От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. GINDENBURG

GINDENBURG General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    131
    Повідомлення:
    9.007
    Адреса:
    Украина
    Не зовсім розумію вашу німецьку термінологію, а перекладати не хочеться...

Прилади були і величезні стаціонарні в умовах лабораторії (моторний і дослідницький методи)
    А також пересувні компактні, що використовувалися в умовах пересувної автомобільної лабораторії для еспрес аналізу.

1. Настріл близько 20 набоїв Стан ідеальний Купувався новим у 2023 році Продаж виключно через дозвільну...
      20000 грн.
    2. Красивые, светлого цвета(орех) накладки рукоятки, пистолета ПГШ790(старого образца), с нижней фиксац...
      600 грн.
    3. Пропоную травматичний пістолет «Вій». Продаж через дозвільну систему. В комплектації по фото.
      22000 грн.
    4. (в наявності 992 шт.)
      В продаже мощное средство для самообороны (Германия оригинал) Мы не будем говорить об уровне прест...
      305 грн.
    5. Пропоную затвор Пгш 790 5 зарядний, без вирізу під затворну затримку. З пгш перших випусків, викідач...
      600 грн.
  2. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    От Розповім трохи про Оріхів, Преображенку та родичів.

Родичів там в мене багато, усі геніальні, як на підбор, єдин я довбограй. Доречі, днями усвідомив, що до більшості з них немаю жодного співчуття.
    Кожного грає своя карма.

От є одна. Працювала вихователем дитячого саду.
    "приїздив вілкул, так чудово усе розповідав, що я проголосувала за бойко".
    Зараз немає хати ані її, ані доньки.
    Ну у доньки ще формально є, але фаб що завітав на днях неподалік, зняв половину шиферу з даху. Уявляю, що там зі стінами.
    Ну той фаб не останній. Осатаніло продовжують топити за Zeленського.

Є ще єдин.
    " наступного терміну президентства Порошенко ми не переживемо". Обирав звісно прутньограя.
    Майже вгадав. Майже не пережив.
    За Порошенко жив погано, бо не отримав субсідію. При Zeленському живе чудово, субсідію також не отримав. Але отримав шоу на кожен день, коли від прильотів літали на дах сусуднього сараю будка з алабаєм, кури та вулики.
    Будинку вже нема, господарства нема. Трахтор і той згорів.
    Ну як воно без Порошенко, сірожа?

Є ще двоє, які діточок спровадили на московію ще за царя кучми. Просили в них грошей на виїзд з Оріхова, у відповідь чули "та то ваші обстрілюють" та "то ви телевізора надивились". Згодом жінку побило уламками, тепер інвалід без шматку кишечнику, з перебитим нервом на єдну ногу. Тіліпається що хвіст, жодних перспектив на покращення.
    Діточки тепер дають трохи грошей на аренду хати у місті.

Є ще єдин, який у 14 році казав, а я воювати не піду. Кину афтомат на землю, що ви мені зробите? Там купа моїх родичів, вони мені поганого не зробили нічого. Москалі теж не зробили. Тож стріляти у них не буду.
    Казав організм, батько якого сільским пісюном ледь не вграв у ямку у голод 47 року. Троє братів та сестер його батька вмерли у голод 33 та репресії у 37..38 роках.
    Але ніт. Москалі не зробили.
    Хату його ще не розбило, але організм втік до міста. Від чудових снарядів любих москалів.

І от дізнався ще про двох. Вони дальні родичи, але не кровні.
    Діточки у московії, пад'масковіє па багатому. Хату вгепало перший раз, а другий ще й запалило. На бонус побило пасіку - 47 вуликів. Бджоли ледь не вгризли усіх живих сусідів.
    От. Надумали ці організми їхати на московію. Через Польщу. Ну і поїхали.
    Приїхали та отримали москальскі паспорти, какая разніца. Прописка - їх адреса у Оріхові, 20й Запорожскій округ. Їм діточки у краснодарі вже шукають будинок. Ну хай.
    Але ж вони зателефонували родичам, що залишились тут.
    - когда всьо закончітся, мьі будєм єздіть в гості!
    - чого це? Отримали московітський паспорт, тож там і залишайтесь.
    - да ну пєрєстань..
    - я тобі перестану бля. Побачу в Оріхові, або вилами вграю, або сокирою, що блище лежатиме.

Отака Санта-Барбара.)))

