От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Так там і ствол на 5 тисяч пострілів розрахований.

1. (в наявності 2 шт.)
      Для столярных работ, материалл - алюминий. Для работ, где металл может повредить поверхность. Шкала...
      115 грн.
    2. Цей набір являє собою комплект інструментів, необхідних для шліфування, заточування, гравіювання та...
      140 грн.
    3. Лопатка з чохлом. Бувша у використанні. Всі зʼєднання, різьба у відмінному стані. Складена займає не...
      850 грн.
    4. Цей набір являє собою комплект інструментів, необхідних для шліфування, заточування, гравіювання та...
      150 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Мультитул сталь, 58 предметов, чехол, 48 бит, 9 насадок Материал инструментов - нержавеющая сталь...
      295 грн.
  2. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    З артистами давно спілкувались?
    Яке зараз відхилення на 3х топорах, чули?

Konrad Lorenz та ДВ762 подобається це.
  3. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Так ствол зношується всього за 2500 пострілів, а не 5000 . На 2 ствола вистачить дідового бойка.

Ph@ntom подобається це.
  4. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Втрачають їх на евакуаціях ((

Лорд Грегори та Konrad Lorenz подобається це.
  5. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Кажуть кацапідари десь неподалік притягли 203/240мм арту та міномети.

Тож я думаю що воно за таке, бумкає наче тихо, але вуха закладає, навіть у приміщенні з напів відкритими дверима.

Konrad Lorenz подобається це.
  6. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Тут іноді щось велике чергами строчить. Разів 30 може підряд. Отам снарядів вистрілюють.

7. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Привітався )))
    Учора наші тилові підрозділи вгепали кацапідарський БПЛА. Хз що воно було, я не бачив його. Але бачив сусід. БПЛА летів не дуже високо вздовж траси, по ньому по черзі відкривало вогонь декілька підрозділів, ось настав час, коли його нарешті збили.
    Кацапідарське лайно впало, та гучно вибухнуло...

Сьогодні їду на виноградник, за тиждень планую повернутись, беру документи, їду у військомат..

Гарного усім дня)))

Лорд Грегори, A10A, ШВАРЦ33 та 3 іншим подобається це.
  8. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    Привіт парні!
    однією сракою на 2 крісла... срака аж палає..."геморой" я відхватив ще той :D...
    мо хто пам'ятає були такі топтобуси : Еталон...нема вже заводу...а інженерію тра комусь обслуговувати...

Лорд Грегори, Ph@ntom, A10A та 2 іншим подобається це.
  9. AC Strom

AC Strom Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Харків

З підвищенням.
    Тримайтесь, колего.
    В часи нашої юності казали :
    Усієї водки ни вип'єшь , всих баб ни трахнеш , але прагнути потрібно.(так собі тлумачення)
    Інженерія тіки виграє , а гемор в наші роки , то скоріше норма , чім виключення.
    Гєпарін вам в руки , та натхнення, ну самі рішайте куди..:)

Останнє редагування: 3 сер 2023
    Ph@ntom, A10A та ДВ762 подобається це.
  10. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    а шо там складного? Двигун по пам'яті ізузу, решта також, все просте і залізне. Крім гнилого кузова з бляхи заводу труб різного діаметру.

Ph@ntom, ДВ762, A10A та 2 іншим подобається це.
  11. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Дякую!
    Анекдотична ситуація виходить: 2 мої роботи повязані спільними КЛ 10 кВ.
    В суботу вистрілив резервний кабель 10 кВ гіпера а потух автозавод...
    приїхав на завод в РУ10кВ -все нормуль...жодний вакуумник не відключився, жодний блінкер не випав...відсутня напруга з РП-10 від якого живився завод...зв'язався з диспетчером і запросив дозволу перейти на живлення від ПС 110/10...чуйка захотіла повідключати всі відходящі лінії...відключив відходящі і включив живлення від ПС...повключав трансформатори - гудуть...на останок включаю лінії що йде на мій гіпер...тицьнув вакуумного і все погасло:eek:....і знову жодний вакуумник не відключився...жодна сигналізація не показала аварію...відключилась лінія на ПС 110/10:eek:...і тут до мене дійшло: причиною першого відключення стало пошкодження КЛ 10кВ що йшла на мій гіпер...але жодна сигналізація і ні вакуумник на КЛ ні вакуумник на вводі від РП10 не спрацював а вибило на РП10 в сусідів o_O...коли перейшов на живлення від ПС до моменту включення кл10Кв на гіпер було все нормуль а при включенні КЛ знову не спрацювала жодна сигналізація, жодний блінкер не випав, і ні вакуумник КЛ 10 кВ на гіпер ні ввідний вакуумник від ПС 110/10 не спрацював - вибило на ПС 110/10o_O...
    моє щастя що в той день диспетчер був мій знайомий з 90х років;)...на моє прохання включив лінію 10 кВ від ПС 110/10 і я таки включив живлення заводу...
    пошкоджену КЛ 10 кВ на мій гіпер відремонтували в понеділок...років 4 тому копали траншею і екскаватор зачіпив кабель 10 кВ...в той день кабель не вистрілив...простояв ще 4 роки і в суботу таки бахнув...
    ну і на рахунок анекдотичної ситуації:
    звоню дипетчеру і веду переговори за 2х енергетиків 2х різних споживачів: заводу і гіперу...і все в одному лиці:D
    ну і картина маслом:
    20230731_105548.jpg
    винуватець торжества
    20230731_125608.jpg

