Як почесний вірусолог, я не шарю в бімбах, ( в цей момент позаду бах), пишу як кажуть в новинах. Харків . Шевченківський район. Влучання КАБ. Пошкоджено 23 приватних будинки, 3 автомобілі, 3 гаражі та лінію електромереж. Постраждало 6 осіб, в тому числі 2 дитини 13 та 16 років. Або так. Удар був нанесений «оновленим» КАБом - авіабомбою з модулем керування УМПК.
Як вірусолог вірусологу. КАБ, вільно падаюча бімба, скидається як ФАБ, зверху вниз з доволі великої висоти, при падінні траекторія корегується за рахунок невеличких крил. ФАБ УПМК, скидається при виконанні маневру, після якого бімба летить як планер, здебільшого у горизонтальній площині, на доволі серйозну відстань. В залежності від типу, висоти скиду та швидкості, до 70 км. Ось наглядна різниця. А пишуть маячню просто некомпетентні та необізнані люди. Тож будемо прошареними авіаційними вирусологами))
Якщо мене хтось запитає за, що мені найбільше прикро і про що я найбільше шкодую, як інженер я відповім. Півтора року тому я вирішив створити єдину міжвідомчу базу спектрів і радіосигналів. Ідея була в єдиній базі, куди всі військові та силові структури могли вносити дані й отримувати їх. З великою ієрархією повноважень і доступів. Користувачі ЗСУ, СБУ, ГУР, НГУ і всі, хто займається РЕР. На підставі інформації, що збирається, у майбутньому (тобто зараз) могли б працювати автоматичні комплекси розпізнавання сигналів на основі штучного інтелекту і не тільки. БПЛА, що летить, відразу б визначався. Передбачалася видача інформації за API для інших військових систем. Я був готовий написати технічне завдання і довести цей проєкт до стадії експлуатації. Під цей проєкт я знайшов компанію, готову виділити 10-15 досвідчених програмістів, Тім ліда і все інше, для швидкої реалізації проєкту. Звичайно все безкоштовно. Єдиною умовою було отримання мною письмового дозволу від силовиків на цей проєкт. Щоб у майбутньому не було проблем. Я людина теж законослухняна і тому офіційно звернувся по дозвіл і офіційно отримав заборону: у нас із цим усе гаразд, допомога не потрібна, збір спектрів заборонений. Відтоді нічого подібного в маштабах країни так і не створено. Усі організми так і працюють кожен на себе. Пс. Дивне бажання. В країні де крадії, агенти ворога та тренери з міньєту працюють послами, де снайперів за релоад пресують, де за автівки ввезені у 2022 року для ЗСУ вже розпочинають слідчі дії, де подають на бронь працівників цирку, казіно та букмекерів, цей хлоп вигадам створювати СИСТЕМУ. Йди траву фарбуй, або бордюри.
Бінго! Поробка запрацювала.))) Дані оновлено)) Пс. Сьогодні чув про політику штопаного - "капітуляція в россрочку". Настільки влучно, що ідеально.
Видалив додаток, завантажив заново, дозволив відправляти сповіщення. Після першої спроби - підвисло, як півшостий на шибениці. Перезапустив і.... Все спрацювало. По суті, нічого не вносив, усе тільки підтведив. Усі дані вже були у системі. По суті, цей додаток є інструментом отримання електронних повісток, та не більше. Щоб без шкандалів. Отримав - пішов у ТЦК. Не пішов - штраф. Не оновив - штраф. Штраф. Штраф. У цілому задумка не погана. Для переховуючихся від ТЦК пасивних виборців Zeлемського, яб ввів в дію бонусу програму)))
Є нюанс. У випадку просратого ФАБ або касетки з УПМК, Комета з них може коштувати грубі гроші. У випадку з КАБом, ніц гешефту немає, єдні збитки ((
Тут інше питання. Рукасті молоткасті зробили клона/сімулятора дії, і це вже призвело до того, що державні установи вимагають надрукований скріншот з дії, у деяких випадках нотаріально завірений. До створення сімулятора поробки залишилось 3..2..1 хвилин. Zeлемські на всю голову. Невиліковні.