Останнє редагування: 28 сер 2023
    sergusdn, ШВАРЦ33, A10A та 6 іншим подобається це.
  3. Alteknare

Alteknare Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    723
    Адреса:
    Dark Site Of The Moon
    ну вот апять...та я верю шО були, вот и спросил Вас как профи с этим сталкивамшись...
    (я уже перевел все еще в первом посте своем....внимательно читать нужно.;) )

Так а шО с умовамi тО? я так и не услышал никакой конкретики...ну да ладно - не беда....кахданить всплывет все...:)

как и спиженыi 2$ мильярда помощи:mad:....ну то такое- не к теме вопроса.:)

p.s. а какже вы в Европу тах хотите шО даже языков незнаете...она многолика и большинство говорит на немецком.;)
    перечислить какие(?)
    Deutschland, Österreich, Schweiz (zuteil), Frankreich (zuteil), Luxemburg, Liechtenstein, Belgien (zuteil), sowie Dänemark & Holland (zuteil).

Ph@ntom подобається це.
  4. Alteknare

Alteknare Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    723
    Адреса:
    Dark Site Of The Moon
    @ GINDENBURG

Hmmm...nun, wenn unsere Sprache sind Schweinehunden Sprache, obwohl das mit meine Frage an Sie überhaupt nichts am Hut hat, warum stehen sie dann Schlange und betteln sie uns um Hilfe?

Wie dem mag sein. Meine Frage haben Sie mir weder beantwortet noch in der richtige Richtung gelenkt. Ich gehe daher aus, daß Sie weder was davon wissen noch sagen können.

Dennoch bedanke ich mich für den Gespräch und wünsche alles gute!

p.s. aha, haben Sie Ihre vorheriges Post schon mal gelöscht...nun, wie dem mag sein...gelesen hab ich ihn trotzdem, daher kenne ich zumindest Ihre wahre Gesicht.

Останнє редагування: 28 сер 2023
  5. Igor 21

Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Очень многабукафф. Может даже и полезно рядовому пользователю. Но... Нихрена не понятно. У меня все проще. Заливаю бензин и, если заводится, едет, не цокотит, тяга есть, то все в норме.

Briter та ДВ762 подобається це.
  6. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    в тім то і питання: в машині та бензоль що не захотіла заводити косу заводить машину без проблем...з однієї каністри 20л залив 15л в машину а 5 відлив для коси...

Igor 21 та Ph@ntom подобається це.
  7. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Та шо за коса такая? Привередливая. Может масло надо добавить?

slawuta5 подобається це.
  8. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    STIHL...змінив бензоль - робить шо дурна...і на бензолю з коперації робила...а на тому шо був в мене в каністрочці зі стратегічного запасу незахтіла...

Igor 21, Лорд Грегори, AC Strom та 3 іншим подобається це.
  9. AC Strom

AC Strom Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Харків

Доброго ранку , панове.
    Зі спасом , до речі горіховим.
    4357513349_w600_h600_4357513349.jpg
    Кому потрібно в ПП ссиль скину , кісце можу виготовити, ни дорого .
    Екологічно чистої праці по вуха , кожен може відтворити подвиги Фантома в себе на ділянці...
    Гарного дня.

Останнє редагування: 29 сер 2023
    vladss, slawuta5, ДВ762 та 3 іншим подобається це.
  10. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Привітався)))

А що то на світлині?
    Крім пазурів Фредді Крюгера ніц не ассоціюється більше..

ДВ762, Igor 21 та Briter подобається це.
  11. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    як на мене схоже на металеву частину знаряддя для наштрикування бажаючих брати на лапу.

ДВ762, Igor 21 та Ph@ntom подобається це.
  12. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Сьогодні - День пам’яті захисників України

Пам'ятаємо Героїв, загиблих за незалежність нашої країни. Запалюємо свічки пам'яті та вдячності за їхню відвагу.

vladss, slawuta5, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  13. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2023-08-29-11-31-18-15_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

AC Strom та capt.A.Smollet подобається це.
  14. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Так это же косы. Разного размера. Каждому по росту.
    upload_2023-8-29_12-33-35.jpeg

capt.A.Smollet, ДВ762, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  15. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Десь може і по росту, а в нас по висоті над рівнем моря: у високогірї популярні 100-110, у нас основна 90, хоча і 100 використовується (80 хіба підлітки), а в селах, що нижче - основна 80.

Govtva, slawuta5, capt.A.Smollet та 4 іншим подобається це.
  16. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    на 100 можна наштрикнути 2 відразу.

slawuta5, capt.A.Smollet, Igor 21 та 2 іншим подобається це.
  17. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    як би не було, але налагоджувати косу по зросту і силі того раба вмію. Ще і клепати, правда приспособою, так точніше виходить.

AC Strom, slawuta5, capt.A.Smollet та 3 іншим подобається це.
  18. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Знову таки традиції грають роль... на високогірї кісся рівне довжині коси (тобто 100 коса і 100 кісся), у нас - косареві "під плече", нижче - рівно з плечем. А клепати... з 4 гектарів сінокосів половину приходиться косити косою. Жаль, не можу клепати на "тупій" бабці - координація рук не та, то приходиться на "острій". Хоча я більше кошу австрійськими Zwei Rinder без клепання. Ще 0.3 га і косу на відпочинок до весни.

slawuta5, ДВ762, Briter та ще 1-му подобається це.
  19. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2023-08-29-13-45-15-95_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Кажуть у спецназі працюють кращі з найкращіх. Якщо молодь, то чемпіони. Якщо діди, то з ахуєним досвідом. Якщо собаки, то випускники Гавварду. ;)

На вулиці дуже спекотно. БВ майже увесь день або у будинку, або ходив до своєї лужи. Пахне після цього болотом. І прилітають мухи.

