От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Справа є, нажаль, ці поци вносять у журнали обліку назву, модель та серійний номер виробу, та штрафують на дурний кошт при самостійний заміні.
    В Преображенці ходили газові опричники, кошмарили у 20 році пів Преображенки на тему самостійної заміни газових приладів.
    Відключали газ, пломбували крани, доки не сплатиш штраф + пруект.
    Маю надію, що кацапідари їх усіх вбили.

В нас за пів року до вторгнення, газова служба проводила ремонтні роботи на розподільчому вузлі, тож вимикала крани на вводі. А перед вмиканням, після закінчення робіт, вмикала після перевірки обладнання з тим, що вказано в їх журналі. За рік до того я самостійно замінив газову поверхню та резиновий порепаний шлянг на металогофру з нержі. У підсумку робив тривалу виставу, що я нічого не міняв, усе так і було. Але тепер в їх журналі навпроти Ariston s/n xxxxx стоїть мій підпис та прізвище.
    Отакої.

Igor 21, Briter та ДВ762 подобається це.
    1. берет Басків ,шерстяний,Франція.розм.58.берет чорного кольору ,без плям, є незначні пошкодження від...
      40 грн.
    2. Берет безшовний, крапля, десантника аеромобільних військ України з 2004 року. Розмір 56. Стан по фот...
      600 грн.
    3. Берет люксовий.НАТО,кокарда пришивна,стяжка до 58 розміру,шерсть,без пошкоджень,темного кольору,нахи...
      250 грн.
    4. берет військовий,шерстяний,Франція.розм.55.берет чорного кольру,без плям. перешлю поштою на ваш вибі...
      50 грн.
    5. Берет черный США с флешом. Берет черный США с флешом. ЦЕНА ЗА 1 Размер 55 Оригинал Все лоты в един...
      1000 грн.
  2. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    У 19му році я зробив люки в гіпсокартонній стелі, та ставив туди мишоловки. 84 шт за зиму.
    На картон не вистачить грошей.
    Треба забрати щілини сіткою з нержі, тай усе.

Briter та ДВ762 подобається це.
  3. Мефферт

Мефферт Oberfeldwebel

Повідомлення:
    479
    По ДБН (Державні будівельні норми), проект не змінюється, якщо нема переносу плити на іншу стіну приміщення та не змінюється потужність плити в бік збільшення конфорок. Тобто плиту можна сховати по стіні в любий бік, і якщо в проекті ПГ-4(чотири канфорки), то можна встановлювати любу до 5-ти конфорок. Вся прутня з проектом - виключно щоб збити бабло.
    Працював начальником мереж та ГРП в газовому управлінні, тому всі "тонкості" цього ремесла мені добре відомі))))

Igor 21, slawuta5, Svoyak та 4 іншим подобається це.
  4. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    тая зволоч прогризе нові тунелі.

Ph@ntom та ДВ762 подобається це.
  5. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    во-во...і я таке чув! якщо міняєш плиту в тому самому місці на аналогічну по кількості конфорок і потужності - нічого не потрібно...
    Привіт пісятники!
    коптим?
    коли перебирав плиту - повимивав газові краники до стану нових і змастив спеціальною змазкою..не пам'ятаю як називається...вдома гляну...
    а сама велика проблема була підібрати електроди для підпалу...знайшов подібні...

Svoyak, Briter, Лорд Грегори та ще 1-му подобається це.
  6. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    я думаю Влад мав на увазі зашити отвори в газовій плиті сіткою...

Briter, Лорд Грегори та Ph@ntom подобається це.
  7. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Саме так, біля вхідної труби.

Лорд Грегори та Briter подобається це.
  8. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    електроди для зварки, ті що вольфрамові. Продають відповідні фірми.

ДВ762 подобається це.
  9. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Там ізолятор, та отвір під нього.

Лорд Грегори подобається це.
  10. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2023-09-25-13-11-05-17_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg
    Це ще й покровителі zeбілів.)))

Лорд Грегори та ДВ762 подобається це.
  11. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    апіріділ!
    форма і розміри ізолятора і електрода...шо попало нормально не стане...провід ще можна переробити наконечник...

Лорд Грегори та Ph@ntom подобається це.
  12. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    В'їбало так, що ледь не вилетіли вікна. Половина котів кинулась на вулицю, інша з вулиці в дім, на самому вузькому місті трапилась кототранспотрна пригода з не важкими наслідками.)))

Igor 21, Лорд Грегори та slawuta5 подобається це.
  13. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.417
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Привітався.
    Наліпку зі старої плити наклеїти, та й все.

Igor 21, slawuta5, Алекса245 та 2 іншим подобається це.
  14. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Хакнули систему (с)

Igor 21, Briter, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  15. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2023-09-25-17-34-46-72_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Может быть, я ошибаюсь, и поправьте меня, если что, но это, пожалуй, единственная в своем роде уникальная крупномасштабная война в Европе, во время которой жители страны-агрессора беспрепятственно ездят по всему шенгену в турпоездки, на шопинг, в гости к друзьям и знакомым, как ни в чем не бывало, по работе и даже для убийства беглых оппозиционеров, отравления их новичком, стрельбы по ним с велосипеда, и по другим всяким важным делам, и когда их передвижение вдруг ограничивают, гневно возмущаются, пишут петиции ФБК, рассказывая что они массово вывозят больных раком людей из Мариуполя, но их теперь не пускают, при том, что за эти полтора года кто хотел, давно выехали, вывезли детей, имущество, и при этом все европейские страны до сих пор не отказываются принимать российских беженцев, и отношение к россиянам (даже абсолютно ватным или аполитичным, а таких — большинство) вполне миролюбивое, их никто не интернирует, не сажает в лагеря, то есть максимум, что с ними делают — иногда отказываются с ними разговаривать, или обслуживать, или два художника из Украины отказались участвовать в совместном мероприятии, что конечно — чудовищная руссофобия и шовинизм пополам с неонацизмом, и всех, наконец, прорвало, и дайте жалобную книгу!
    (с)

