Може і допомогли, багато випадків таких на полюванні. Пишуть, що сам випадково застрелився. Що б справу закрити.
Привітався)))) Мінус ще един аєродром. Супер. Виникає питання, скільки ще у кацапідарів є аеродромів, з яких вони можуть ПЛАБати покровський напрямок. Пс. Кажуть бамкнула ще єдна банка на "Кавказі")) Спостерігаємо))
Доброго дня,думаю за последний месяц боевой дух ватного стада упал ниже лаптней,но чует мое сердце должно в ближайший месяц что то еще произойти.
Виступив на прес-конференції Інтернет Асоціація України - ІнАУ, присвяченій спробам податкової витіснити з ринку доступу до інтернету малий і середній бізнес. Нижче мої тези. Підкреслю, що це моя особиста позиція, а не позиція асоціації. 1. Це не економічна атака, це політична атака, замаскована під економічну. Це спроба поставити інтернет під контроль держави, як це зроблено в росії, -- адже меншу кількість великих гравців легше контролювати, нав'язати їм нові вимоги тощо. Це не перша спроба, такі спроби постійні з 1991. 2. Малий і середній бізнес -- ключ до сталої демократії та успішної євроінтеграції. Атака на МСБ -- класичний спосіб перейти від демократії до автократії. 3. Інтернет придуманий для забезпечення комунікацій під час війни -- коли нема центрального вузла, стійкість системи значно вище. 4. Ключовим бенефіціаром цієї атаки будуть не українські політики, які прагнуть автократії, і не великий бізнес, якому обіцяна можливість монополізації ринку, а росіяни, які скористаються зі зниження життестійкості України. Література по темі: Bálint Magyar "A Concise Field Guide to Post-Communist Regimes" Тімоті Снайдер "Шлях до несвободи" Едже Темелкуран "Як втратити країну" ‼️ Підпишіть, будь ласка, петицію у першому коментарі. (с) У 2х словах - за спробою агента фсб гетьмуданцева лишити нас інтернету стоять московіти.
Складно уявити, скільки б затонуло кацапідарських корит ще у лютому 2022, скільки б було збережено життів українців, якби кацапідарський рояліст не нищив ракетні програми ЗСУ.
Агов, на Банковій! Чому ваша божевільня тільки министерство Єдності придумав? Можу запропонувати ще низку створювань наприклад - министерство перемог та охуювання, министерство відпочинків та розваги, министерство божевілля й довбоїбизму. Ось скільки посад можна ще створювати щоб усіх власні пдрсів та їх рідних, друзів та кумів пристроїти розкрадати бюджетні кошти. (с) Може в кого є ще якісь думки з цього приводу? Пс. Міністерство какой разніци та асхфальту, наприклад.))
А ось і світлин аєродрому під'їхали. Судячи з усього, літакам вафлі. А їх там було півтора десятки, наскільки я розумію.
Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко показав яскравий вибух з боку Енергодара Десь на протилежному березі колишнього водосховища, - написав він. Чекаємо новин. Щось відбувається таки...
Чисто теоретичне питання. Чому віддати перевагу, V40 або S80? У обох механіка, 1,8 та 2,0 петроль. Стан кузова схожий. Наскільки комфорт S80 краще за V40, щоб за нього відвалити трошки грошей? Не буде обслуговування S80 суттєво дорожче за V40? Чисто теоретичне питання.. Пс. Після того, як в селі неподалік винограднику внаслідок позавчорашнього обстрілу крім 30 побитих будинків, згоріло/потрощіло до 10 автівок, цеглину на машину вирішив поки що не міняти.
Я не мешкаю/працюю зараз на винограднику. Мова про те, що там стало ризиковано ночувати. Раніше так цю місцевість не били. Зараз мешканців побільшало. Активність підарів зросла. Частіше стали долітати ланцети/дрони. Ризик збільшився.
пілоту дрону однаково, аби ціль була явною, тобто рухомою, живою. А власнику корита треба щоб воно було надійним і багацько чумаданів влазило. Тому берем більше.
S80 є моделлю на два класи вищою ша за S40 і до недавна була флагнманською моделлю ціє фірми - це що до комфорту. 1,8 та 2,0 літрові двигуни доволі паливожерні і не дуже надаються до гшазової інсталяції. Якщо ми говоримо S40 періоду співпраці з Фордом, то це шведська версія Фокуса - там уся ходова фід Форда і евентульні ремонти в рази дешевші.