не зрозумів до чого гасла вище. Комусь не до вподоби що на похорон дадуть не 200 тис а декілька мільйонів? Так то не вам а родичам загиблого, вам однаково сидіти в тюрмі.
У цілому так, але є нюанс - кісточки хурми, яблуні та таке інше висаджують за для подальшого щеплення. А от нашо висаджувати насіння кловуна, абрикоса та персика - для мене загадка.
Синильна кислота. Ще б порадив рицин, атропін, гіосціамін, скополамін для виготовлення кавового напою.
ну ось і приїхали мої батарельки: Topband 33138-HE - 15Ah - 30A LiFePO4 - 3.2V - A-grade Вес - г 300.0000 Бренд Topband Модель 32140FS Химия батареи LiFePO4 Номинальное напряжение 3.2V Емкость - Ач 15,00 Литий-ионный разрядный ток - A 30,00 Тип соединителя Flat top Высота - мм 140,00 Ширина - мм 33,40 Толщина - мм 33,40 буду збирати свою першу LiFePO4 батарею 12в-15 Аг...як заміну акб для ДБЖ компа, чи ДБЖ для інтернету, чи взагалі куди небудь для початку залудив любимим флюсом ФНА: сірником чуть мазнув флюсом, 1секунда контакт 40вт совковим паяльником і бомбезно все залуджено: ще тра знайти феншуні перемички (можна запаяти мідними дротиками 2.5 чи 4 мм2, но душа хоче феншую) і і можна паяти БМСку...
А я приготував іншу батарею)))) 2 піддона курячих лап, залито сухим червоним вином, самим кислим, що знайшов, з легкою газованостю, приправлено сіллю та спеціями))) На дві доби вистачить, може й на три. Дивився холодильник, надивився щось отаке Bosch, AEG та інші, 85х60х60 см.
У минулому житті. Розповідь трахториста. Там неподалік села є бригада. За часів війни там впала бомба [німецька], не зірвалась. Так її частина стирчала над землею. Скільки раз просили МЧС щоб вони її забрали... Не забирали. В такому незручному місті знаходилась, що постійно її чіпляли плугом. Або трахтором. Врешті решт її обгорнули землею, накшталт клюмби, щоб випадково не зачепити. Отак десятки років вона й стирчала. (с) Учора. Їду на виноградник, проїхав село крізь яке я сотні раз їздив по дорозі на пляцдарм. Поля ліворуч, поля праворуч. Праворуч на полі фортифікація. Ліворуч на полі вже стиглого кольору пшениця. І на цьому полі чорні запахані плями, посеред яких стирчать безформенні залишки ракет (С300?) Плавить.
Добрый вечер.Часа три назад у меня был прикол на кладбище не для слабонервных.Поехали с женой туда что бы она цветы посадила на новом тетином памятнике и на родительские рядом. А я пошел смотреть самые старые могилы там мой прадет это все организовал. В общем читаю надгробные таблички и тут слышу что в двух метрах от меня орет стайка птичек судя по звуку прыгает с кустов в траву правее и быстро возвращается назад.Прикол в том что я их в упор не вижу а слух из-за подсевшего в детстве зрения у меня намного лучше чем у остальных,даже самолеты и вертолеты я слышу не несколько минут раньше чем другие.И тут мистика какая то,но я покойников перестал начисто боятся еще в седьмом классе когда на висельника в темном лесу нарвался вместо грибов и поэтому застыл на месте в тихом офигении.Через пару минут нахожу причину какие то хитропопые птички сделали гнездо внутри креста сваренного из труб и мелкие гаврики орут то в левую трубу то вправую и вверх еще идет звук. Наверное какая нибудь бабка на моем месте сразу бы в церковь рванула.
Продовжую слухати аудіокниги українською від студії Калідор. Стівен Кінг заходить як по маслу, інші письменники не дуже. Переслухав за ці два місяці книжок більше, ніж прочитав за крайні 15 років. Згадав дитиство. Цюкавий, неймовірно цюкавий на той час серіал "Пригоди Шерлока Холмса". От пару років тому спробував подивитись. Ледь не виригав. Погана гра акторів, безглузді тексти, неосяжний дебілізм. У підлітковому віці перечитав разів з 20 пікнік на обочині Стругацких. Був у неймовірному захваті. Завантажив аудіокнигу - ледь не виригав. Топорна поробка. Суцільне розчарування. А от твори Кінга, як вражали 20+ років тому, так подобаються і зараз. На відміну від совкових дешевих поробок.