Зневажливе «Валєра». Пасаж про «селфі робити не буду». Хоча те кляте селфі могло би дуже допомогти міжнародній допомозі зброєю і грошима. Голосуванню в Конгресі. Постійне підкреслювання, що саме Генштаб, військові, армія мають порішати питання з мобілізацію, стратегією, конкретними речами на полі. А де тут випав наш цілий Верховний Головнокомандувач, який так любив підкреслювати цей статус на минулих прес-конференціях? Пряма вудочка для антонін і любителів простих рішень, що це саме військові «м‘ясники», а не Банкова. «Вони запропонували додатково мобілізувати 450-500 тисяч людей. Це дуже серйозна цифра. Я сказав, що мені потрібно більше аргументів, щоб підтримувати цей напрямок, тому що це питання людей, справедливості, обороноздатності та фінансів». Ну а як ви хотіли пане президенте і ваш Андрій, Діма та Жовква — красуватися в хакі і танкових шевронах, поки хтось беззмінно гниє в окопі 2 роки? Із цієї категорії зневаги заява «на одного військового — 6 людей в цивільному житті». Можу сказати, що я залюбки поплачу податки для незнайомого військового, але не на марафон чи Лєнку Кропив‘янку-Кравець. Підкреслений розділ на «моя команда менеджерів» і «військові». «На Півдні були складнощі, бо усі говорили про цілі». Давайте чесно скажемо, що регулярний піар Подоляка, Єрмака і Маляр на контрнаступі потужно підісрав усім планам. У мене є скріни Маляр, де вона ще 19 квітня патякає про початок контрнаступу. Я не бачила жодного поста Залужного, Сирського, Тарнавського зі смайликами і іншою фігнею про це. Але політичних клопів — овер дофіга. Зеленський і його команда явно вирішили дотримуватись стратегії «скинути все на військових». І якось пропетляти до виборів. Авось тупі виборці, які хотіли шашлика — тепер клюнуть на аеропорт Бориспіль. Дуже цікава заява про Бориспіль з огляду, як влада готувалась до захисту Гостомеля. Коли бригаду Нацгвардії попри прямі попередження ЦРУ — відправили у повному майже складі на Рубіжне. Добре, що окупантам не вдалось у підсумку взяти аеродром, інакше чимало киян уже б удобрювали собою ближні сквери.
Теж така аналогія з аеропортами спала на думку, і вояжі в Кабо-Верде одночасно з псячою делегацією не просто так..
"Бориспіль" це логістика,минуючи інші країни та транспорт з них,в основному автомобільний,залізничний,що для нашої країни зараз вкрай важливо,автомобільний блокують,залізничний критично перевантажений.
Анонс від Маруся Звіробій. Потужний, вагомий, змістовний, космічний, гігантський, неєбічєскі конкретно охуївший брехун розкаже лохам про нові вагомі потужні потуги нездар, непрофесіоналів, крадіїв і ухилянтів. Що дошматовують криваве лахміття, в яке перетворили цю державу. Коли б вже історія вас потужно висрала зі свого черева.
Лягли під бубіньку без жодного опору, а тепер вимагають висирання від історії? Історія вже висрала Ясновельможного.
то треба на весь світ волати що запустять транспортні літаки в Бориспіль? може ще розклад прибуття рейсів викладуть?
Австрогенштаба платить. А бубінька на ділі довів, що таке Україна і її мудрий наріде - безборонно зігравши інструментом не лише по роялю, а по армовірі, майдану і Ясновельможному. Співайте тужливих пісень про тєжку долю.
З партнерами дупа? Триндець на границях? Влаштовуй Велике Пресконферецництво! І крізь нескінченний словесний потік Нагадуй щослова, що ти - Боневтік! Що ти – Яйценосець! Надія і Втіха! Що ти – промінь сонця крізь темряву лиха! Як все в нас чудово, потужно й прекрасно, Щоденно росте норма жиру у маслі, Ми танки клепаєм, ми дрони плекаєм, І рити окопи в снігу поспішаєм, Що скоро тікатимуть п*дори кляті, Ще трошки - і питимем каву у Ялті... Та інше протухле за роки повидло. Мівіна на вуха усім остогидла. Єдине що хочуть почути мільйони, навряд ти почуєш з телемарафону. Тож мрію загальну тобі я скажу: Скажи, що втомився і ти – мухожук. І як би не було нам важко й херово, Без тебе країну ми витягнем, Вова. Пс. Звичайно, ну звідки би там "мухожук“ Вчепився у владу, як воша – в кожух... А зміна єдина у світопорядку: «Нєлох» в 42 – в 45 «Янєтряпка» (с)
Трохи арифметики. 1 000 000 : 366= 2 732 Поки ви будете першого січня вітатись з днюхою Степана Андрійовича, Зеленський в цей день вже виробить 2 732 дрони. І другого січня теж, і третього, і вісімнадцятого червня і навіть 31 грудня 2024 року! t.me/myrotvoretsnews (с) Коли пиздить хуйло? Коли відкриває рота. Коли пиздить кацапідар? Коли відкриває рота. Коли пиздить zeлений дегенерат? Коли відкриває рота.
Іноземний журналіст вчора поцікавився у Зеленського коли запрацює аеропорт "Бориспіль" і його мама зможе прилетіти до нього у Київ. Виявилося, що Президент не знав про технічний політ з "Борисполя". Після цього Зеленський зазначив, що може порадити мамі журналіста лише вагон потяга. Схоже, що президента це питання застало зненацька. І він, насправді, розіграв виставу, що не знає про літак. Вчора із Борисполя вилетів літак компанії Skyline Express. Раніше ця компанія називалася Utair Ukraine та була частиною російської авіакомпанії Utair. Utair належить "Сургутнафтогазу". "Сургутнафтогаз" - це особиста компанія Путіна та його доньок По факту, Зеленський віддав Путіну його літак вартістю в $250 мільйонів. І нікому не відомо, що було завантажено в цей літак. Ось і відповідь про аеропорт Бориспіль..