Що мене справді вразило в операції в Курській області, так це те, що ніхто не проговорився про її підготовку!
Можливо нарешті дійшло що військовими операціями мають керувати військові , а не "потужна команда менеджерів". Так само було при звільнені Харківщини - менеджери не знали нічого і операція пройшла вдало.
ї Навіть про туарегів і то язика не втримали, а тут мовчать. Навіть Безугла пише, помовчу кілька днів.
Поки вичікують. В разі успіху волатимуть що так задумала "потужна команда менеджерів" на чолі з найвеличнішим , да святиться ім'я його во віки віків! А якщо щось піде не так - то винні військові , не узгодили з менеджерами, прорахунок командування і т.п.
Можна вже завозити опозицію, провести референдум про Курську державу, тимчасовий уряд, договір про дружбу з Україною.
мля! сьогодні двічі намагались розвести мене по телефону 1) дзвінок: машинний голос: вам на карточку поступив перевод, для отримання інформації натисніть 1...скинув виклик і не нервував... 2) проходить 2 години: вхідний дзвінок, представляється Службою безпеки Привату: ми зупинили переведення коштів з вашої карточки бла бла...ви нічого не купували на промі? бла бла бла...був в кумпанії в якій не міг висказати все що думаю...просто сказав що зараз біля відділення банку і все виясню...і скинув...навіть не послав...
Я в таких випадках кажу що з такими дрібними сумами не працюю. Лише від 500 тис. Зазвичай люди зависають на кілька секунд , потім кидають слухавку.
мої розводили навіть не сказали за суму ...ні скільки мені 1й раз "перевели" ні скільки з мене 2й раз намагались "списати" облінились сцуки!
Років 12 тому висю як мавпа хвостом на абрикосі з бензопилою в руцях, намагаюсь не відпилити собі яйця. Звонить якась zeлена залупа, та каже ми заблокували вам карту ощадбанка! - навіщо ви це зробили? Мені тільки днями її отримувати. Далі був народний фольклор, але недовго, бо невдобно.
насправдi iнфа була...але дипломатично завуалевана.Недарма з тиждень тому бiлоусов звертався до остiна,що до запобiгання терактiв з боку Украiни на террiторii рф...Читайте мiж рядкiв