Зять в мене вдома встановив такий принтер. Буде робити якiсь хвостовики для мiн. Я розумiю як обслуговувати 23 мiг. Але то що роблять нашi дiти це клас. Хай кацiв розiрве!!!
Ще хтiв сказати, що молодший онук прийхав до Украiни, завiтав до прабабки й говорив/казав ( малий 2 роки) виключно нашою /польскою / англiйскою. Як для мене це найкраще для майбутнього Краiни. ЗеПiдарiв - до як казав Митець, а Украiна одна.
Сьогодні покатав кохану на каяках, 2 години махав веслом. Як турбогвинтовий не вийшло, скоріш як криголам, але сподобалось обом. Повний канал змій, лягух, качок, черепах. Ланос знову почав себе ломати, якесь напрочуд суіцидальне авто. - спочатку пішов угору хх до 1500 йобертів (( - паливний насос відпрацьовує передстарт не завжди - затруднено старт, буває глохне при старті, та довго не заводиться ((( - ось ввечері почав троіти. Може святою водою з цукром поприскати?
Он номер снимал шутовской, где распиздовал велосипед "Украина" и в абсолютно непригодном состоянии возвращает этот велосипед назад. 73%е уебни нихуя не поняли, а зря.(с)
Привітався ))) Вночі мали 4 прильоти + пожежу. Вдень знову прилітало по оборонним підприємствам. Дякаю, дуже дякаю. Догодую звірят, та рушаю на виноградник на тиждень. Днями спілкувався з колегою виноградарем, той радив сорт кишмишу, що у холодильнику зберігається до...... квітня! Хочу, скажено хочу такий виноград. Треба десь пошукати для нього місце.
Поки ze!лена підарасня шалено краде гроші, поки клічко в ачко пилить на київських мостах, окупанти проводять заміну мостів на території окупованого Криму на більш потужні (для перекиду важкої техніки) та захищені від ударів ракет. Саме так виглядяє результат Оманських домовленостей патрушева-дерьмака-zeленського.
Доброго дня всем.Сегодня выехал в поле побродил пару часов на своем любимом месте опять поднял динарий,причем странный звук издал прибор в виде низкого гудения я хотел идти дальше потом вернулся и выкопал таки динария.Странно но прибор долго не хотел его опознавать хотя это уже четвертый динарий именно этого императора,наверное римляни как всегда с серебром набодяжили.
Як почалось вночі, так і продовжується день. Тепер фіатік пищить що скажений та пише "check engine" Якась смужка невесела. Мать іі так.
А знакомого с сканером нет,что бы проверил и ошибку снял?Я сканер себе купил но сын соседа автоэлектрик и кум тоже .
для простих смертних сканер це перебор, купляєте елемку за 10 баксів і потім КУПЛЯЄТЕ одну з нормальних програм під неї, ще за 5-10 баксів, це як мінімум полегшить життя і вкаже хоча би напрям пошуку. Ніяк не забирає потребу думати від чого то сталось. І що ще може впливати. Але таки допоміжне.
Та от типове " я там нічо не нажимала. Оно само себя сломало" Їхав по трасі на виноградник, на 5 передачі 90 на плавний розгін. У кузові кілограм 100..150, ніяке не перенавантаження. Десь за рік плавно зріс розхід пального на 1 л на 100 км. Але пальне на запах та зовнішний вигляд інше. Плюс у кузові хлама додалось трохи..
Пішов подивився виноград. Гурзуфський рожевий почали гасити оси. Muscat Bleu та Muscaris вже загасили. Marechal Foch треба було зібрати раніше, з'явився варений присмак. Sirame, La Cross перевісіли трохи. Crimson Pearl, Corot Noir, Zweigelt самий раз. Jonanniter неперевершений. Nuare добирає цукор. Syrah, Saperavi, Pinot Noir ще не добрали трохи кондицій. Pölöskei muskotály набрав неймовірно ніжного мускату. Petit Verdot зелений що щавель... Отакі справи....
Сьогодні поліція Лас-Вегаса заарештувала вбивцю 2paca Шакура. Отета грунтовне розслідування, я прям вражений. Тіпи не поспішали. Вбивство сталося в 1996 році, тому вбивця вже старий дід і йому 60. Це Дуейн «Keffe D» Девіс на якого вказували ще багато років тому. Одно з двох найголовніших питаннь нашого дитинства розкрите. Тепер би ще дізнатися, що там з Куртом Кобейном, чи він сам, чи не сам. Шо ви дідугани?
