Привітався))) Вночі під містом за підтримки препіздента було дуже путужно. Чули десь половина міста. Не спалось. Кіно не заходило. Подивився проходження гри. Історія була така. Колись Valve зробила революційний на той час Half-Life. І це було вау. Згодом на його движках зробили купу модів та ігор, у тому числі контрстайк, який мене ніколи не приваблював. Йшов час, ігри еволюціонували. Потроху Half-Life відходив на задній плян. Та от одного разу, невеличка компанія, узяла перший рівень Half-Life за ідею, професійно вдосконалила його, та поклала на свій движок. Пруєкт назвали Black Mesa. Відправили відос та пропозицію у Valve. І......... Нічого не трапилось. Valve тупо проігнорували звернення. Пройшла купа років. Геймати стало нецікаво. Повиходили Half-Life 2 та моди, в які я ще встиг пограти. А от у Black Mesa вже ні. Тож єдного разу подивився проходження в запису. Зацінив майстерність гравця. Та от учора попався на очі офіційний мод Black Mesa Blue Shift. Я Зацінив.
For some it was great Paris Olympics, for him it was Wednesday. В мережі активно обговорюють, чи дійсно Турція відправила професійного кіллера на змагання із стрільби на Олімпіаді у Парижі. Людина приїхала та без всілякого знаряддя, холоднокровно отримала срібну медаль у віці 51 року. Ще й цілив двома очима. Що сказати? Yusuf Dikec – профі. Під його виступ можна було ставити саундтрек з однойменного фільму. (с)
Дня парні. сьогодні зустрів товариша однокласника..бізнесмен, волонтер, служить в ЗСУ...на його виробництві його працівники роблять турелі для мобільних груп ПВО і антидронові укриття для техніки...недавно возив чергові укриття на передок...менти козли дорогою полоскали мізки...відстали лише коли запропонував супроводити вироби на передок щоб такі самі дорогою не полоскали мізки... його основне виробництво держава практично вбила - всіх розпустив, залишилась жменька що ще роблять турелі і укриття...ПДВ не вертають, затягують сроки з поставками сировини а потім анулюють обєми за невиконання...донати впали майже до нуля...ні грошей ні серовини на нові вироби практично нема... нас не знищили кацапи - так знищать зелопідори... сцука нема слів...
Так zeлемскоригопідари і є кацапи. Є така чудова гра, знайди 10 відмінностей між zeленими чоловічками в Криму та zeлемськими чоловічками на банковій. Привітався.
зелопідори в стократ гірше! від кацапа знаєш що чекати...а от зелопідари мімікрують під своїх а мудрий нарід ведеться...
Новини нашого городка села. Деякі організми пускають чутки по селу, що ніяких прильотів не було. Що це "начудило ЗСУ", і як висновок, їм хати краще не здавати. "вони розбігались та кричали" вйобуйте звідси, зараз тут буде пекло! " (с) ППО бачило крила кацапідарів, можливо зафіксували випромінювання для донаведення іскандера. Тож більшість військових встигла втікти, та місцеві дременули по кущах. Тож офіційно 0 200х. Хоча я в це не дуже вірю. Давно нічому не дивуюсь. Але як, блдь. Як цю дичину можуть натирати організми, які на власні вуха чули рев балістики перед вибухом. Дебіли блдь. Іпаш їх вова (с)
Вітаю товариство. Останніми днями активізувалися наші F-16 з 32-ї бази тактичної авіації, але зараз літають досить високо 8-10 тисяч метрів. Спочатку пройшла ланка, а туж за нею пара трішки нижще і вже без інверсії курсом NE.
Привітався.)))) Популярність прийшла з трошки неочікуваного боку))) Пс. Дядєчко Ляо, а є такий самий з дєрьмаком та гетьмуданцевим?
Приїхав до міста. Зайшов до стихійного ринка на мк Південний, що біля Апельмону. Побачив у бабусі жменьку інжирних персіків, чекаю поки вона виговориться з подружкою, що торгує поруч. Так бахало, так бахало, жах просто. Шахедів було стільки що закривали зірки. (с) Питаю звідки ж це вона, відповідає - з Царкутського. Починають потроху складатись пазлики. Деякі знайомі казали, що вночі чули далекі глухі вибухи, майже постійний гул. Десь з 2 ночі починаючи. І ось виявляється гуло воно біля Царкутського. Я кажу бабці, що знаю де це знаходиться, і в мене був кишмиш Запорізького селекціонера Міши Гречко, що мав назву Цитрон Царкутський. І нажаль щеплення не перезимувало цю зиму, я втратив його. - так я знаю Мішу, купувала в нього живці, у нього чудовий виноград! Ось, бачите? Та показує натруженою рукою сільської жінки на стілець, де лежить невелика купка персиків, пару десятків домашніх яєць. Винограду немає. - ні, не бачу))) - а тому що його розібрали! У Міші чудові сорти. А Ви його знаєте? - нажаль особисто не знаю ((( - так я знаю, він зараз воює га донецькому напрямку. Приїздив у відпустку недавно. Потім побажавши Міші перемоги та повернути ся живим та цілим, почала жалітись на нічні обстріли. - Степногірська вже немає половини хат. Каменського вже єдні руїни залишились. У Царкутському побило будинків дай боже... Далі буде....
Я ж розумію, що вони не брешуть, ці двоє. Вони точно були там і тоді, і знають, що кажуть. ***** - І от, - каже один, - значить, фермери поїхали убирати кукурудзу. Раз наїхали на жмура, другий. Противно, запах починається, та і морально якось не того. Пішли до голови сільради, той виділив людей. Пішли в поле, а їх там... Так в кукурудзі півроти десь, плюс-мінус. Деякі, видно, там і загинули, а деякі поранені були, шось собі кололи, перев'язували... Підігнали трактор, на причеп закидували, в купу їх склали недалеко, в посадці. То довго люди туди не ходили, лише ворони літали, багато ворон. І запах стояв страшенний, як вітер звідтіля. А тракторист потім довго матюкався і причеп мив: то хлоркою, то хімією якоюсь. ***** - А у нас нє, у нас культурно... Екскаватором вирили канаву і позносили. Ніхто не перевіряв документи, ніхто нічо не провіряв, ні жетони, нічого. Склали в купу і загорнули. Ні хреста, ні каменя, нічого. Так і лежать. Ну їх... ***** - А зброю, - питаю, - знаходили? Глянули на мене, посміхнулись, а один і каже: - А потім понаїхало хлопців із ЗСУ, та поліція, та ще якісь люди... То бронетехніку позабирали, що ціліша. А ту, що розбита, вивезли значно пізніше. ***** А я про зброю вже й не перепитував. Дурне питання задав, от точно дурне. (с)
Це май же 4 мільярди виплат сім'ям. Каци все роблять нам на шкоду, а не те що там гуманізм проявляють. Могли б і бульдозером закопати, як де які.
не ФАКТ...особисто знаю три родини тiльки у моему мiстi,якi ,бiльше року не отримали нi копiйки...то бронiк не той,то шолом не його,то не на всi гудзики застебнутий...був
Згадав...останнiй випадок близько мiсяця тому...вiдмовили у виплатi у зв"язку з тим,що загиблому затримали видачу посвiдчення УБД.
Племінника знайомого, уламок снаряда вбив в потилицю. Сказали будемо розбиратися, може він втікав. Вже рік розбираються, скоти.