Привіт газгени! 2й день тіпа відпустки....планірував двір у тещі...положив під рівень бордюрчики...буду класти плитку 400х400 мм... в себе на городі "обкатував" " китайку" в якості культиватора....гребеться...добре що взяв Штіля для косіння, бо в режимі культиватора недовго "китайці" чухать...нагрузки таки дебелі...
взагалі думав про ті культаватори, добре що на мою хускварну нема, бо труба завелика. Звик що правильно спеціалізований агрегат, впевнився що так і є.
А я думаю, може мені взимку косарку зробити? Узяти двигло від пилки, привід на горизонтальний вал, на валу цепки з грузами, або пластини. Як молоткова дробилка, наприклад. Тільки косарка. Грунт нерівний дуже. Заодно поріаняє
Помню в молодости поехали с товарищем сено коровам косить а косарка была конная и он ее к трактору прицепил а я на сидение косарки сел,в общем получил незабываемые впечатления.
та і я довго думав....поки кум не підбив...казав бімба!...я ту бімбу знайшов занедорога...причіпив...та ну його нафіг...і зняв...а тепер якось же треба добивати китайку...поршнева не першої свіжості але ще робить...мотор зібраний на фіксатору різьби - перебирати буде тєжко та й нема сенсу: виробітка на валах під підшипники і в корпусах під підшипники...верхній редуктор ще робить але вже підшипники з люфтами і посадочні в корпусі розбиті...нижній редуктор - люфт 1мм між конусними шестернями - виробітка в корпусі під підшипники , ну і підшипники теж мабуть на підході...залишається лише новий карб і нові втулки на валу ...ну і труба з ручками...ну ще пластик в відмінному стані і запалювання живе...стартер теж вже не першої свіжості...така фігня..а бачок ще цілий..кажусь нічо не забув..забув...ще маховик цілий з лопастями для магнето..отопер все!
Привітався)))) Я таки його впорав)) Стакан витягнув на бігом. Роз'єми для бензолю заткнув ганчірками. Накрив гумовим лючком. При вирізанні якого єдин куточок впав у жерло бака. А от з картриджем стакана потрахався ойой. Годину він мав мені мозок, порізав руки та залив бензолем пів кухні. Але я його добив. Встановив новий насос, доречі зі старим фільтром було гумове кільце - ущільнювач. А з новим ніц не було. Зібрав докупи, пару раз прогнав предпуск, насос трохи свистить, у той час коли старий гудів. Ланос тепер заводиться з пів тика. Кохана щаслива, я також. Дякую усім, хто допоміг. Є питання щодо розвалу. Стидно мовити, але ніц дупля не б'ю у тих цифрах, що друкує розвальщик.
все просто. Сходження у передньоприводних звичайно від'ємне, або рідше ноль, тобто колеса стоять як у Чарлі Чапліна сандалі, на 2-5 мм разом, розвал в тому апараті не регулюється, переставляється т.зв. наклон шкворня, є підсилювач руля, ставим опори амортизатора в дюрки що ближче до лобового скла, нема, навпаки. Зад не регулюється, щось криво, міняєм деталі, стойки, балку. Спереду також можуть впливати криві комплектуючі і сам кузов. Нагадую, зварочні і рихтовочні роботи на складових підвіски небезпечні і заборонені. Кузов можна потягнути куди треба і підсилити. Іноді відскакувала заводська зварка під ногами водія і пасажира, там кріплення ричагів. Тріщини хороші теж бувають.