Салют парні! 2 дня колупав машину (шоб не колупать город ) поміняв масло, фільтр масла, повітряний і салона, поміняв фільтра ГБО (рідкої і паової фракції ), перебрав кулісу КПП..минулого разу зробив кулісу повністю під переборку тож все міняється дуже легко...тра буде поміняти сальник штока вибору передач - засопливив...ще тра буде поміняти тормозуху, рідину ГУР і охлаждайку...прокладка головки пустила чуток масла в свічні колодці...промив колодці і ВВ провода промивкою для карба, дотягнув кришку клапанів по 1/8 оберта кожний болт по схемі затяжки...тра буде поміняти прокладку...
колодязі наповнює прокладка кришки а не головки, а ще болти не дотягуються бо нема сенсу, ну то таке . Це таки опель і болячки ті самі, включно з коробленням кришки, якщо пластикова. І той, верхні сальники коробки, тобто куліси, нема сенсу чіпати, воно плаче 10 грам в рік. А всі без виключення ремкомплекти гуано, не на довго, а шо дєлать, інших нема. Сама система кадетівська гуано, купа ричажків , втулок і куліс в повітрі.
упс...таки да - неправильно написав 1й раз- прокладка головки..2й раз вже написав правильно - прокладка кришки клапанів знаю що толку особо не буде але попробував - легенько тягнеться..тож чуток дотягнув по схемі (наперехрест) - постоїть поки поміняю прокладку.. це вже 2а прокладка: рідна пройшла 0- 51 000км друга 51000-180 000км.. пластикову кришку коробить...хотів перейти на люмінієву та віддав швагру на Нексію... сальник штоку ще рідний...думаю через 180 000 км можна і поміняти..робота там єрунда а оригінальний ЖМ сальник 35 грн...
Салют газгени! де всі? ну ладна в мене срака в милі: звіти по 2м роботам ще й табеля своїм закривав...колись було просто: 8, 11, 22 намалював в табелі і все тіп- топ...зараз кумпутери, сканіровки, електронні ключі, глюки...сидиш години переводиш в десятирічну систему, вираховуєш, робиш корегування бо сканер збоїть на постой..те що раніше робив за 15 хвилин на відділ з компутером і скануванням тратиш пів дня...кібірнетика мать його...
Так цеж свята справа кампутерів, допомогати людині вирішувати проблеми. Але не кажуть що більшисть ціх проблем без кампутерів би і не виникало.
це да... прості приклади: електронний ключ відкрив вертушку і ти пройшов...а система не сказала тобі : "Добрий дєнь, вход разрєшон" - значить система не провела що ти зайшов, значить час тобі не тікає, знач ти "не на роботі" ..знач на другий день треба писати службову записку, розписувати день/час коли це сталось і скільки часу треба додати з сотими: 1год 15хв це -1.25год...1год 30 зв це 1.5год..1.год 6хв це 1.1год...і сидиш рахуєш... або при виході тобі не сказало "виход разрєшон, досвіданія" - знач ти не "вийшов" і тобі не закриє зміну...знач знову служебка і все по кругу...фактично не буває дня щоб хоч 1 працівник з відділу не "глюкнув" ібо система сама дашманська як і компи, сканери і прога...
тю. Пам'ятаю на заводі була система, при вході пхаєш пропуск в спеціальну ячейку, все, ти на роботі, виходиш жмаєш ричажок, пропуск випадає, все, ти вільний. Або якось навпаки. Тії курки і щілини пам'ятаю і вахтьорші всі однакові, з мавзерами та величезних дупах. Прикинув про схожість з мурашниками, там проходи закривали головами мурахи солдати і голови в них величезні.
то занадто просто...тут задача заплатити працівнику лише за ті хвилини коли він робить...вийшов на перекур - час тобі не рахується...вийшов на обід - час тобі не рахується...пізніше прийшов чи раніше пішов - от уже тобі і не зарахувався цей час...а система курва не працює а лише глючить... в мене електрики "суточники" і як тільки він хоч на хвилини перевищив сутки - система висне і цей день автоматично не закриває - пиши служебку, підписуй у керуючого (доказуй як все було) і здавай на СБ щоб вони вручну провели корегування...а кожне корегування це втручання в систему що фіксується і погані показники ..а за показники "імєють"