От Zеленському ж людською мовою пояснили: не пхайся на кордон. Тебе там ніхто не чекає. Нехай прем'єр їде до до Варшави на переговори. А з тобою нема про що говорити. Але він таки попхався до Львова й ніби на кордоні відосіки писати. Я цей його вояж не відслідковував, не до нього було. Ніби ж з поважною гостею. Але вже дзвонили мені зі Львова й радісно розповідали, що в місті, хоч і масових зібрань не було, бо воєнний стан, але вже окремі групи по дорозі вигукували: "Зелю за ґрати!" Тарас Чорновіл (с) Пс. Ніщо не зупинить ідею, час якої настав))))))
Здається мені один з варіантів розвитку подій на найближче майбутнє. Нинішнього спікера змінюють на Ъмарка. Потім зеля йде після закінчення каденції, а згідно з Конституцією, його місце займає чинний на той момент спікер. І пиздець... До наступних виборыв. Якщо вони відбудуться.
Привітався.)))) Добігав кінця лютий 24го. Сьогодні їхав вранці на виноградник шляхом, яким їздив до вторгнення. На блокпості перевірили страховку та протокол техогляду. Доречі за онлайн страховку робили мозок. "ви повинні забезпечити" та таке інше. "подивіться у пляншеті" вже не проканало. На пачпорт, прописку полюціянтам було насрати. Цікавили вантаж, та наявність /відсутність ТО/страховки як привід для штрафу. На полях нестримно зеленіла пшениця, на деяких завзято працювали трахторці. У "простоквашино" геть нічого не змінилось, за винятком декількох розбитих будівель та окопів, понаритих обабіч села. На трасі снують маршрутки, як у мирні часи. Дежавю та злам бульбашки. На винограднику досить гучно, з невеличкими перервами арта гупає як давно вже не гупала. Десь неподалік трохкотить одинокий екскаватор, схоже створює елемент фортифікації. Да дворі гріє сонечко та охолоджує вітерець.... Чудово. У четвер треба повертатись. Тож працюємо))))
На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси Своїм «клієнтам» 39-річний житель прифронтової Преображенки пропонував корпуси різних гранат, запали, тротилові шашки, автомат, магазини та набої. Його затримали одразу після продажу чергової партії «товару». Наразі поліцейські встановлюють джерела походження зброї та інших осіб, ймовірно причетних до злочину. Працівники Пологівського районного відділу поліції отримали оперативну інформацію про те, що житель села Преображенка займається збутом зброї та боєприпасів на території району. Правоохоронці провели низку слідчо-оперативних заходів та задокументували два епізоди його протиправної діяльності. 10 лютого фігурант «заробив» 2 000 гривень на продажі трьох корпусів гранат РГД-5, корпусу гранати РГН, трьох корпусів гранат Ф-1, трьох запалів типу УЗРГМ-2 та тротилової шашки. 22 лютого за 22 000 гривень він продав два корпуси гранат Ф-1, два запали типу УЗРГМ-2, автомат АК-74 та магазин до нього, а також 25 набоїв калібру 5,45 мм. Одразу після зустрічі з клієнтом «продавця» затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Цього ж дня за місцем його мешкання поліцейські провели санкціонований обшук. У результаті заходів виявили два БМП-постріли та три набої калібру 5,45 мм. Всі вилучені речові докази направлені на експертні дослідження. На цей час під процесуальним керівництвом Пологівської окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. #МВС #поліція #новини #зброя #боєприпаси #вилучення #затримання #кримінальний_аналіз #Пологівський_район #Запоріжжя Даааа, впали ціни на стволи, гармати, танки....
25 лютого 2010 р. у Києві відбулася інавгурація четвертого президента України Віктора Януковича. Перед прийняттям присяги Янукович помолився в Лаврі, провів урочистий молебень патріарх Московський Кирил. У пишних інавгураційних заходах узяли участь 11 глав держав, чотири керівника парламентів, більше 15 міністрів закордонних справ. Із такої нагоди в Україну пустили російського депутата Костянтина Затуліна, доти - персону нон грата. А природа була проти: і двері не пропускали легітимного, і вінок нападав. Своїми першими указами новий глава держави перейменував секретаріат в адміністрацію президента (АП очолив Сергій Льовочкін) та урізав собі зарплату на 50% (с) Пригадую, скільки москальського сміття притяг в Україну zeлемський, скількох агентів пристроїв на ключові посади. Нічого не видавало в zeлемському москальського агента, ані парашут з аквафрешем, ані лісапет Україна, ані стричаша з дупи ебонітова палиця, ані оманська валіза набита баблом, ані гугашвілі з дєрьмаком.
ахрєнєть...сьогодні двічі те саме: права, страховка, багажник а шо за протокол техогляду? всім привіт! насилу приволочив ноги...ремонт мля...
Техогляд то для Doblo та схожих автівок. Від раз на 2 роки до 2 рази на рік. То гетьмуданцев гуска обскубує, антігетеросексуал. Ще будуть підвищувати штрафи. Вже повідомили.