Спочатку він намагався їх вбити. Але спека шо пздц. Тому потім він просто робив щось типу "уф!", не піднімаючи голови з прохолодної підлоги.

За цим спостерігав вовкулак Тоша. Так йому подобалось, коли БВ робив "уф!". Тому, коли мухи летіли з кімнати, Тоша виходив на вулицю, ловив муху, та випускав її маже перед самим носом БВ. Той дуже незадоволено дивився на "дурнуватого дволапого" але відволікався на муху. Спостерігав за нею, поки та кружляли по кімнаті. Потім робив "уф!". Тоша хохотал як дитина та виходив знову за новою мухою.

Так повторювалось разів 5. Поки БВ не вирішив, прибрати цього постачальника мух. Та побіг кусати дволапого за срачку. Той побіг на дерево. Але спека на дворі така шо пздц. Тому БВ ліг під деревом і чекає свою здобич тут. А здобич кричить з дерева. Кличе на допомогу.

На крик прийшли побратими. БВ незадоволено подивився на них. Вони встали на четвереньки, та почали шипіти на нього як кішки. Кажуть у спецназі працюють кращі з найкращіх. Ну такоє.

FB_IMG_1693305922128.jpg

Igor 21, Сергійович Сергій, slawuta5 та 4 іншим подобається це.
  20. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    середня ручка на рівні поясу коли коса вниз, відгин носика =ширині захвату, якщо міряти від тої самої ручки, це для рівнини, на схилах по любе будуть відмінності. У нас і дуже короткі використовують, 40 наприклад для дуже потужних бур'янів, але то дуже рідко, бо бензинова перекриває. Бачу народ призвичаївся валками косити, точно як рукопашною, на сіно.

slawuta5, ArtBorsuk, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  21. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia

Briter та ДВ762 подобається це.
  22. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Привітався.)))
    Що як панове?

ШВАРЦ33 та Briter подобається це.
  23. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2023-08-30-14-32-58-30_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Жахливі сцени з воєних кінострічок... Насправді вони не такі й жахливі у житті. Крики, відкриті рани, навіть відірвані кінцівкі не так вже й лякають. Коли бачиш пораненого, навіть коли він та все навколо в крові, у твоїй голові наче спрацьовує перемикач раціонального позитиву. Ти надаєш допомогу з вірою про порятук.

Мабуть одним з самих жахливих реальних моментів, ті що не передати ніякою кінокамерою, є спостереження, як на мпр або стабпункті парамедик бере чорну стрічку для пораненого. А той з випучиними очима дивиться на тебе, не маючи змоги нічого сказати. Але ти відчуваєш його питання.

Раптом, з усвідомленням факта, що рішення про його загибель вже прийнята, зникають звуки всього що навколо відбувається. І ти чуєш тільки швидке дихання помираючого воїна. Ти відчуваєш як він стискає твою руку. Його не можна залишити. І ви дивитесь один одному в очі. В якусь мить ти нахиляєшься та шепочеш. Його дихання завмирає. Його рука відпускає тебе. Заплющуєш йому очі та виходиш на двір.

В тиші думок починають народжуватися ідеї холодної та жорстокрї помсти. Разом з ними повертаються звуки навколишнього. Пізніше парамедик спитає про що ти шепотів. "Одна шкура на всіх. Я догляну за твоїми" - говориш те саме, що шепотів всім своїм.

Жахливі сцени з воєних кінострічок... Ніяка кінокамера не передаси відчуття, коли парамедик бере цю йобану чорну стрічку для пораненого. Мов заліплюючи промень світла, вона вимикає в тобі раціональний позитив. Рішення прийнято. Надії немає.

Я не знаю чи є щось після смерті. Чи побачить він після холодної темряви зігріваюче світло?! Не знаю. Та й це вже не важливо. Головне щоб ще при житті це світло побачили його рідні. І ця думка відриває ту чорну стрічку з твого світогляда. Це не кінець. Це початок іншого життя. Головне знайти на нього сил.

Тримаємось та тримаємо себе та один одного.
    (с)

Одіссей, A10A, ДВ762 та 2 іншим подобається це.
  24. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    У нас не буває кіс з двома ручками. Ручка завжди одна, на висоті пупа. А у Вас, мабуть, як у австрійців.

Хейль та ArtBorsuk подобається це.
  25. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Є і з однією і з двома ручками.