Начальство наше, надано нам за гріхи наші. То ж висновки робіть сами. А я так гадаю чим більше вилле "-" емоцій шеф, тим більше "+" вийде в роботі, бо ми сприймали теж з "'-" його крики та словарне гімно. Десь так, бо кожний баран за своє ребро висить. Ни будь бараном , а дали згадається все на останньому іспиті... Смайлики ставлю по другому колі.
Спілкувався сьогодні з робітниками інститута івів ім Таїрова, щодо посухи, підщеп та саджанців. Я на своїй ділянці у цьому сезоні мав спостерігати за вегетацією кущів винограду, щеплених на 5 різних видів підщеп. Є одна найгірша. Є одна найкраща. Є три умовно середніх. Дивно, що цілий інститут не дивиться на проблему відсутності водосховища (безмежно дякаючі zeленій zaлупі) та поливу виноградників в наслідок. Шукаю собі ще 150 живців підщепи. Буду щепити, щоб рука не забула)) Вже намітив десяток лунок, тож треба бити.
4 жовтня 1941 р радянські війська залишили Запоріжжя, місто зайняли гітлерівці. У приміщенні СШ № 65 (тепер 3-ій корпус державного університету) розмістився штаб фельдмаршала Майнштейна. Проспект Леніна став Гітлер-штрассе, а вулиця Раднаркомівська (згодом 40 років радянської України), де були готелі для міністрів, отримала назву вул. 4 Жовтня. Таблички з назвами вулиць були німецькою та українською; «визволителі» поміняли їх на російські. Пс. Доречі, відповідь на мовне питання.
От цікаво. Якщо скласти в купу глибину усіх тих ямок, що накопав пан Фантом, до алмазного прошарку вже можна би було дістатися?
трохи не правильний рахунок, скільки там звичайна скважина має в діаметрі, меньше 200 мм, ну нехай макс. 200, а дірка під кущик мінімум 500, а скоріше цілий метер, бо тре гуана насипать, а ще вичистить від всякого. Тобто мінімум втричі множим, маєм кілометр, не щось особливе але і не що попало. Особливо для лопати
Так питання було трохи не про скважину, а про ямки, вириті лопатою і руцями. А в Ваших розрахунках йдется про дірку діаметром 200 мм. , таке лопатою не зробити, цє залучання бурового інструмена
бачив як працюють деякі природні землерийки, типу крота, медведки, мурашиного лева, так от десь так. Лопатками на лапах. Без бура.
Позаяк всі начальники - казли, а всі підлеглі - барани, то я таки із'їбнувся з того всеохоплюючого зоопарку і сам собі Петлюра.
Умовно 300 кущів, 0,6х1х1 метра кожна яма. Тобто 300 метрів вглиб. Сьогодні умовно 301. Пс. Кількість на новій ділянці - 259. На старій треба рахувати. У 19.. 20 роках бив 4..5 за день. Зараз вже не можу - важко. Внаслідок посухи грунт як бетон. Тільки рубати. Пс. порахував. 314 до сьогоднішнього вечора, сьогодні лупанув 315.
Копайте, копайте, ребята, – сказал Сильвер с холодной насмешкой. – Авось выкопаете два-три земляных ореха.
Питання про загалну глибину ямок і алмазний прошарок, було із серії : а що аби, як би би, тобто риторичне. Але, якщо дійсно з"явилось бажання доритися до того прошарку, то треба тепер всі ці ямки позбирати с площини, і скласти на одному метрі квадратному, одну під другою. І буде як в тій казці " ще сто тисяч відер і золотий ключик ( алмазний прошарок) у нас в руках"
Привітався))) Колись Рома gudvin казав щось за блакитну глину, як супутника алмазів. Знаю вихід такої глини на поверхню. Правда на ТОТ, но то таке.. Що він там... Як він там...
та да...вже 8 місяців не заглядував... чортова кацапня і зелопідори! Привіт пісятники! управляючі передають одна одній справі а в мене срака в милі: майже всі заввідділи або нові або їхні зами роблять інвентаризацію...всі дупля не відбивають і смикають мене...а в мене в самого 4 137 позицій Основних Срєдств (мої як енергетика і те що привалило від завгоспа)...свої ще знаю а ті теж з половини дупля не відбиваю...
Це відсутність комунікації, насправді велика і небезпечна проблема, яка постійно присутня. Товариш розповідав показовий випадок такої проблеми комунікації ше з АТО. Дошкуляв на ділянці фронту ворожий укріплений блокпост. Скільки не давали заявок на розкатати його артою чи авіацією, вони не виконувались. Тому вирішили самі зачистити. Підготувались, зачистили, зайняли вигідну тактично позицію. Втрати були, але задача виконана, головне. І тут нарешті провернулися шестерні в штабах, послали сушки, і розкатали своїх же на тій позиції. Орки відразу просікли тему і повернулися на звільнену позицію. Літуни доповіли про виконання завдання, штаб спустив наказ зайняти звільнену позицію. Пішли виконувати наказ, а там орки, і знову втрати. А причина єдина, відсутність комунікації (с)
Папа евойный сильный математик, ибо 45 лет назад точно рассчитал перигелий сатурна в юпитере и заделал таки будущего президента. Не то шо вы, лохи. (с)