Приїхав на ринок))) Незмінний представник гордого арм'янського народу продає квітки на в' їзд до парковки. Дегенерація в розквіті. Напів пусті місця, унилі продавани, які рвали дупцю за Ze! У 19 році, активно згортають бізнес, присмокчуючи zeлений чупачупс. Красота!
то просто українська збірка...наші було ліпили із того шо било...могли втулити ступиці без АБС в машину яка мала бути з АБС але випустили без АБС...а від того залежало які ступиці/підшипники і тд...те ж саме було з РТС (Регулятор Тормозних Сил) - ліпили шо попало а потім народ жалівся що задок не тормозить так як треба...я колись заморочився і робив розрахунок гідравліки для різних комбінацій головного і робочих цилідрів/супортів тормозів....для 1.5 і 1.6 йшли різні головні і робочі циліндри/супорта (різного діаметру)
бачив 2.0. В салоні і окремо в обриштовці силовий агрегат, опель як опель. Швидко зникли. А таких кадетів на 15 чи 20 років старіше бачив достатньо. На ходу. З цифровою панеллю і ще всяким під спорт. Гуаном нас годували. Кадетами і асконами узбецькими і ще тими, меньшими коробочками... Ото бабла підняли.
Помню пригнали мне в первый раз узбекский Шевроле типа Авево,диски металлические сваренные тяп ляп и ни одной цифры по маркировке и информации а резина была 185/80/14.Наверное что бы по барханам ездить.
Вітаю шановне панство. А ніхто, часом, не стикався із безматочиними колесами? Цікавлять плюси і мінуси такої конструкції.
назва не зовсім коректна,це де нема центрального наскрізного отвору в диску, відповідно треба мати спец перехідники. Вони коштують, а замовлень майже нема. Оно вже згадали таврію, запор не краще, хоча там схоже ніхто нічого не робить. Бо все ідеально з заводу. Добре що вони закрились, там пороблено совком. Працював якийсь час поруч з таврійцями, бачив той підкатний ролік для балансування на автомобілі.... Дим, палена резина, всі в шоці, результат як завжди. Щось робили. Пацан сидить верхи на тубаретці з присобаченим електродвигуном, тобто своєю вагою притискає ролік до колеса.....
Сегодня шесть дней как не потребляю таблетки от давления потому что оно в норме.В очередной раз убедился что наши врачи в основной массе безграмотные недоумки,год пичкали меня сердечными препаратами вместо того что бы найти причину я же им тормозам объяснял что до ковидного скачка давления и падения пульса я никогда повышенным давлением не страдал а только иногда пониженным и сдал им кучу анализов,УЗИ и еще всякие измерения делали.И как назло полтора года не приезжал врач биорезонансник что вылечил дочь,пришлось ехать в Рим к другому которая сразу определила причину из-за воспаления стенок сосудов.Поджелудочную мне полтора года лечили в нашей частной клинике с умным видом и без толку,вот неделю я ее вообще не чувствую.Одно конечно тяжеловато пока без сахара и мучного,но привыкну.
такі моцикли були, трохи підозріла конструкція. Сидиш всередині моноколеса... Потім робили на два, то все одиничні екземпляри, навіть не знаю що буде коли якийсь бруд попаде. Хоча знаю...
ніяк, бо їх не побачим тут. І до речі, дороги де я зараз, більшість, просто ідеальні. Між селами також. Як за кордоном західним.
Мне не повезло бетонку за селом почти доделали,кроме отбойников но турки убили самосвалами старую кременчугскую дорогу что шла мимо моего дома от райцентра обещали ее переложить,но все смылись из-за войны.
На наших дорогах, якщо це з"явиться, та і на інших так само, це будуть штучні екземпляри не для повсякденності. Мені це цікаво в іншій концепції (не циклети і не автівки). До речі, хто що думае про матеріал Zedex ?
використовується для нарощування деталей станків при ремонті, щоб компенсувати знятий метал, тобто по зносостійкості дорівнює чавуну, також пористий, в ньому живе змазка. В токарних станках найчастіше підошву задньої бабки так нарощують, а вона важить від 50 кг в малих станках, при тому матеріал не просідає. Інші направляючі також нарощують. Інакшої технології не бачив, зміна висоти центрів не можлива без повної заміни станини, там живуть різні вали, що просто прогнуться і не зможуть працювати правильно. Інші так само відновлюють.
Привітався))) Зранку прильоти по місту, стовп диму, карети швидкої з сиренами. А тут оцей напівпідар, який нищів оборонку в Україні.. З блекджеком, дерьмаком та шлюхами..
Клацьнув вподобайку ( бо нема кнопавки що зепідари ( сподіваюсь не лайня)) , але ж воно курво бісить. Кілька днів тому в мордакнизі поширив зображення з текстом про мільярд дерев, серед яких шовхаються вчителі із зарплаиньою 4000 баксів, і це все можна спостерігати із спутника притулки. Сьогодні друг сказав, що це найкраще привітання до дня вчителя, яке буде в неділю.