Подруга збире, родзинок насушить, соку наробить.... З оріхами та фундуками наробить чурчхелу))) Я рівно до цього відношусь, призовуть так призовуть. Як дозводить стан здоров'я, буду тягнути. Давати на лапу та косити не буду, огидно.
Артист. командир гармати /батареї. Не служив, військова катедра. Не оформлена інвалідність, бігати, стрибати ніц не можу, зразу падаю. Права нога дерев'яна, щоб відчути біль, треба ще постаратись. Коли отримав повістку у 22 році, у кімнаті обліку радісно хлопали у долоні, бо велика потреба у кадрах з таким ВУСом. Після висновку мед комісіі, через рік видали папірець, щоб на блокпостах марно не виписували повісток, бо я їм не потрібен з таким станом. А це зателефонували самі, кажуть приходь на комісію, може в тебе нова нога та хребет відросли, подивимось)))
обмежено не значить ні. Зара вроді війна. В мене є такий штепсель, в свій час законно наполіг щоб поставили і не смикали що півроку і частіше. Не заважає працювати ніяк. Головне щоб не пхали туди, де будеш обузою з своїми недоліками.
У мене був такий, у 2014 році після комісії отримав такий штемпель. Але блядва, з якою я трохи мешкав разом, викрала його. Отримав новий, без штемпеля. Та окремо витяг з результату медичного обстеження, там вказано - обмежено придатний.
Приїхав на виноградник. Ще встиг трохи роздивитись до тімряви, що тут накоіли зливи та скажений вітер. Завалило піраміду, на якій жив підщепний виноград. Встановив на місце. Завалило 2 ряди, добре що частково. Підняв та полагодив. Завалило щити, якими я прикривав від сонця неадаптовані саджанці. Єдин саджанець згорів від сонця, три вижили після падіння щитів. Збило усі груши з молодої деревини. На смак - не дуже. Зжер. Якщо наступного року смак не зміниться - перещеплю. Виноград вже стрімко набирає стиглість, багато чого набрало колір, Юпітер деякі окремі ягодки вже насолодив, можна трохи смакувати, по єдній))) Прищеп поки зламаних не бачів, усе зелене та чудове. Фронт місцями люто гупає, але інакше ніж раніше. Вітра майже немає, спека та задуха...
Відпочиваю в Закарпатті,дзвінок, Вітя допоможи,хочу воювати,а в військоматі футболять бо 60 стукнуло. А у мене весь штат ,повний,навіть з штучним коліном служить.Кажу просись ,комусь і такі потрібні,а він жилавий,на руках ходить, бігає як 20 літній.І куди його пристроїти?
Так і в мене є такий знайомий. І його не беруть. Він у частину ходив, просився, усюди відмова. Хтось йому сказав таке, що якщо цого таки візьмуть у частину, та він склеїть ласти з небойових причин, військова прокуратура з'їсть живцем за це керівництво бригади. Тож вибачай, але ні... Ходить тепер на ставок, карася у баночку з гірчиці складає коту на вечерю..
йому не в військомат треба а відразу в частину, за відношенням. Щось потрібне вміє, візьмуть, особливо якщо виглядає нормально. Самі знаєте, дехто в 40 як в 65, дехто в 70 як в 50. А це про здоров'я.
Привітався, Камишуваху рівняли як трахтором.. Уперше вночі бачив характерні такі спалахи - розкриття ракет з касетною БЧ.
З Днем Повітряних Сил ЗСУ! Ви бережете безпеку рідної України, вдень і вночі охороняючи наше небо. Гарної вам погоди, мирного і чистого неба, успішного зльоту і вдалої посадки! Зі святом усіх причетних!
Зі святом Атланти , які тримають небо. Хлопці ми віремо в ваші здібності та прагнення. Платимо податки , та кожного разу ставимо "подобається " під висловом Фантома "Дякую zelенопідар...ППО" далі по тексту. ( від своєї родини , моїї дівчаток та хлопців З Малишева та молочників , які просто харків'яни)
Я б залюбки піднявся на пару км, бо на землі нестерпно вже... Сьогодні був побитий температурний рекорд у Запоріжжі Згідно спостережень, за останні 130 років такої спеки в місті у цей день ще не було. Найбільшу температуру фіксували у 1996 році, вона становила 34,1°. Сьогодні, згідно з даними різних інформеров, температура в місті коливатиметься на вищій відмітці 38-40 градусів. Але зараз у затінку вже термометри фіксують +42! На сонці - більше +60.
Не бачив виходів, тільки прильоти. Коли торнадами крили Катеринівку, то там лягали повні пакети. А тут була якась дроч по 2..5 штук.. Та на мій погляд більш потужна ніж торнадо С