Доброго вечора. Все що нарив за 5 хв. Так мій батько робив , мене навчав . Де що різнить в діталях , але принцИпи ті. Кільце ( перстень ) було одне широке, клин довгий .кісце вище піднятої вверх руки . Дерево ліщина , верба (сосна , ясинок) коси від 11 до 5 , яка трава і хто тягатиме косу ) Щоб була тонкою и легшою іржавіла коса рік, а то зі два під стріхою . Бо в кінці 60-70 х були ни ковані , а штамповка ... клепали від носка до пя,тки Десь так .
На взаєм. срака срачна...2 зп то є файно!...але звіти з 2х робіт в один день то є дупа!... жінка в відпустці тож щоб не гоняти машинку для 1 дупи пересів на вжика...за 2 дні 83км = 3 кВт*год. = 7.92 грн...по газу було б 8х24.66=197,28 грн....по бензину було б 8х55=440грн...ось така нехитра арихметика..
так клепати правильно, не вм'ятинами а суцільною полоскою вміли далеко не всі, у мене не дуже виходило, а коли купив приспособу то майже як у добрих майстрів. Там наковальня і бойок в одному корпусі, тому легше контролювати процес. Так само в пеньок стромляється.
Ох ці приспособи. Вже ні ножа не загостриш ні косу відклепать.)) Що наступне? Приспособа щоб вареника вшилити?
Тут усі Горбачова згадували. А мені згадалася історія часів горбачовської пєрєстройки з продовженням. Подругу моєї мами Азу Василівну, киянку з діда-прадіда, за совка доля занесла в Естонію, до міста Пярну. І от якось за часів пєрєстройки влаштували опитування: "Чи згодні ви, що Естонія має відновити незалежність?" Тітонька Аза впевнено сказала "Так", хоча у той час балачок було багато, але фіксувати на папері "крамолу" щодо СРСР люди боялися, бо усі зауважили, що незважаючи на "соціалізм с чєлавєчєским ліцом", ніхто і не думав звільняти ув'язнених за політичними статтями. Аза Василівна не побоялася. І от за пару років Естонія повертає незалежність. І усім приходням треба щось вирішувати з громадянством. А для цього треба здавати іспит з естонської мови. Тітонька Аза була математиком і її робочою мовою була мова цифр і символів. Естонську вона знала на побутовому рівні: щоб перекинутися словом про погоду з сусідами та не заблукати у крамниці. Йде вона похнюплена з'ясовувати щодо набуття громадянства. Пані чиновниця копирсається у паперах, знаходить потрібну папку і широко усміхається: "Так ви ж вже громадянка! Радянський паспорт із собою? Давайте звіримо дані, післязавтра приходьте за естонським паспортом". Тітонька Аза отетеріла: "Це як?" А чиновниця їй: "Пам'ятаєте, у такому-то році було опитування? Там часом навіть естонці боялися відповідати, а ви, українка, проголосували за волю Естонії. Звісно, ви громадянка, як же інакше! А мову все ж таки знаєте, ще трохи підтягнете". Решту життя Аза Василівна прожила в улюбленому Пярну і на усіх виборах голосувала за естонських правих. (с)
Ну що сказати панове))) Кручусь як вивірка, роблю продукт, пакую, відвантажую. Був у місті, придбав у ОККО 20л соляри на фіатік, та на бонуси ще 19! Був приємно вражений.))) Придбав сливи на базарі розміром більш персика. 4 шт на кило, був вражений смаком. Пошукаю такі сливи у продажу. Триває підготовка до виноробного сезону.
Привітався.))) Збираю манатки, їду на виноградник)))) На волю.))) Гарного усім дня, та враховуйте поправку на вітер! Данило Іванович, в Ви у Дніпрі буваєте? Треба щоб зайшли до мене. Треба деякі питання про ваших дітей обговорити. ♂️ Про моїх дітей?! Не буваю і ніколи вже не буду. А серйозно?! ♂️ А шо вже трапилось? Ну, наприклад. Сьогодні ми обговорювали бажані правила поведінки у ці непрості для всіх нас часи. Я привела приклад, як один хлопчик слухав російську музику. А другий за це кинув у нього палицю. Добре що був потужний вітер і палицю знесло. Інакше була б важка травма. І коли я спитала у дітей, хто та що неправильно зробив в цій ситуації, то одна Ваша донька відразу відповіла, що один помилився країною, а другий не зробив поправку на вітер. ♂️ А шо не так?! %@₴&#?!! ♂️ Педагогічно) (с)
Про поліцію. Позавчора зупинила дівчина. - Слава Україні! Їду з ххх у місто, везу. особисті речі та відправки на НП. -... Бачу широко відкриті очі, здивування, посмішку... - гарного Вам дня, проїзжайте. (таке враження, що була вражена, що трохи не віддалася прямо там. Тільки ахтомат заважав)) Сьогодні проїзжаю мимо БП, зупинять 2 хлопці. Несамовито жеру яблоко та намагаюсь привитатись одночасно. - смачного! (перший, сміється) - гарної дороги (другий, сміється) Отакої.
бачив що взувають. А ще бачив нашого кур'єра з хот догом в одній руці і стаканом кави в іншій, їхав по місту. Чим рулював не знаю.
Для дівчини наготовив яблука та виноград наступного разу. Але дівчину винули, суворих хлопів засунули. Пришлось жерти самому.
овер дорогі бутери у буржуїв...швагру декілька місяців тому від хвошистів прийшла фотка як він в фурі в роззявлений рот пха бутер і чек на оплату...30 евро... Привітався парні! 1й день відпустки - пашу акі джмел!...перебрав китайку косу: люфт підшипників в посадочних гніздах і на валу і продольний люфт вала прибрав фіксатором різьби...вкинув стару поршневу але підкинув нові колечка...поміняв сальники..зібрав...вжик і завелась з 1го разу після підкачки і 3х прокруток без запалювання...поробила нахолосту..погазував..ще поробила на холосту...разів 5 заводив з різними переривами - гурк і пішла! китайку поставлю на культиватор а штіль буде для косіння
Передивився-такі є, курва... А я їв, виходить порушник В Азії, Штатах, Мексиці та Канаді не заборонено, Європа як завжди, попереду планети всієї. Заборонники.
Привітався.)))) Якже всеж таки бомбезно на винограднику. Ходиш таки собі, щиплиш ягідки з усіх кущів жменями, жереш немиті, щоб шлаки з організму вивести.)))) Яблука жер сидячи рівно, дупою на стільці, щоб як у Європі. Куплю кота, назву "Круасан".
...сусідка купила мопса, назвала "кЄкс"... ...мопса !?? він зі мною не здоровкається - шось підозрює... (єдиний з мопсІв на районі...)
Ехал только что с копа смотрю в одном селе перед мной что-то скачем на месте притормаживаю а это молодая белка растерялась и не знает куда бежать пришлось сигналом ее шугануть.Проходил по косогору три часа поднял убитую в хлам апександровскую копейку а динарии не ловились,только проволоки в поле немерянно.Потом пошел сигнал начал копать пошел монетный и исчез,думал обманка так странная еще начал рыться а это динарий ребром стал и исчез с радаров.Четвертый на этом месте уже.
А мене на коп не тягне. Я вже думаю собі, краще на винограднику копирсатись. Ями такіж, користі більше))