Раніше я сильно переживав, що людей на планеті може стати занадто багато, скажімо 15-20 млрд., і всім не вистачить їжі, води, тепла. Але зараз я спокійний. Події останнього часу доводять що все буде добре. Людство знайде привід збалансуватися. Іншими словами, знайде привід знищити зайвих людей. Хтось щось сказав, щось не те запостив і вперед - чергова світова війна. І справжня причина буде не слова, не цінності, не принципи, не ідеї чи ідології. А елементарний біологічний тиск на екосистему. (с) Цікава думка. Але на мій погляд, більш суттєво здалось зменшити тиск на екосистему, якщо б хуйло напав на Китай.
Отакої. Заліз під капота - переглянув усі гайки, усе затягнуто, як повинно бути. Попросив сусіда погойдати автівку - ніц немає жодних звуків, крім того, як в амортах пирсається рідина. Почав знімати колесо та смикати, і от побачив таке - почало обривати кріплення стойки стаба, як це й було з лівої сторони. У середу спробую заварити. Не ходять макаронні аморти по шляхам великого пездівництва (((( Але це ще не все. Зазирнув у бачок з тосолом. Побачив катастрофу. За 500 км впав рівень на 10..15 мм, та на поверхні з'явилась ледь помітна радужна плівка. Завів авто, відкрив бачок, прикрив горловину рукою - тиску немає. Булькотіння також. Але плівка є. Блядь. У фіаті мені їхати зручно, це сама комфортна автівка. Але з кожним таким випадком я все більше хочу відремонтувати опеля.
можливо нова помпа сльзить, таке буває поки не втреться або чогось майстер не помітив, тріщина не вчорашня, нема ознаки тіко тіко. Амортам років є. Стук не знайдено. Уламок пружини також красиво стукає. Вухо можна підварити і прихватити шайбу.
Влітку міняв стойки стаба. Це вухо було цілим. Що до їржі - могло поїржавіти за ці 2 доби, бо гальмівні диски їржаві страшне як. А я приїхав менш 48 годин тому. Ну буду поки що доливати та дивитись на рівень тосолу, через 1000 км поїду міняти масло та ще щось, може рідину у гурі, масло в кпп та таке інше.
Вистачить що автівка трішки постоїть - диски швидко вкриваються іржою тим більше зараз - вода плюс сіль.
Добрый вечер всем.Сегодня видел прикол едет впереди меня Фиат Куба и на мосту нам навстречу едут два инкассаторских бусика с синими мигалками и водитель Фиата тупо останавливается посреди моста. Хотелось бы его спросить чего он так испугался инкассаторов с деньгами,так они все бросили и пошли бы его благодарить..
це все куплені права. Він тупо не знає при яких мигалках і коли треба зупинитись а тим більше не знає що зупинятись на мосту та під ним ніззя.
є речі в які я не вірю просто з досвіду, настільки заіржавіти свіжий злом не зможе і не видно руху металу по злому або по шву того вуха, також сліду від гайки. Диски так, за ніч можуть пожовтіти а під колодками ще більше, потім шваркає при гальмуванні.
При Кучме меня днепропетровская братва так задолбала своими мигалками купленными за пару тысяч баксов что я совсем на них не реагировал кроме машин сворой помощи и машин спецгаишников "Кобры"
Хто той геніальний провидець, котрий назвав найглибшу западину (дно) на землі іменем Безуглої задовго до її народження?
День її починається рано: Тільки вхопить смартфона у руці, День у день невгамовна Буp'янa Строчить й строчить херню У фейсбуці. Вже пізнала її вся країна. Знає кожна собака без Гугла: Якщо дике верзіння на скріні, – Його авторка точно Бe3yгла. Посміховисько у соцмережах, Дика олігофренка невтомна, Як вахтьорша в гуртожитку, стежить За робочим часом Головкома. Дно бурить вона денно і нощно, І зусиль в днобурінні не лічить. Бо ж найглибшу западину точно Недаремно Мар'янською кличуть. П.С. За всі ідеї, використані у вірші, маю дякувати Karl Volokh . Якщо він визнає себе співавтором, матиму за велику честь.
Привітався.))) Був у місті, трохи ся щепив від правцю та ще якойсь біди. Відчуваю себе захворівшим. Сьогодні відпочиваю. Фіат у суботу відганяю у місто, та ставлю на прикол. Розхід при обертах 1500+ виріс удвічі. Тяги немає. Десь тече тосол, морда мокра, аж в кабіні смердить. Добра новина в тому, що тече не в двигун. За 15 місяців та 9 ткм авто почало просто розвалюватись. Така от дупа.
схиляюсь до думки що просто спроба відбутись малою кров'ю не вдалась... хоча бувають варіянти що проходить...колись з кумом їхали на його недавно придбаному ЄрАЗі (купувався виключно щоб перевезти купу всього в село...ціна питання була дешевше ніж наймати транспорт для перевозок...після пів року і перевезення всього потрібного був проданий за ті самі гроші).. так от, їдемо ми їдемо і я починаю відчувати якись запах чогось перегрітого...я на приборку а стрілка вперлась в кінець шкали....зупинились...з шланга цвіркає вода...в бачку води німа...скільки в блоці невідомо...заглушили - цвіркати перестало але капає...побігли за пару сотень метрів до каналу....якоюсь шкарабанкою давай таскати воду і по каплі заливати в бачок...залили рівень і взяли шкарабанку води з собою...перемотали тряпками патрубок (хоч особливо великого толку з цього не було)...їхали з незакрученою пробкою розширювального бачка щоб не створювався тиск по декілька км...зупинялись доливали воду з каналу, з калюж...пів дня їхали десяток км - як на зло нікого не було дотягти а мобілок тоді ще не було...думали піпець мотору...поміняли патрубки і він ще відходив як ні в чому не бували пів року і був благополучно проданий...тобто відбулись лише легким іспугом і заміною патрубка...
то був волгівській алюмінієвий не форсований двигун, при об'ємі 2.5 70 конів, він не сильно гріється порівняно. І тепловідбір на алюмінієвий блок та головку досить добрий. Сучасний двигун досить скип'ятити один раз і це іноді кінець, іноді значне погіршення стану.