колеса будуть повторювати рель'єф. Ще є лопастні головки для мотокіс, там пластикові леза відскакують і не пошкоджуються якщо щось чіпляють. Китайські винаходи в вигляді шматків ланцюгів від бензопили я би не ризикував використовувати.
Там пластик не що попало, також є в запчастинах тільки лопасті. Перевірив, працює. Від каменів тільки вм'ятини невеликі з'являються. Можна один раз перевернути, бо заточка двостороння.
Одна із корисних функцій газонокосарок, це вирівнювання ландшафту. Так, лезо тупиться, так повітряний фільтр скоріше засирається, але досить швидко вирівнюється поверхня газону. Якщо немає каміння і стирчащих пнів.
Певне мій мозок неповноцінний, але я цього не розумію... Міняти власні правила під дією зовнішніх чинників... То календар, то правопис.
думаю що хіміки.... Залежить що хімічить. Теорію ще пам'ятаю, можливо якісь задачі розв'яжу, з практики можу щось розчинити. Або підпалити.
Это не задача. Вопрос в том, что при погружении в хлорное железо двух различных сталей, одна почернела (как воронение), а другая просто стала серой. От чего такое может зависеть?
все елементарно. Легуючі добавки, щось близьке до нержавійки мало темніє, кількість вуглецю також туди.
Хром, нікель, марганець, азот, молібден, кремній, фольфрам, та дещо інші, пакостямі не є, а є дуже корисними для властивостей сталі.
це як подивитись, для вороніння ще та капость, а для всяких покращень механічних так, хороші приколи. Часто по одному відсотку додають всякого і виходить дуже відмінний від просто заліза матеріал, фіг вгризеш.
Сталь 50с2 только слегка становилась серой. Но на єтом сером фоне були явні плями черного колера. А сталь вісокоуглеродистая (напільнік) одразу почерніл. Заворонілся, чесно кажучи.
напилки робили з дешевої У-8, в основному, вона настількі дешева що і на арматуру в бетон йшла, добре калиться, там нема нічого що заважає окислюватись. 55 с2 вроді як пружинна і туди по півлопати на казан кидали всяких приколів, якість таких сплавів сильно залежала від людського фактора, схалтурив, маєм нерівномірність, плями, з часом в атмосфері з'являються місця з корозією. Терміст також впливає. Все хотів спробувати правильну хімію для вороніння, ржавий лак, так і не встиг, тільки пастою бавився з ормагу, якось працює за пару підходів, але то не профі, не моцне покриття. І також, звичайні залізяки чорні, леговані сірі, темно сірі.
Привітався))) Надихнувшись звітом та досвідом камерада ДВ762, вирішив полагодити батькам газову поверхню Ariston. Бо з 4х конфорок працюють дві, та й ті непевно. Автопідпал не працює вже давно, а потім почало спрацьовувати диф реле, як виявилось - саме на цю поверхню. Тож довелось вимкнути її з розетки. Тихенько демонтував її, та вскрив. Усю проводку пожерли йобані миші. Купа лайна мишиного, на любий смак. Вареного, печеного, смаженого. Нова плита від 12к, та ще й пруект. Доведеться ремонтувати.
крани вимиваєм вд, до того можна засобом для мийки духовок, він же для автодвигунів, можна не змащувати нічим. Хоча совкові мастили НК-50, це єдина змазка що не реагує з газом, мишам подарувати липкі мишоловки, така собі обкладинка з букваря, куди кладем по шматочку сиру чи ковбаси пахучої, на одну прилипає декілька.