це в Дії? вечора всім! сьогодні щось потягнуло зробити ТО підвісці, гальмам.. заднє праве колесо: - нижня направляйка супорта підклинила..розробив/промив/змастив спецзмазкою... - верхня направляйка норм...розібрав/добавив каплю свіжої змазки/зібрав... - верхній шар стойка стабілізатора заклинив - нижній шар стойки стабілізатора мав невеликий люфт... верхню гайку стойки за допомогою ВДшки, танців з бубнами, метрового ричага і якоїсь матері насилу відкрутив... нижня гайка стойки не відкрутилась...не допомогли ні ведешка, ні лом, ні якась матір...шліци під ключ з другого боку болта злизало нах...пилочкою по металу перечиркав болтика разом з гайкою...стойку замінив почистив колодки, змастив спецзамзкою місця прилягань колодок в супорті перевірив змазку під пильниками поршнів супортів заднє ліве колесо: - нижня направляйка супорта на межі підклинювання ...промив/змастив спецзмазкою... - верхня направляйка норм...розібрав/добавив каплю свіжої змазки/зібрав... - верхній шар стойка стабілізатора заклинив - нижній шар стойки стабілізатора мав невеликий люфт... верхню гайку стойки за допомогою ВДшки, відкрутив... нижню гайку стойки за допомогою ВДшки, відкрутив...стойку замінив.... почистив колодки, змастив спецзамзкою місця прилягань колодок в супорті перевірив змазку під пильниками поршнів супортів фізику майже однокових проблем з верхня/нижня направляйка правого і лівого колеса і нижній/верхній шар стойки стабілізатора правого і лівого колеса так і не зрозумів на наступні вихідні ТО передній підвісці і переднім тормозілкам...
фізику деяких стандартних глюків різних марок так само не зрозумів, просто забирав наслідки. Типу, знос тільки лівого наконечника у всіх рено кліо 2-3, клин намертво заднього супорта у мазди і ауді, всіх модифікацій, включно до засвердлювання скоби щоб вибити тую направляйку, тобто дирка з зворотнього боку. Можу тут три сторінки всяких приколів написати, або п'ять, для всього регулярного по різним моделям і маркам. Є одне але. То все вилазило на тачанках по за 10 рочків і звичайним пробігом від 6 земних екваторів. Ми їздим на шмельці, брухті, шроті. Тому клепаєм і не відсвічуєм. Тіко шланги і трубки тормозні міняйте, скотиняки, разом з рідиною. І так нас все меньше.
Лачику 12 років і 196т пробігу...минулого разу ставив нові колодки і обслуговував направляйки в вересні 2022року, 38т пробігу... обслуговував однаково і верхні і нижні...верхні як вчора змазані а нижні одна вже підклинювала а друга тугіше но ходила... з стойками теж незрозуміло чому розбиває саме нижні шари...і це так з самого початку...просто це вперше що верхні шари заклинило... про шланги і трубки не зрозумів це кожну заміну тормозної рідини міняти всі шланги і трубки?...трубки (металічні) не міняв ніколи... шланги оглядаю і при найменших підозрах або максимум до 10-15років і заміна... рідина 3-4 роки і заміна...
на деяких моделях сталеві трубки і вони таки з часом гниють. На інших є алюмінієві перехідники трубок, фольксваген відзначився, розсипаються і є строк заміни, офіційний, нема питань тільки до мідних трубок, можна купить машинку і вальцювати що треба. Шланги тре мінєти що 5 років. Зара всі все кинули і побігли то робити. Різні шарніри зношуються коли дірявий пильник або він не виконує свою роботу, також впливає крайні положення, тобто шарнір працює в упор впоперек. це вже кривий конструктив.
є хороша звичка, яку мало хто має, обслуговувати автомобіль превентивно а не коли застукало-заскрипіло, відвалилось, наприклад раз в півроку виділити день, перемастити що хоче клинити, намастити де хоче іржавіти, пропшикати де прилипає. Замінити що вилізло.
Зайшов лайкнути! Привітався. Прокинувся вранці, все тремтить, дзизчать шибки, та трусить стіни. Відчув що це летять гвинтокрили робити смерть окупантам. Ся перевернув на інший бік та додивився кольорових снів))
У мене цікавий інтернет. Лежу кнопаю - зависає, поставив телефон далі на півметра - пішов, взяв в руки - знову стає.