Привітався. Теж спробував Резерв+. Ніфіга не вийшло - крутится постійний пошук і потім вибиває помилку. Поки видалив. Думаю треба почекати десь тиждень поки його допиляють.
Вчора з самого ранку було чутно фронт. Під вечір навіть стало гучніше (списую на те що зникли денні шуми). Сьогодні поки тиша...
В нас у селі це постійне явище. Інколи підари скидують ФАБи з УПМК, це неприємно. Інколи фронт чути у місті. Здебільшого приходи 200/240 мм. Але у цілому підарів відсунули далі у 23 році, дякуючи ЗСУ та Залужному. Бо від прильотів постійно тремтіли шибки та двері у будинку.
В нас таке було коли підари стояли поруч з містом. Градами і артою крили крайні райони. Двері в під'їзд тремтіли від прильотів.
Отаке, про сталося дивне і я бачив. А оце скоріш "москальське іпсо", але я вірю. Бо поплічники хрипастого еблиця на інше принципово не здатні.
Це хтось вже apk файл розібрав? Спритно. Глянув би сам заради цікавості , але телефон не рутований , тож витягнути не зможу завантаження з маркету.
Ну от рівень додатка ж, да? Що ще треба знати про рівень ДЕРЖАВНИХ ДОДАТКІВ ЧАСІВ ПРОКЛЯТОГО ШАПІТО, яким ти довіряєш паролі від банковських застосунків.
Тут складно сказати. На скільки я знаю з власного досвіду то apk файл розібрати не так і складно. А от чи можливо захистити його від зламу тут не знаю , не програміст , просто аматор.
Мова не про це. Мова про те, що коли робиться така система, спочатку розробляється концепція, де враховується купа параметрів, на першому місці - захист даних військовослужбовців. Що робить zeлена підарасня. 1. Беремо додаток електронного щоденника школяра. 2. Змінюємо надписи на потрібні. 3. Робимо редізайн а-ля всрата дія. 4. Пилимо мільони, десятки мільонів, може й сотні. 5. Виводимо бабло криптою в Дубай. 6. Світимо в телевізорі хрипате їбальце. 7. Профіт!
А в нас по місту ще висить декілька рекламних бордів, "Зе! Останній шанс на зміни". Яб їх і не знімав ніколи. Але кожен день поливав кров'ю, щоб аж в калюжа стояла поруч.
Доброго дня.Сегодня поехал в Полтаву оставил у супермаркета на окраине машину так как два года туда сам не ездил сел в автобус ,смотрю в салоне одни женщины и пенсионеры и пробок на улицах нет а потом вижу сотрудники ТЦК тормознули две маршрутки и раздают письма счастья.В общем сегодня начался мужской ковид с карантином.
Літаки , які їх запускають добре видно. Як що горизонт ні що не закриває. Підіймається май же вертикально, потім різко вниз. То вже КАБи запустив. Летять хвилин 10. Ніхто і не намагається навіть літаки збивати, не те що самі КАБи.
Учора був у місті, на виїзді з міста відчинився новий магазин Апельмон. Останнім часом в АТБ буває так, що не буває деяких продуктів, що просять придбати батьки. А Апельмонах вони в наявності. І ось він відчинився. Запустив акції. Яйця по півтори грн. Молодий огірок з пупирками по 35. Курячи лапи від 65. Банани по 47. Та багато інших пропозицій. Оооо.... Це солодке слово шара. Черги по 10 чоловік до вагів (зважити овочі). По 30...40 на касу з тачками повними продуктів. Я був морально не готовий провести в черзі 30..40 хвилин, тож вже націлився вийти. Але побачив, що на касах самообслуговування черг немає. Тож придбав необхідні продукти, половина з яких не була акційною, та поїхав по справах далі.