Нас у новинах попереджали що до Європи потрапили кліщі африканські і власне вони засувають як спрінтери,
Я хтів сказати що зазвичай Конституцією zeлемський витирає смердячу дупу, але не зміг, бо інтернет в місцях де zeлемський зійшовся посередині не дуже, м'яко кпжучи. Тож задовольнився репостом. За 15 хв прилетіло.
трохи прибрехали, той день почали відмічати коли більшість реальних героїв померла, тих що без медалів, 65 приблизно рік. Крім кількості так, все стабільно в тій дірі.
Я - старий потрьопаний вольфенштейном і думом геймер, починав ще з 16-бітних ігор, і от що я вам скажу: все життя - гра. ***** Пройшов Days Gone двічі, а зараз на PC вийшла The Last of Us: Part One. І бродив всі три частини франшизи Stalker, і всі моди його, амінь. І всі частини Dead Space. І Elder Scroll: Skyrim. І ще багато ігор, шутерів і хорорів. ***** А, і Serious Sam. І Half-Life. О Господи, як же без них. ***** І знаєте що: в жодній з них не було опції балакати з зомбі. Тобто з істотами з пошкодженим мозком. Вірусами пошкодженим, пропагандою, ще чимось. Нема такої опції, а є лише дві: замочити гучно або замочити тихо. ***** А, є ще варіант відволікти і обійти, але, як правило, щоб зайняти кращу позицію, а потім всеодно мочити. ***** До чого це я: все, я припинив розмовляти із зомбі. І вам всім раджу, бо такої опції не існує ні в грі, ні в реалі, зомбі вас точно не чують. (с) От сто відсотків так. Немає ліпшого аргумента зомбакам аніж шматок свинцю.
Є невиліковні. Третій рік без світла, без води, без газу. Ще й під обстрілами різними. Все одно чекають, що неназиваємий шоумен скоро щось таке підпише з х..лом, що буде життя як при баризі.
Вечір добрий. Відпустка,був в Закарпатті,погрівся в термальних водах, шкода все добре закінчується. Неділю назад організували збір однокласників,40 літ,після школи.Один однокласник помер за день до зустрічі,бережіть себе. Ще на ротації,багато чого зробив по будинку,і ще більше треба зробити. Здоров'я ніби покращало,але п'ю таблетку від тиску. Накупив вина домашнього,дешевше пива там,медитірую!