Сьомий пішов. Petite Pearl. Цукор 20 Brix, якраз на сухе червоне. Застосував подрібнення з гронами, жуками та павуками. Та негайну сепарацию китиць від ягід. Застосував ферменти та препарати глютатіону. З китиць з залишками ягід вдалось відпресувати 1,5 литри майбутнього вина. На цьому переробку першою партії винограду завершено. Дні за 4 їду знову на виноградник за новою партією. Отакої.
Доброго дня всем,пишу с телефона двинул на десять дней по глубоким европейским тылам, если срастется потом выложу несколько интересных фото. Купил племяннику в подарок на 18 лет Garret 400i, постараюсь поехать на коп его потренировать. Проехал вчера на автобусе Польшу,Чехию,Германию и Австрию и дальше, то скажу что чехи и поляки уже не в раслабухе,в воздухе и на земле уже не спят.
А я виїхав до міста. Придбав сантехничних виробів трохи, батькам полагодити справи. Відправив замовлення, заїхав до приятеля, той похизувався Reno, що придбав, 2006 року. Каже на 5 років вистачить, а потім я піду на пенсію. Отакої блдь.
Доброго здоров'я. Сьогодні був в місті. Справа сама проста , на перший погляд. У племінниці моєї донечки раптом закінчилися речі з одягу. Онучка стрімко виросла, тому джинси та треники були з нашої сторони. Дитя виконувало домашні справи(зі шкільних підручників) , те що дідусь приволікся з тітонькою , ни хвилювало. Головне стабільність. До речі виноград до вподоби всім , а що до продукту сподіваємося...
Вчера вечером вышли в город,заметил одну странность в центре города не видел ни одного Рено Кенго,спросил свояка тот сказал что есть но не очень популярная модель.
Всю дорогу шкалило давление и пульс под сотню давил, и ничем не сбивалось приехал выпил местного вина и все в норме. Утром племянник повел меня на горку форт показать давление даже не дернулось. В общем автобус это не мой вид транспорта.
Наши бы любители выпить инфакт бы получили от происходящего. Все слышали о молочных реках а тут винная.
Я вважаю, що у хлопаків попердолило танк на стадії ферментації. Тож то не є вино, а бродячий сік скоріш за все. Пс. Риба спрутньовіє вщент.
ренаульт писати довго! а ми і так зрозуміли привіт пісятники! свєто - відпочиваю і нічогоне роблю...тіпа в справжньому отпуску...ну хоч 1 день
Я вилив 60 літрів зіпсованого вина до басейну. За місяць там завелись такі форми життя, що я побоювався зайвий раз до нього підходити.)))
вОкАк! более 70 лет уже живу дома, нО(!) до сих пор нИзнал как у нас ПежО да РенО называютb. Danke! Повеселили....пей-гей-от .
є така цікава штука в тому житті, якщо ви десь щось бачите чи знаєте, це ніколи не означає що ви бачите чи знаєте все абсолютно, скільки б часу не знаходились в своїй столиці чи селі. Мені також ця інформація відома від німця. І що?
Привітався))) Отакої. Як тільки но прутньограю просемафорили, що українці вважають саме його відповідальним за нечувану коррупцію, він миттєво заветував ганебно zeлений закончик.
Доброго здоров,я . Намагався вставити вдень . на ППР форум був. До події був причетний колишній гендиректор пепсіКо Україна , на той час. В 2017 році ходили чутки про продаж ХМК , але подія відсрочила продаж , бо для корпарацій кордонів ни дуже. А бабло (лавЕ) полюбляють всі хабарники, та й ни тіки. А національність значення ни має. https://sladkowa.livejournal.com/289252.html