Зо можна зробити з резиною за сезон щоб бігом її продавати? Маючи обмеження в грошах брав би типу нижчі марки іменитих брендів, наприклад барум, зараз то все так працює, більші викупили меньших.
Китайский Ханкок мне попадался не часто,но вроде бы неплохого качества,никто не жаловался не хуже мадьярского.
Варум например чешская одна из самых долгоходящих резин один клиент наездил 70 тысяч осталось 30% он еще возмущался что мало отходила я ему говорю радуйтесь сейчас 60 тысяч за счастье забрал ее и продал другому клиенту.Матадор словацкая чуть хуже качеством.
С континенталь в последнее время какая то странность происходит клеишь обычную немецкую латку с таким же клеем а воздух медленно все равно проходит,ощущение что резина пористая с другими марками такого не было.
Спілкувався сьогодні з бухгалтером аудіторської компанії. Той каже, що питання зідрати 18%+1,5% податку з усього обороту по карткам фіз особ вже вирішено. Не вирішено тільки коли саме. Є припущення, що невдовзі перед тим, як будуть спускати у клозет партію zeленої підарасні, як відпрацьований токсичний проект.
Колись давно у мене були 2 нові камери, що пропускали без дірок. Я їх ще й продав комусь по 10 гр. Хай качають.
Якщо що, з салона був Kia Soul на китайському Nexen. Нічого поганого сказати не можу, 3 сезона відкатав та наподарив. Дякували.
наверное нексен разный бывает. хотя тоже претензий не имел. но такое ощущение шо слои резины разные. первые тыщи три все хорошо, а потом резко начала воды боятся, малейший дождик и прям чуствую шо скользко, пластмасовая штоле. тыщ пять отьездил и поменял на ханкук. протектор очень похож, но воды так не боится. тоже продал за символические деньги, человек доволен.
Отож. У 1999 мав пригоди з акваплануванням, ся скінчило це погано, вгепав 2 авто... Тож на китайську та українську гуму не дивлюсь зовсім. Сьогодні запропонував подрузі придбати їй пару Barum нових, що перевищує бюджет орієнтовно на 2 тис грн, вона відмовилась, тому що "я на ній 60 тик не проїду ніколи". Незважаючи на те, що я обіцяв їй перевзути авто за свій кошт.
того ніколи не зрозумію, люди просто не в курсі що безпека ціни не має. Може дамі для порівняння запропонувати в капцях взимку погуляти а не в чоботах за 200 баксів? До чого тут пробіг? Більшість покришок взагалі 30 тис ходять до зносу що вже небезпечний або три чотири роки до тріщин від старості. Найдешевше купити щось типу мішлена за майже 4 тис за одне і забути на дуже довго. Як про знос так і про керованість, аквапланування, гальмівний шлях. Є і інші не гірше. Але коштують то саме.
Я последние годы езжу только на белорусской артмоушине три-четыре года пробег 15 -20 тысяч и продаю.Любая зимняя резина через 5 лет теряет свои свойства,но встречал часто кадров которые зимой катаются на летней и заявляют мол я аккуратно езжу-клиника.Потом надо учитывать что у наз Укравтодор вообще забил болт на свои обязанности и для наших дорог подходит больше липучка.Несколько раз объяснял людям что если они купили испанскую резину и на ней нарисована снежинка то это не значит что для нас она зимняя,так как она и на всесезонку не тянет и эта резина с таким протектором только для юга Европы.
осьо: Шини Gislaved Urban Speed 175/70 R13 82T Артикул 622-58005 4,826 Страховка від усіх пошкоджень E C 70 дБ В наявності 1 636 ₴ https://guma.com.ua/gislaved-urban-...Ic689v8B2XP9C3ainXksqv1WYaD1IHx0aAkZkEALw_wcB шо сам Gislaved відомий бренд, шо зараз входять до компанії Continental
ну так і осьо. Колись на гіславеді зимовому дуже комфортно катався, тільки спочатку пара німецьких було потім якісь інші, вже забув, трохи була різниця, німецькі ліпшіше.
В инете резину б/у брать стремно. Многих нюансов не увидеть. Может резина валялась где-то в жаре три года и появились трещины. Я тут когда-то подобные вопросы задавал. Мне рекомендовали купить новую резину и не мучаться. Купил и доволен. Чего и вам желаю.
У меня на велике такая же херня. Со временем уходит воздух. ГАЗ-21 качал колеса последний раз 4 года назад. Воздух на месте.
Колишня глава МЗС Австрії Карін Кнайссль (Karin Kneissl) наразі проживає в орендованому будинку в селі Петрушово Рязанської області РФ. Про це у вівторок, 8 серпня, повідомило агентство "РИА Новости" з посиланням на журналістку Дільбар Кладо, яка мешкає в тому ж селі. --- Нє, ну з Карін Кнайссль все було зрозуміло з того самого танцю з naZi. А що в тому рязанскому селі робить Дільбар Кладо ? (с) Оце так загадка....
Літня. Після цих був Vredestein, не можу сказати що прям набагато кращий. Люба зимова в мене-3 сезона максимум, зазвичай 2. Потим дарував/відправляв на схід.
Я на своїй Дембіці їзжу сьомий рік - проїхав вже 100 тисяч, але у наступному році поміняю на нову бо до контрольної марки залишилося три міліметри.