Привітався.)))) Придбаю голого землекопа. Кацапів з лопатою не пропонувати))) Спойлер ДВА СПОСОБА ВЕРНУТЬ МОЛОДОСТЬ Один из самых действенных методов омоложения, испытанных на мышах – временное объединение кровеносных систем старого и молодого животных. Старая мышь начинает на глазах здороветь, улучшаются выносливость и сила мышц, растет любопытство и способность к обучению, нормализуется иммунный ответ и снижаются признаки воспаления в разных частях организма. Несколько лет назад выяснилось, что такой же эффект дают инъекции плазмы крови – это жидкость, из которой состоит кровь, без кровяных клеток, эритроцитов и лимфоцитов. То есть эффект омоложения кроется в каких-то молекулах из плазмы, скорее всего – в белках, обычно служащих сигнальными молекулами для запуска самых разнообразных реакций в клетках. А сейчас сразу две исследовательские группы - из Университета Калифорнии в Сан-Франциско и из Университета Квинсленда в Австралии – одновременно и независимо установили, что это за белок, перепрограммирующий организм мышей на омоложение. Это «тромбоцитарный фактор 4», или PF4,— он вырабатывается тромбоцитами, и уже был известен своей способностью помогать свертыванию крови и заживлению ран. Когда старым животным ввели только PF4, он оказал такое же действие, как и молодая плазма. Затормозились воспалительные процессы, улучшилась нейропластичность и результаты когнитивных тестов. А отключение гена PF4 в их организме дало противоположные результаты. «Мы берем 22-месячных мышей, что эквивалентно человеку в возрасте 70 лет, и PF4 возвращает их к функциональному состоянию примерно как в 30–40 лет», - говорят исследователи. Эксперименты группы из Университета Квинсленда подтверждают, что PF4 улучшает когнитивные функции у старых животных, но их главное открытие в другом. Там изучили воздействие упражнений на когнитивные способности, и обнаружили, что после тренировки тромбоциты выделяют PF4 в кровоток. Получается, этот белок – ключевой элемент вроде бы совершенно разных омолаживающих воздействий: переливания пожилым молодой крови и физической активности. В конце августа вышла и еще одна важная статья про возвращение молодости, - пусть пока опять только мышам. Им пересадили ген голого землекопа, ответственный за выработку гиалуроновой кислоты, молекулы которой у землекопа имеют особую, более длинную, чем в нашем организме, форму. Голый землекоп - это такой африканский крот, славящийся тем, что очень долго живет, при этом не старея и не болея раком. Ученые давно подозревали, что длинная гиалуроновая кислота – один из главных факторов, помогающих голым землекопам жить необыкновенно долгой и здоровой жизнью. Оказалось, мыши с геном землекопа и правда дольше жили и меньше болели, особенно раком. Оба эти метода сулят создание новых омолаживающих лекарств в довольно близкой перспективе, - здорово все же, что эта область науки развивается
зад відчепитись, піде, перед не ідеально хоча прийнятно. Не тягне нікуди як при газі так і при гальмуванні двигуном, руль легкий, нічого ге робим, тягне хоч трохи переробляєм.
Та я так і вважав, що зад не чипати. А перед треба вивести. Машину не тягне по сторонам, але. У порівнянні з хондою наприклад. Хонда як танк, пре тільки так. Ніяки нерівності шляху не зіб'ють самурая з обраного їм шляху. У Ланоса руль "гострий". Поки рівна дорога все ок, на нерівностях він якби хоче рискнути трохи у бік. При цьому у бік не тягне.
Усім Привіт. Був в відпустці,5 днів провів в Закарпатті,басейни Косино мене вразили,набулькався за 3 роки. Навіть встиг ще на копогриби в дома вискочити.Тепер знову на запорізькому напрямку,туди-сюди.По трошки ремонтуємо імпорт, АКПП в хамері ще той гіморой,а підвіска сподобалась ,все просто і доступно,повна заміняємість колесник редукторів.
Слава Україні! Якщо АКПП не поборете, то є контакти майстра, що робить усі АКПП. Можу дати координати при потребі.
Яка краса. Кожен раз згадую слова мого родича. "ще єдин термін Порошенко ми не виживемо". Обрав zeленського. Тепер немає трахтора, пасіки, скотини, будинку. Фактично безхатько. Зато без Порошенка)))
Привітався))) Усю ніч порав виноград, щоб вранці прокинутись от вибуху. Схоже знову балістика на Шевчик (((( Може вміє хто проводити тренинги? Для дельфінів та акул?
Перший пішов. Frontenac Gris. Дуже дрібна ягода, внаслідок відсутності поливу не соковита, прив'ялена. Вручну перебрав китиці. Вихід соку катастрофічно малий. Далі буде....