Спойлер З Польщі в Україну виїхало майже вдвічі більше товарів, ніж прибуло до України. Решту з'їли миші. На суму 5,3 млрд євро. Ці миші живуть на польсько-українському кордоні. Великі такі миші й дуже голодні. (с) Знаю я єдну таку мишу)))))
Привітався ))) Сьогодні гупає інакше ніж учора. Схоже знову кацапідари притягли 200мм залупу. По новинах пишуть, що на нашому напрямку на деяких ділянках хлопці повертають втрачене. ☣️⚠️☢️ Спочатку був лемент медикині біля складу, котра лютувала на весь ліс, називаючи Педра "хуйлом тестостероновим". Він волів би розідрати її як жабу, але усміхнувся і пошов у нетрі. Відтоді гормональний фразеологізм лоскотав мою допитливість. За кілька років нас вивели на відновлення і опинившись біля цивілізації, я, за сприяння Тьомчика, зробив свій перший чек-ап. Рубікон сорокєта перетнуто і в органічний футляр тіла слід зазирати. Мужський лікар сказав мені кодове слово "жерєбєц", але наполегливо напарив книгу "Тестостерон". Облуда в тому, що вона ексклюзивно-кацапомовна і віддрукована конторою за адресою: Київ, пр-т Бандери 9. Я посипав голову попелом і вперше за 5 років хлопнув текст написаний блядоязичієм. Книга виявилася хоч і не глибокою, втім корисною і цікавою. Тепер історія людства ввижається мені наслідком фантомної битви гормонів. При чому тестостерон помітно програє естрогенам і у майбутньому чоловіки зникнуть як популяція. Ця тенденція вже на повних парах стрімголовить у фемінну тьму самотності. Головні вороги тестостерона — картизол і пролактин (гормони стреса)... Іх спричиняє світ інтенсивних комунікацій та сучасних технологій. А ще емансипованість жінки та її феміноцентричні прояви командної альфа-баби. Книга свідчить, що тестік — гормон інстинкту, а естрік — впливає на емоції. Тому для ♂️ фізіологія понад усе, а для ♀️ — атмосфера і психофон. І тут же каже, що у ♂️ нема прямого зв'язку між інстинктом і розумом; працює або одне, або інше; одночасно ніколи. Одним словом, там у профанній формі викладені непогані рецепти харчування, а також базова інфа про суть серотоніну, дофаміну, окситоцину, естрадіолу, естрону, а також апокаліптичні начерки про естрогенізацію світу, фемінізацію тіла ♂️у вигляді росту черева та зайвої ваги. Останні дві сторінки про кінець світу у вигляді погибелі тестостерону як явища і зникнення ♂️... Вже сьогодні в генетичних лабораторіях працюють над створенням сперматоцитів з материнських клітин. Райдужна перемога над клятим патріархатом не за горами! ⚠️P.S. в жодному разі не рекламую цю книгу, адже вона блядоязична. Натомість ділюсь з вам, дорогі друзі, своїми травматичними враженнями і фобіями навіяними нею. Побажаю усім камрадам мати повні баки тестостерону)))) А zeлемському та поплічникам - також повні, кортизолу та пролактіну. І щоб піпірка не стирчала)))
Попереду два роки війни.. Фото зробив вночі 24.02.22.. Я бачив черги добровольців у військоматі, які за 2 роки практично знищені - результат правління зеленої погані.. Тільки приїхали До Яворова, тільки заселилися у казарми а 03.03.22 був вже у Золотому. Стрілець-санітар піхотного відділення, солдат Лозовий Олександр (с)
Зі спілкування з податковою, від якої потрібна довідка і код для дитини: ця копія, ця і ця. При тому, власноруч вводить мені в дію номер свідоцтва і робить витяг, роздивляється його. Питаю: а цифрові документи не проходять? Каже: ні, громадяни навчилися підробляти Дію. Отака цифрова ера і держава у смартфоні. Податкова попросила саме паперову копію ідентифікаційного кода. (с) Отакої панство. ДІЯ = держава і я. Я не змінився. У що zeлена шобоа та її недопалок перетворили державу? Питання риторичне.
Досить цікаво. Тобто Zeлемський висадив мільярд дерев в Україні, щоб запроторити її у темряву? Добре, що він zпездів, як і завжди.
Доброго дня, розумію що такі речі краще не чіпати, але чи несе вже якусь небезпеку дана д.трубка, чи це вже металобрухт? Дякую.
Помийте його,можна щіточкою легенько і в цю тему https://reibert.info/forums/tnt/ ,там Вас чекають. Не заважайте Фантому дрючити владу.
Треба трохи помити та перефотати. Схоже на частину ерзац головного азривака AZ1, без жерстяної оболонки. Мав специфічну форму, отвір по центру та зроблений з чорного металу. Ще мав отвір збоку під перемикання спрацювання миттєво /0,15 секунд. Усі ці AZ1, 23, kl23, kl23nb, umg ніколи не ьули небезпечними, бо не мали детонатора та капсюля-детонатора. Це щастя вставляли у снаряд перед стрільбою, при остаточному спорядженні снарядів. На відміну від AZ для 20/37/50 мм, там усе було у єдиному вузлі. Але ж зі зривака тоді стирчала цюцюрка.