бо люміній не любить лугу, а мийки в основному на ньому. Мити тільки гарячою водою під помірним тиском, проти шерсті. Виключення попадання масла в систему, тоді фейрі і дві тони води.
ну да, самое трудоемкое промыть систему. но учитывая наши реалии, клиент на часто согласен на разборку\снятие радиаторов для помыть. а так гонять помпой мотора водичку по системе? долго-хлопотно, а результат х.з. хотя если при сто есть своя мойка, то там намного проще мыть систему. валом проточной водички и есть куда сливать без особых напрягов. приходится думать как делать исходя из имеющегося оборудования.
В середине 90х начался бум маршруток и на окраинах Харькова. Импровезированным механизмом в одном из гаражей был мой однокурсник. Так я им литров 60 - 80 сыворотки после творога отлил, для чистки блоков и радиаторов . В конторе были ПАЗик и Раф , еще ГАЗельки . Состояние поздний ссср , сначала вылетал все , Затем текли уплотнения и соединения, короче проклены в мою сторону , а так нормально почистились. Просто ребята на этой кислоте отработали по 8 ÷10 часов , а движки авто не нюхали антифриза по тем временам. Оттака у мухи сра... Всем доброго вечера из Харькова.
в нашем случае часто видел как моют уксусной кислотой или ее эссенцией, или обычными пакетиками с лимонкой в количестве. оно как бы форум у нас тематический, и ветка по реставрации находок есть, там вроде бы многое расписано. так вот на мой вопрос а не надоли потом систему разочек другой с содой прогнать? мол кислота ведь. ответ был простой, там концентрация маленькая и так сойдет. как вариант остатки тех уксусов-лимонок спокойно себе добивают закрытую систему, молча но уверенно. а так Бриттер прав, с маслом фейри, и много проточной воды.
ніззя хімію, то можна було при мідних радіаторах, тоді взагалі хромпіком мили, кому цікаво знайдуть що це, навіть в зіпі зілів була, мідні теплообмінники газових колонок чудово вимиваються кислотою, тою самою акумуляторною, сірчаною, бо соляну зась, типу прекурсор, алюміній, ще і з товщиною стінок півміліметра краще не мити нічим, краще не доводити до окислення блоку лівим і старим антифризом. Десь колись пхається ніс в радіатор, є запах їдкий, вже міняєм з промивкою водою, бачим бурду коричневу то взагалі алярм.
коричневая, то вже хорошо. точнее одному плохо, а второму хорошо. процентов 75 пробита прокладка или голова. и бачок весь рыжий снаружи. но все как всегда. эт не в головке проблема, эт клапан в крышке бачка барахлит, я приоткручу немножко шоб давление не сильное было и поеду. да не кипит она, температура на месте, а пара нет. я дистилат доливаю, все нормально
Привітався)))) Радий усіх бачити))) Мав трохи проблем, був трохи зайнятий. Після довгої паузи отримав відгук від мобілізованих друзів. Єдних відвели на доукомплектування у тил, інші десь у непублічній дупі на Сумщині. Обидва живі. Фіата не відремонтував, морозяки не давали, потім термінові справи. Лямпа помилки двигуна згасла, почав їздити краще, жерти менше. Де цей zeбучий датчик обертів знаходиться так і не побачив. Придбав на ланос провода, контакти, термоусадку та реле, днями спаяю перемикач світла. Залишиться придбати людські лямпи. Почав переливати та сортувати вино. Нарешті. Був здивований якістю вина з сорту, від якого я ніц не очікував. І навпаки, від яких очікував, щось не вразило. Нарізав на винограднику живців та запланував розширення та перещеплення. Для коханої придбав смачного столового))) Вже мрію про це, бо без мрії - важко... Трохи повилазили хвороби, ходив до лікарів, здав аналізи - геть не знайшли нічого. Але на морозі я працювати не можу - жопа рукам. Корона 22 року бахнула по судинам. І через рік це почало вилазити. Родичі в Америці незважаючи на купу щеплень перехворіли також. Наскільки важко хз. У цілому десь так))))
Вітаю з поверненням. Дуже хороший лікар попередив, всім перехворівшим, ніяких щеплень від ковіду не робити, це вкрай небезпечно. Бустерних також. Ще раз- ПЕРЕХВОРІВШИМ. Лікар має свою клініку і лабораторії.
Добрий день. Привіт,можна вино замовити,на старий адрес,планую попасти на ротацію. А я планову привівку робив,,правець,, тепер у них електронна база,в вони тебе починають задовбувати.
Віддав його коханій. Але........ Вона пересіла на ланос. Прелюд стоїть вже 4й місяць. Треба буде забрати акум на зарядку. Хоч клему скинув, але треба підзарядити. А виноград то як наркотик. Перерахував, на 2х ділянках зараз росте 65 сортів винограду, придбав ще трохи живців, у березні буду щепити. На цей раз кишмиш під родзинки та столові на споживання у свіжому вигляді))))
Ну не зовсім. З точки зору комфорту суттево краще сівіка, а з точки зору виїпнутись та поїпатись, таки краще прелюд ніж акорд))))
От колись Ви мені порадили помити систему охолодження на опелі фейрі, перед заміною радіатора. Що я і зробив. Зливав воду раз 10, поки не вийшло усе болото з блока. Наслідки. Опель здох бо вмер кляпан паливного насоса. Для заміни треба знімати двигун. Наскільки я розумію. Прийшли покупці. Розповідаю їм як є. З двигуном проблем немає. З кпп також. Є з кузовом та цим кляпаном. Вони відкривають кришку бачка з рідиною, а вона як тільки з банки. Ідеальна. І вважають, що я хочу напарити їх, ховаю емульсію))) І кажуть що такої чистої рідини на корчах не буває. А я на ній проїхав 3 місяці та вже два роки як камнем стоїть опель))) Отака от дупа збоку.
Привіт парні! завтра крайній день отпуску...вже хочу на роботу - трохи віддихнуть від того отпуску...ремонт мать його ...молодшій квартирку робимо...косметичний ремонт казали вони...ага..від квартирки залишилась лише плитка в ванній і на підлозі кухні і прихожої..вся проводка нова... о Влад появився
тю, та скіки той клапан мінєти? А перекупи йдуть в сраку, всі, поголовно, разом з точно такими ріелторами. Дві пухлини ніхрена не роблячі. Прокладки галімі. Якось так сталось, що ненавиджу паразитів. Глисти вони завжди глисти
Майстер не проти засунути жало. Але опель у селі, майстер у місті. Там прийшов час міняти мастило, грм, ще й цей кляпан. Я думав що кляпан, бо не дзвониться. Схоже на обрив.
забув, 1,7? Якщо так там горить коробочка під насосом, ремонтується на коліні, типу реле з процесором. Паяльник, все. Масова проблема.