На вимогу батьків, їздив сьогодні отримувати хуманітарку. Видача йшла з 2х фур. З першої видавали по номерку, який отримували по пачпорту, з фіксацією даних особистості та прописки. З другої видавали по факту наявності морди отримувача. Без фіксації жодних даних. В Nissan Juke влізло щось під 13 ящиків. Якийсь дід вихвалявся, що отримав учора 3 ящики. З тачкою, без тачки в окулярах, без окуляр та куртки. Гуляй рванина, чо уж там. Тільки на фоні зруйнованого ліцею можуть прийти думки про перейменування кравчучок в zeленучки. Бо стільки, скільки їх повитягали з комор, білий світ не бачив навіть при кравчуку.
Днями був на винограднику. Спочатку 40 хвилин розпалював вогнище. Потім трошки зробив ревізію молоднечі, якійсь собака схоже зломав єдин саджанець. Шкода. Інші начебто перезимували ок. З коханою подивились шмат землі, що я ще хтів придбати би, та вирішили почекати до липня десь. Далі подивимось. Дуже порадувало, що цієї зими ніхто не втопив ся у басейні. Думаю викорчувати горіхи. Дерева велетенські, а толку жодного, хворіють.. Такі справи.
Вітаю товариство. Хто знає за що нашого колегу ДВ забананили - я, особисто, жодної кромоли в його постах не вгледів
Дивна справа бо як на мене оте створіння не заслуговує на жодну повагу. А з іншої сторони теж можу адмін зрозуміти - боїться щоб форум не прикрили з приводу нєтряпки.
Так, нажаль можу констатувати, що сумісним зусіллям хуйла та його спецслужб, незламних шлунків та відвертих покидьків, антімайдан в Україні переміг остаточно. Вже деякий час дивлячись новини та пости, бачу трощені будинки, бачу травмованих людей, та відчуваю всередині повну відсутність емпатії. Бо "кажний із вас президент" та "етат день мьі прібліжалі как маглі". Насолоджуємось.
Вітаю панство. Пригадаймо "И каждая кухарка будет править государством..." А далі шум толпы в театре " ав что сказать , если сказать нечего..." ЗАНАВЕС!
Привітався)))) У місті співають шпаки! Та на схилах квітне пролісок.))) В селі світить весняне сонечко, та чиврікають якість птахи.))) Ранок почався з гарних новин. У кацапідарів палав вночі НПЗ та булькнуло ще єдне кацапідарське корито. День починається гарно))))
На годиннику 01:45. В кімнаті зі мною сплять зовсім молоді хлопці. Молоді вовкулаки, що пройшли найскладніший відбір. Втомився аж до відсутності будь-яких бажань але не можу заснути. Довелось з'їздити на ППД та затриматись там на добу. Для ночівлі мені виділили койкомісце у казармі з молодими. Поклав БВ на наше з ним ліжко та пішов помитися перед сном. Та й взагалі, помитися під теплим душем це зараз прямо свято. Коридором помічаю як молодь шушукаються, обговорюють мене. Повернувшись, побачив що БВ напружено стоїть на нашому ліжку, а всі інші тихенько сидять на своїх. Розвісив виправні шкарпетки на стільці, уляглися з БВ спати. Відвернувся до стіни. Наши сусіди по кімнаті почали шушукатись. БВ загирчав. Всі замовкли. "Відбій" - сказав я - "Гасіть світло". Але ніхто не поворухнувся. БВ знов загирчав. Тихо. БВ агресивніше. Звякнули металеі пружини ліжка. Хтось піднявся та вимкнув світло. БВ замовк. Раптом він знов почав гирчати. Хтось підійшов до нашого ліжка. Я повернувся. Біля ліжка стояв рудий юнак. "Можна до Вас?" - спитав він. Я відкинув край ковдри та поплескав по матрацу. "Ой" - збентежився молодий. У кімнаті пробкою застрягла напруга. А потім гогот майже всіх молодих. "Ні. Ні! Я не це мав на увазі" - зібрався молодий з думками. Я повернув край ковдри на місце та подивився на нього. "Можно до Вашого підрозділу попасти?" - спитав руденький. Я знову відкинув край ковдри та знов поплескав по матрацу. Молодий зовсім розгубився. Знову всі гогочуть. "Не знаю про що ви там плідкували про мене але, як виявилось, головного не знаєте" - сказав всім присутнім та звернувся до хлопця біля мого ліжка - "Лягай спати. У мене важкий був день". Він пішов до себе. "Життя живемо один раз. І всі ми тут на певний час. Що ж ми часто засинаємо, згортаємо з чужими нам людьми" - тихо заспівав я. Знову всі сміються. Знову відвернувся до БВ. Треба хоч трохи поспати. На годиннику 01:45. В кімнаті зі мною сплять зовсім молоді хлопці. Молоді вовкулаки, що пройшли найскладніший відбір. Втомився аж до відсутності будь-яких бажань але не можу заснути. Не йдуть з голови ці хлопці. "Війна - справа молодих" - так наче кажуть. Як ця, блять, робота може бути найкращею у світі?! Ненавиджу її. Це плата за нашу минулу бездіяльність, похуізм, егоцентризм у питаннях нашої країни. І все це продовжується. Формування громадського суспільства це важкий, кровавий еволюційний процес. Плата за це - життя молодих людей.(с)
Привітався.))) Кацапідари вранці вгепали місто. Спав, ніц не чув, бо до початку четветої години порав вино. Залишилось трішечки.)))))