Привітався))) Учора трохи зібрав замовлень, та виїхав у місто на відправку. Нова пошта відпрацювала бездоганно. Укрпошта вирішила трохи розвести мене на гроші. З наглим виразом на обличчі, працівниця відмовила у прийомі посилок (коробки від морозива та схожі), "нужна строгая упаковка", для цього необхідно було придбати якісь бісові пакети. Посилки забрав та відправив у іншому відділенні. А щодо цього випадку зателефонував на гарячу лінію протидії корупції Укрпошти та гарячу лінію Укрпошти, де з'ясував, що останнім часом вимоги до відправок Укрпошта не змінювала, коробки у сухому вигляді мають бути прийняті. Для закріплення результату залишив скаргу. Бо некуй на рівному місці розводити людей на гроші. Тим більше що тарифи УП майже зрівнялись вже з НП. Придбав у крамниці тортика, посиділи з коханою, трошки погуляли, отак й пройшов ДН.
Перед світанком вирішив трохи подрімати. І щось там зачепився з Джиганом. Вже не пам'ятаю чому. Але щось неприємне таке відчував, наче він зрадив мене. Вирішив спровокувати на бійку. Ну він і вдарив. Ось ми вже у відділку поліції. Слідчий питає мою версію того що сталося. Я кажу, що ця тупа бидлота напала на військового, на мене. І це зараз, під час війни. Я тут жертва. А він мені каже, що то я притягнув скрученим з розбитою пикою цього чоловіка. Тому хто тут тупа бидлота, ще треба з'ясувати. І починає слухати версію іншого учасника конфлікту. Раптом чую вибух. Прилетіло в цей поліцейський участок. Мене починає хтось штовхати у плече. Обертаюсь. Мої вовкулаки. Кажуть треба вставати і терміново рвати кігті. А я думаю - "Якого хуя ви робите ще і моєму сні". Але вони продовжують штовхатися. Знову вибух. Прокидаюсь, навколо пилюка, що нічого не видно. Моє ліжко все в штукатурці. Поряд боєць тримає за плече - "Командир, вставай". Бляць, от нашо таки сни?! Але зробимо висновки. 1. Бабуся була права - "Дурний спить, дурня сниться". 2. Треба записатися на якісь онлайн-курси - "як переконливо бути жертвою" 3. І в світі Морфія мої вовкулаки мене знайдуть І взагалі. Заїбався. Не хочу нічого цього. Хочу на ручки, морозиво, керувати Всесвітом, носити білі штани з коноплі та перегортати зі спинки на пузико маленьких черепашок на блакитному березі океану. (с)
Випадковий збіг, чи...? Вакцину від кокаїнової залежності винайшли у Бразилії. «Калікскоку» протестували на тваринах. Результати обнадійливі. Тепер спробують на людях. Препарат дозволяє імунній системі блокувати потрапляння «сніжку» і креку в мозок.
Може не за "просто", а за валізи, повні до країв. Нам шо, буде легше? Але скоріше за все, його запорєбрікові партнери не питатимуть. Розтрощать як Бахмут. До єрмака не ходи.
Що б виграти ,треба моську окупувати. Що б програти, треба що б Україну всю окупували. Обидва варіанти нереальні. Третій варіант, перемир'я типу мінського.
Тю, так гуморист вже давно біля того корита. Хай все поверне, а Х..ло з переляку підпише капітуляцію і поїде в Гаагу.
Привітався)))) Сьогодні вранці сусід заходився непрофесійно різати свиню. Бідна тварина галасить на всю вулицю. Мрію дожити то тих часів, коли так галаситимуть zeлені кацапідарські посіпаки. Амен.
Українці од віку свиней колять швайкою. Чим довше верещить, тим біліше сало. То кацапський звичай свиням горло різати . Варвари.
маячня...чим легша смерть у тварини - тим смачніше мнєсо...коли довго мучиться - смакові якості мнєса гірші... ПС батько колов свинок стоя - сипнули корму, поки вона їсть за лопаткою коль і все...часто навіть не квікне - стоїть собі їсть, потім брик і готова...
Бачив свого часу роботу профі кольщика. Кабана ведуть до годівки у дворі, дядько йде поруч, поглажує по спині, потім тиць швайкою в бік, і готово. Ні біготні, ні вереску