Естафету приняв...з 5 ранку голова розколюється....164/118....жую таблетки і приймаю судинно-розширюючу гарячу ванну...з обіду записаний на миття форсунок на возику...тра до цього часу оклигати...
Викиди на Сонці ся припинили. Це вже з іншої причини. Можливо викиди з сонцесяйного, але це не точно))) Пс. Недавно прочитав цікаве. Замість зарпляти у ₴4000 долярів викладачам вручатимутт повістки. Життя не тільки злобна сука, а й неймовірне почуття гумору (с)
Так тут все просто і рівно. Треба їм пообіцяти 40000 долярів зарплатні, і ці вікладачі самі штурмуватиме ТЦК
Панове є таке питання. От красива автівка, ну як фєрарі або лямборгіні, вона ж і їздить по людськи. А от трабанд наприклад, то є жалюгідна під'йобка. Красивий літак, FW, месер та таке інше вони й літають по людськи. А от чи буває так, що планер літака гірше за трабанд, але летить так, що мессеру й не снилось?
були і є страхопудні літаки що чудово літали, і всі вони короткого зльоту посадки, в німців такий почтовик був, по нашому бусол, в американців щось типу канберра, можу помилятись, ще гірше того шторму, спробую пошукать.
Канберра це англійський бомбардувальник, котрий у штатах вироблявся на ліцензії - B-57 і це не був літак короткого старту та посадки.
так, подивився, розвідник, назва співзвучна, не можу згадати і знайти поки що, шторх знайшов з злітом посадкою до 40 метрів, інший значно більший, з носовою стойкою прямо на носі, квадратним фюзеляжем і також суперхарактеристиками по КЗП.
салют коптильщики! вчора мотнувся помили форсунки: 1,4 - були ще куди не йшло... 2- забита... 3- лила...чи навпаки... але...ще до мийки моргав чек і скан показав помилку живлення 3 форсунки...на стенді вона теж 1 раз матюхнулась...після промивки спочатку нормуль а потім знову матюхнулась...хлопці кажуть пора міняти форсунку...поки чухаю тикофку: нову чи б/у...оригінал чи ОЕ...нова оригінал 2248грн, нова ОЕМ -1101грн...б/у - кіт в мішку... а тепер питання на засипку: скільки часу потрібно щоб підключити 2х клавішний вимикач до 3х жильного проводу? провід звисає з стіни, вимикач і підрозетник в який треба запхати вимикач в руках, потрібно просто підключити...3 дротика...зачистити і прикрутити... тимчасово... навіть не в стіні,..просто до провода щоб звисав?...ніж , кусачки, стріпер і викрутки всіх калібрів в чумаданчику...АСЬ?
у меня в свое время ушло часа 4. даже схему рисовал, все вроде сходится, а при подключении индикатор светит там где не должен. позже оказалось в дозе немножко провода по цветам попутали, но кто знал. да, при этом я от домашнего электричества далековат. просто могу поменять розетку или выключатель. "пермычка" для меня почти матюк, а не слово.
форсунку в обриві мінєти на нову і не вийо, по вимикачу якщо не я робив і не дуже давно то міг би провозитись з годину, згадуючи і підглядаючи схему прохідних вимикачів і тикаючи тестер, перехрещуючи люстру кз. По пам'яті точно прохідний не поставив би, звичайний легко. Навіть фазу правильно...
форсунку заказав ОЕМ 1001грн...заказав у хлопців в яких купую запчастини з 2004року - жодного нарікання на якість не було...сказали нормуль форсунка...заодно в них же заказав лямбду ОЕМ - рівно 1000грн... а вимикач самий простий на люстру на 2 лампочки: центральний провід прийшов і 2 боковими пішов на люстру...проблема в тому що проводка совдепівська з крихкого люмінію...ломається при першому перегибанні як чугуній...центральний провід ломався 3!!! рази...2 бокоих ломались 4!!! рази...вже думав доведеться їхати в епік купляти 1м мідного дроту, доточити через перехідну колодку щоб не гнути люміній і так підключити вимикач на врємянку...але за 8!!!! разом, після ГОДИНИ мук таки зміг якось прикрутити і зігнути дротик щоб він не зломався... робимо дочці в її квартирці маленький ремонт... думали поміняти розетки/вимикачі на нові бо ВСІ абсолюно різні!!!! жодного однакового...+ця ж люстра включалась 2х клавішним вимикачем лише коли включити 2 клавіші...кібірнетика...як заліз до вимикачів і розеток а там всі підключення на доточених дротиках...вчора зрозумів ЧОМУ
Крихкий люмінь)))) Кохана повела у гості до мами на смачні смаколики. Батька в неї вже рік як немає, тож лямпу у люстрі міняв я. Так от крім іншого, луснула петля - кріплення люстри до стелі. Прийшлось мідним дротом плести петлі, щоб люстра висіла на них.
смаколики то була замануха!!! а насправді тра було відремонтувати люстру... мля... мій вчорашній вимикач люстри буде приходити до мене в страшних снах