17.02.2015 - Дебальцеве 17.02.2024 - Авдіївка Десь в травні 2024 ми зробимо нову Мар'янку зразка 15го. Потім все піде на спад. А Десь в 2027 буде другий похід на Київ. І якщо ви і надалі будете сіську м'яти, то цей похід буде успішний. В мене поки всьо. (с)
Вечір добрий,друга субота в дома,аж не віриться.Погода мокра,але пахне весною,журавлі вже кілька днів ключами летять,курликають!
У лютому, журавлі курликають. Ще 10 років тому у цей час дупа мерзла, аж зуби клацали. А зараз усі коти на дворі, кричать в дупу календар, вже март давно на дворі.)))) У лісі на деревах буруньки набухли ось ось луснуть. На винограднику також відчувається приход весни))
Розмовляв тільки що зі знайомим із США. Той трохи в шоці. У сухому залишку таке. "омерика боїться хуйла, тому оберуть трампа, щоб він домовився з хуйлом" Погляд з середини, так би мовити.
Трамп був найкращим у військовому училищі, і батько його німець по національності. То він придурюється, що б жителі його обрали.
Шо там у вас? Працюю другий день на дворі, фронт наче пожвавився, гупає добряче. Неподалік вгепала якась летюча zaлупа, ледь шибки не вивалило, пишуть балістика на сусідне село...
Гупає з незвичного боку цілодобово, може тепер з Пологів пішли. Там же вороги ліквідували своє Запорізьке управління військ.
Зато теперь мне стало ясно что с 1991 по 2000 в основном все машины выкупили назад и машин почти всем хватило даже без учета иномарок.МОя первыя машина в 1998 было восьмерка с движком 1100 с Германии.
Не знаю наскільки цьому можна вірити, пишуть що у кацапідарів є просування в районі Роботіне. Наче притихло поки що.. Пс. Щось мені здається, що ми на порозі грандіозного шухера ((((