Українських користувачів вже давно окучують армянські ботоферми. Поки лишається тільки здогадуватись, для чого їм набивати підписників Неньки. Може, потім перепродадуть сторінки у РФ, може, щось ще придумають. Поки продовжую спостерігати, які тренди ферми використовують, щоб набити собі аудиторію. Останні сюжети - максимально позитивні. Спочатку в іноземних фермах з'явився тренд "Мені 100 років, я спекла торт, хочу і далі в цьому вдосконалюватись". Зараз цю хєрь з тортами підхопили і пабліки колишнього СНГ. А найновіше віяння - це "я написав/ла картину". На згенерованому ШІ-малюнку, дитина, що тримає... малюнок, а на малюнку... ще дитина, їжачок, чи невідома йобана хуйня. Оскільки дуже складні завдання ШІ ще не зовсім вдаються, то йому важко пояснити, що і малюнок, і сам ШІ-арт не мають бути виконані в одному стилі. А в даному випадку вийшло ще смішніше: ШІ-зображення в стилі малюнку, а портрет - фотореалістичний. Але й так проканає - знають зухвалі армяне та продовжують годувати нарід гівном. Нарід їсть і бажає ШІшній дитинці успіху та янголиків. Іноді стається, що в дитини виявляється три руки, як от на цій фейчині, але ж кого та хня волнує?! (с)
Доброї ночі. Маю гіморой, повністю відновлюю кілька камазів,проводку буквально з нуля перекладаю,книг не маю.Ремонтувати без схем ,дуже забирає часу, шукаю.Раніше в інтернеті їх було куча, тепер нічого не має в відкритому доступі. https://reibert.info/threads/elekt-sxema-na-kamaz.1462387/
На торрентах є їх. https://rutracker.net/forum/viewtopic.php?t=3570319 https://rutracker.net/forum/viewtopic.php?t=3654671 https://rutracker.net/forum/viewtopic.php?t=4219878
Привітався.))) Пошкодження аеродрому стратегічної авіації, це круто. Але вже 3ю добу немає ударів по НПЗ. Сумно (((
З іменинами, володимире олехсандровичу.)))) Пс. Коли я намагаюсь замовити 2 сорту живців, у результаті купую 5 ))))) Таке враження, що на момент вибору прокидаються не тільки свої жаби, а й сусідські також))))
Вибачте за кацапцьку. Позвонила Мама, посмотри на кацапцкие выборы. Там даванков. Я погуглил и охренел! С аввакульцами не общаюсь с 1992. Этого пизденыша я держал на руках, блин жаль, что на рельсу не уронил. Андрюха даванков был приятелем, как и Гудок. Помог своему кацапу спионерить самолет. Гарнаев его фамилия. Чтобы проверить 401 ИАП МО ПВО. Полк знаменит космчновтом и Качинским.
Шановне панство, треба порада. Зняв колесо, встановив на підпорку. Підвіска підвисла на аморті? Щоб його демонтувати треба від'єднати дроти та підкласти дровеняку під ричаг? Дали тільки відкрутити гайки знизу та зверху? Я вірно розумію?
Даванкова жалко. Сидит бледный, как смерть, ни жив ни мертв, аж заикается от страха, бедняжка. Фсбшники ему обещали, что он будет чисто техническим кандидатом - а ему взяли и насовали двадцать процентов. А в Праге аж за пятьдесят. И он такой: - ЕБАНЫЕ ОППОЗИЦИОНЕРЫЫЫЫЫЫЫЫЫ ССССССУКА!!!!!!! Владимир Владимирович, это не я! Я не виноват! Они сами пришли! Не надо "Новичка", ну, пожалуйста... (с)
Суперкомпьютер IBM Roadrunner вартістю 133 мільйона доларів управляв розрахунком старіння ядерних матеріалів, а також аналізом безпеки та надійності всього ядерного арсеналу США. Ну, і так, дрібниці типу аерокосмічних досліджень тощо. Чіп зліва (Nvidia Blackwell B200 GPU) в 20 разів більш потужний та має вартість лише 30 тисяч доларів. Непоганий розвиток за 16 років. 1 такий чіп за відповідного програмного забезпечення може замінити всіх операторів FPV які зараз воюють в Україні. (с) nVidia начебто продовжує поставляти чипи на московію. І те, що вона причетна до криптовалютного движу, вказує на те, що хтось з фсб/московії увійшов /завербував у керівництво компанії.
Так, відкрутив попередньо підклавши під ричаг заготовку під zeлемського. Ричаг трохи опустився, амморт демонтував. Шмат вуха вварив на місце, наклав зверху шайбу підсилювач. WD шки не було, на різьбу наприскав рідини, думав калоша, виявилось розчинник. Змачує та проникає не гірше за вдшку, єдин недолік, швидко випаровується.
Треба було в ваш розчинник добавити трохи оливи, можна навіть відпрацьованого! Працює не гірше ВДшки!
звичайна тормозуха відносний замінник. Бажано всім хто хоч іноді колупає свої відра або щось по хаті таки тримати в заначці вд, мультиспрей від вюрта, силіконову змазку. Останьою можна і замки змащувати, інше шкодить. Не витрачайте нічого, поливаючи шляпку болта або свічки розжарювання, ніяка рідина не полізе в герметичні отвори.
Я ж не знав, шо воно розчинник. Після корони 22р петроль, соляра та розчинник пахнуть однаково. А от коли воно випаровувалось за декілька хвилин, то вже побачив, так.
WD придбав, але забув у ланосі (((((( Прискати шляпку болта, то зовсім гріховна справа. Я прискаю різьбу, що стирчить поза гайкою)))
Шановне панство, а як у ГУР замінити рідину, бо мені здається вже час. Пс. Не можу знайти цей кончений датчик коленвала. Дивився зверху з ліхтарем, ніц не побачив (((((
на чому? На ланосу найкраще відкрутити трубку від рейки і на вивішених колесах покрутити руль від упора до упора до видавлювання всієї рідини. Датчик коліна на шківі за колесом правим.
На Doblo. На ланосі замінили ще влітку. Дуже вдячний. Пс. Для заміни мастила знімав саме праве колесо. Продивився учі очі.... Не побачив. Може повилазило ((
в дупі. Залежно від варіанту двигуна на колоколі коробки в різних місцях. Тобто він працює по маховику, в деяких пижиках захований за шківом коліна але дроти видно, біля півосі. Працює по магнітному кільцю. Пижики ставлять на фіати.
[QUOTE="Не можу знайти цей кончений датчик коленвала. Дивився зверху з ліхтарем, ніц не побачив ((((([/QUOTE] На 1,9 якщо не помиляюсь під стартером під №1
Я так і думаю, що він повинен по маховику працювати. Але ж зазвичай, шківи виходять на єдну сторону, маховик та кпп на іншу. Якщо шкиви з правого боку, то кпп + маховик повинно бути з лівого?
тому і пишу, шків, значить спереду, маховик значить ззаду, не бачу конкретного двигуна тому вгадую. Є і так і так, залежно який виріб.