Igor 21 та slawuta5 подобається це.
  16. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2023-09-25-21-09-54-20_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Другу добу як повернулися з завдання на свій птд. Познайомився тут з новою медициною. Хоча у неї був свій позивний але я буду називати її Зіронькою. Бо, по-перше, вона така маленька. По-друге, єдина дівчинка у нас. А по-третє, другий вечір поспіль вона об щось чіпляється і падає. Тому тепер, якщо буду у себе в росположені, по вечорах буду дивиться як падає Зіронька та загадувати бажання. Хоча мене турбує питання - "Нашо нам парамедик, котрий постійно сам собі повинен надавати допомогу?". Ніпанятна але дуже цікаво.

Igor 21, slawuta5 та ДВ762 подобається це.
  17. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    При наполеонівських війнах теж каталися.

Igor 21, slawuta5 та Ph@ntom подобається це.
  18. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2023-09-25-23-04-11-02_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Згадалося...
    В дитинстві я не знала російської мови взагалі, бо вдома розмовляли переважно польською, а в дитячий садочок я не ходила. Ні, ходила, один день. Ба вирішила, що я маю вчитися спілкуватися з іншими дітьми і тихцем від дідуся записала мене в молодшу групу.
    Мій день пройшов дуже плідно. Я виплюнула огидне какао з пінкою на спідницю виховательці, пнула одного хлопця в саме...еее...болюче місце і навчилася співати пісню.
    Увечері ба з дідусем запитали мене, що нового я вивчила в садочку. Маленька Еночка (так я себе називала) з ентузіазмом проспівала "Атулибкі станєт всєм свєтлєй", а потім поцікавилася, що таке "атулибка".
    Дідусь грізно подивився на ба, підняв пальця і трагічним голосом спитав: "Надю, ти бач, чОму вони там нашу дитину вчили, кцп кляті?!"
    Більше в садок я не ходила.
    Другий спогад пов'язаний вже з Росією. Ті йобнуті в першому класі заставляли дітей співати "Інтернаціонал". А оскільки в мене був дзвінкий голосок і сама гарна як лялечка, мене завжди обирали солісткою. Але трапилася халепа. Я навідріз відмовлялася співати слова "скінєм магучєй рукою гнєт ракавой навсєгда". Слово "гнєт" ввижалося мені чимось непристойним типу матюка, і я не могла його вимовити, просто ридала, коли доходило до цього рядка.
    Так і закінчилася моя музична кар'єра, не почавшись.
    А ще я дуже боялася Чунга-Чангу. Всі діти весело співали і стрибали, а я з вереском чіплялася за парту, бо думала, що це жахливий чорний зубатий монстр, який їсть українських дітей.
    (с)

19. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна

Не знаю чи заплакав путін, але я таки заржав серед ночі)))

ДВ762 та Igor 21 подобається це.
  20. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Привіт пісятники!
    коптим?
    вчора посиділи трохи з однокурсником..покалякали...дізнався номер свого ВОС за Українською нумерацією...його вже визивали - пройшов медкомісію і змінили ВУС...обмежено придатний чи якось так...

Igor 21, slawuta5, Ph@ntom та 2 іншим подобається це.
  21. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Доброго дня всем.Забыл рассказать что за кордоном довольно много медиков особенно физиотерапевтов настроены против вакцин от ковида так как считают что в организме кроме тяжелых металлов еще остаются частицы змеиного яда и в последнее время у них много сердечных приступов людей загоравших на пляже именно из-за этого.Меня добровольно принудительно загнали на одну процедуру очистки от последствий прививка,натыкали иголок и подключали провода.В общем посадили на фазу изверги.Еще ездил в Рим на прием врачу по биорезонансной медицине,так как мой врач засел в Днепре уехав из Краматорска, и та нашла причину постоянных скачков давления правда лишив меня сахара и белого хлеба.Еще раз убедился что наша медицина вообще не умеет искать причину а только залечивает следствие.Так как мне осенью выписали кучу всякой химии в частной клинике и сказали что буду ее потреблять всю жизнь.

Igor 21 та slawuta5 подобається це.
  22. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    це на яку таку фазу? А? В? чи С?:rolleyes:
    щось ваше лікування схоже на досліди менгеле:rolleyes:

goblin.ua, Igor 21, slawuta5 та 3 іншим подобається це.
  23. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Камерад, я вибачаюсь, але гадюку їбали жаби. Три. Одночасно.

Привітався)))

24. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Я по виноробним справам стикався з "Біодинамікою" у вирощуванні винограда та виробництву вина.

Це люта дроч за бабло тугих на розум.
    Наприклад, воду, якою поливають виноград, заливають у діжку. В залежності від фази луни крутять спочатку против часової якусь кількість обертів. Наступного дня - іншу кількість у зворотному напрямку.
    І тільки після цього поливають виноград.

Ну якщо є бажання, то можна дрочити і так. Головне, щоб Лохи платили.

slawuta5, Briter, Govtva та ще 1-му подобається це.
  25. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Вот кто получил три прививки и получают отказ в приеме у мануальщиков,биорезонансников и физитерапевтов.

Igor 21 подобається це.