Наверное предвесенний авитаминоз,сам уже почти неделю в 6.00 под будильник просыпаюсь раньше всегда успевал за пять минут его отключить.
Раніше я вважав, що для оцінки органолептики вина треба лише лизнути краплину. Але ніт. Помилявся. Гурзуфський рожевий, десертне. Для мене надсолодке, суто дівчаче.
Привітався.)))) Дія, то є абревіатура - Держава і я. Коли держава перетворена zeленським на їбучий шапітолій, чи є дивним те, що і ДІЯ пішла по піхві?
Днями почав копирсати дроти головного світла в ланосі. Ліва хфара відчутно жовтіше та менш яскаво світить. Заліз у цю хфару. Побачив що відсутня резинка ущільнювача. Знайшов десь з паливного фільтра фіата, що викинув узимку минулого року, коли міняв фільтра. Як не дивно, підійшла. Відсутня фішка лямпи, хтось напаяв якісь саморобні дроти, якісь контакти взуті ізолентою, присунуті безпосередньо на лямпу. Запланував цей гармидар трохи викинути та зробити по людськи. От. Заїхав у dedali.zp.ua, придбав хфільтри на газ, новий газовий редухтор, та зайшла мова про лямпи. Продаван зі старту запропонував LED. - вони сліплять капець як - люди купують та їздять - але це не аргумент. Люди он обрали zeлемського. І дехто продовжує навіть зараз теребонькати на його та свору його. Так що вибір людей не розумних мене не цікавить. Тож може дайте мені osram з жовтеньким склом, +30%. - фуфу, то є зовсім негарний вибір, світить жовтим, ніц не видно А я читав 60 відгуків про саме ці лямпи. І люди кажуть, що у купі зі заміною дротів на людські, ці лямпи світять добре. Allseason, на любу погоду, у тому числі мокру дорогу. У той самий час продаван пропонує блакитний філіпс +100. Про який я читав та чув, що мокра дорога не дуже для цих лямп. У підсумку я придбав усе, крім лямп. Дивлюсь на LED з лінзами, люди пишуть, що саме лінзовані мають чітку межу світла та не засліплюють зустрічних. Може на такому варіанті я й зупинюсь. Якось так))))
тре було брати отії жовтуваті, зробити нормальну масу на лампи, продавану тикнути носом на напис на коробці +100,"для бездоріжжя та спецтехніки" або "не для доріг загального користування". Такими лампами і плавлять патрони та відбивачі. Лед від балди ставити не треба, навіть фірмовий, там інакше буквально все, тому як мінімум дивитись кіно експериментаторів, в ідеалі ставити повноцінні лед лінзи, що витягне з кишені від 300 баксів. Дальнє світло, якщо окрема лампа, можна майже все...
Дякую! Подивився на експеріментаторів, висновки такі собі. LED навіть з лінзами не дає суттєвої переваги над галогеном. Треба ще пізніше глянути BiLens, якось так. Напружує ресурс LED лямп - рік +/- крапаль..
Люди, навіщо ви собі створюєте проблеми - якщо у техпаспорті автівки є написане які лампи мають бути встановлені у фарах, то такі й купуйте і встановлюйте. Десь років 10-15 тому знайшов отаку осрамівськю лампу, на місці де у 45-му та пізніше дерибаніли німецьку техніку, підключив і вона, курва, засвітила, а минуло понад 50 років і про що ми можемо говорити?
в інструкції по експлуатації вказано лише цоколь (Н1, Н7 ітд і тп) і потужність 50/55, 60/55 ітд..) а от виробник, температура лампи то вже вибирай сам... хош понти, синяву і нічо не бачити в дощ, сніг, туман - бери холодні лампи від 6 000к і вище... хош біле світло і більш мен нормально бачити в дощ, сніг, туман - бери нейтральні/денні лампи від 4 000 до 5 000к хош чуть жовтовате світло і нормально бачити в дощ, сніг, туман - бери теплі лампи від 3 000 до 4 000к... оті всі +50, +100, +200% то все красиво...но не довго...саме для того щоб видати оті + вони працюють з перекалом і швидко перегорають...чим більше + тим менший срок служби...і він вказаний на упаковці...
так то пане куркуль, еще и книжечку родную имеет, а про машину молчу. но умный и практичный, знает толк в выборе авто. а если по делу, так новые машины покупают далеко не все, и книжечек таких родных мало кто видел. теряются при продаже вместе с сервисной почему то. понятно шо в нете полно информации, но книжечек реально мало. а так все как всегда. если книга и есть, она на англицком или немецком языке, а то язык знать надо шоб прочитать. а если и на родном понятном, то читают очень редко, в основном когда уже поломал. да и не факт шо там лампочки прям описаны, наверняка ссылка типа "обратитесь в сервисный центр для правильного подбора" у самого книжечка тоже есть, но читал реально один пункт, "настройка часов в аудиосистеме", остальное методом научного тыка
Жоден з мене куркуль - купував вживану автівку, але вона походила від польського ділера, а не з західної Європи. Тому мав усі папери до неї, а опріч цього не кручений спідометр - пошук цієї машини зайняв мені 9 місяців після того як продав свою V70.
зараз, коли заставили круглий рік катати з фарами, у кого нема ходових вогнів тре задуматись про пару речей, доставити тії вогні з автоматичним включенням по напрузі в мережі, що найкраще, або ставити в фари лампи лонг лайф на ближнє, є такі у хороших виробників. Вони стандартні у всьому крім посиленої нитки. Таки морочився би з ходовими, причин декілька, основна енергетична, дві слабих лампи замість 6 штатних краще, не світить ззаду і не треба, включається саменьке. Блоки спеціальні є, десь 300 грн, можна і за 100 знайти, пучок дротів в якому щось замотано синьою ізолєнтою. З вбудованою в лампу також є, поворотники 2 в 1, та шо хочте, аби більш меньш по правилам. Щоб винюхати що живе з заводу, достатньо він впечатати в один з запчастьових сайтів, відразу видасть все, рік і місяць народження, колір, колір салону, для якого ринку, модель коробки і двигуна і само собою лампочки.
У Вас, якщо впіймають з лед лампами, встановленими самостійно, не передбаченими заводом, то тут же пристрелять, в канаві. Так коротше описати всі проблеми. Осрам робить на чіткий перелік моделей, що польскі автоначальники дозволили, філіпс не знаю а решти виробників майже не існує для них.
Немає в нас чогось такого. Якщо у автосалоні купуєш автівку, то нікого, опріч власника, не цікавить які там лямпочки світят. Якщо сам встановиш не передбачені заводом світла, то не пройдеш щорочного техогляду, а якщо вдастся пройти та тебе дроґувка впіймає, то затримають техпаспорт + мані,мані багато + штрафні бали.