я була впевнена, що можу отримати удар. Врешті він зібрався і пішов, невиразно бурмочучи про неадекватів. В нього є мій номер телефону і моя адреса. У мене вдома немає захисника. Мені страшно. (с) Посилання на видос, там стопудовий виборець zeлемського /януковища.
Бачу точно дверима помилився. Там он дружбан на рехвірендумі сам один б'ється за мир , хоч щось робить ,а пан тут муйню якусь пише. Дорогу вказати?
Голова Сумської ОВА генерал Артюх днями заявив, що на Сумщині поменшало обстрілів. Типу ми відсунукли фронт за Суджу і по нашим громадам стало прилітати менше. Що ж, десь так. Юнаківка, Хотінь стали менше бачити прильотів з арти. міни взагалі летять на 5-7 км. Їх тепер в городи селянам (як раніше) не сиплять. Але зустрів вчора жіночку з Шалигіно. І вона мені каже: - Вікторе. ви там нашому начальству скажіть, що стало не менше, а більше. Що хати горять одна за одною. За 15 хвилин. Що дрони ганяються вже не тільки за машинами, а і просто за людьми. І повідала десяток історій лише з Шалигіного. Повідомляю: фронт відсунувся у бік Курська лише південніше річки Сейм. А північніше - аж до зачарованої Десни - ще 200 кілометрів. І там люди живуть. І ми думаємо, що там тихо, бо війна малої інтенсивності. Це поки ви не побачите прильот на власні очі десь так за кілометрів 10 від фронту. де гуп-гуп - кожні 20 хвилин. І люди з цим живуть. Це я приїхав-поїхав, а вони увесь час. Вмоляю людей хоча б вивезти дітей. Але зустрів і малахольну мамашу. Четверо біля неї і вона п'ятим вагітна. В 10кілометровій зоні. Як ВПО зареєстрована в Сумах, отримує належні гроші, але повернулася додому в село. Бо "відітєлі" там дали кімнату в гуртожитку, а тут вся хата, город і кури. Здав цю жіночку місцевій поліції. Бо вважаю, що діти не винні в тому, що мамаша не в адекваті. А шериф каже, що як не вивозь, вона повертається. Треба лишати батьківських прав. Боюся спитати у неї за кого вона у 19 році голосувала. Наважився, спитав. Каже: а я шо, помню? Ну, хоч так. Бобиренко.