Останнє редагування: 3 сер 2023
    Боб67, Ph@ntom, Briter та 2 іншим подобається це.
  12. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    мав на увазі не залізяччя автобуса...а залізяччя заводу...тож тепер маю 2 об'єкти: гіпер і автозавод...а срака в мене одна :D

Лорд Грегори, Briter та AC Strom подобається це.
  13. AC Strom

AC Strom Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Харків
    На фото дві сраки , та одна жопа кАбелю.
    І закопали глибоченько від "металістів " , ан ба ни врятувало...

Ph@ntom та ДВ762 подобається це.
  14. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    пригадую, що там має бути якийсь початок ділення. Але тоді як би напрошується 2.5 зряплати.

15. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    шафка красива, ручечки також, шнурок в глині капость. Ше більша капость той муханізатор.
    А шо, давно можна без дозволу і схеми де попало ритись і не попасти на гроші?

16. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    в той день чуваки пройшли по грані...могли в тій ямці і залишитись...там копали чи то зв'язок чи то каналізацію...якраз під кутом 45 градусів до кабелю і потягнули його ковшом...прокопали лишні буквально метр-два...
    через 4 роки вже фіг знайдеш кінці..да і доказати щось практично нереально...а так да...самовольно чи без всіх погоджень риють дуже багато..а там як повезе...

slawuta5, Govtva, A10A та 2 іншим подобається це.
  17. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Ми колись мали пересадити велику липу у центрі міста. Приїхав представник енергетиків з мапою підземних комунікацій, походив, подивився та каже: можна копати - нема жодних кабелів у цьому місці. Екскаватр почав обкопувати ту липу, а тут яяяк йобне - два квартали без світла залишилися.

Лорд Грегори, valerka, ДВ762 та 2 іншим подобається це.
  18. A10A

A10A General-leutnant

Повідомлення:
    23.167
    Адреса:
    Київ, Україна
    ...колись ремонтувАли підземний перехід на Майдані незалежності...
    ...вИвалили стєночку, а там штольня така що жигулі проїдуть і кілька кабелів (із руку товщиною, ще смоляних)...
    ...два тижні "Київєнерго" вичислЯло - чиЇ ??
    ...а - нічиї !:rolleyes:
    деякі кабелі - під напругою...
    o_O

Боб67, valerka, ДВ762 та 3 іншим подобається це.
  19. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    А тут зараз ніхто не париться. Десь перебило, чи згоріло щось, народ сам проводи скручує, кабелі лишні з руїн знаходять. А хто не хоче , залишаються без світла на зовсім.

ДВ762, Briter та Ph@ntom подобається це.
  20. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Привітався))))

Потроху чинимо ланоса.
    Придбали задні пружини, та прокладки.

Пружини були геть сівші з резиновими надувними грушами усередині.

Колхоз пішов на смітник.
    З неприємного - правий передній кут бака мокрий бензином ((
    Подивився новий бак - 3,5 грн.
    Купа бв баків на олх, але ж усі текуть....
    Що це за лайно?
    У гольфів 86 року були пластикові баки, у ланоса 2003 залізне їржавіюче сміття...

Briter та Лорд Грегори подобається це.
  21. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    можна заварити, але треба вміти. Не знаю точно чи підходить бак від кадета, є фірма що робить замінник на будь шо, ціна від 50 баксів.
    Колись купляли на пару моделей, нормальна якість.
    Гниють вони від компресу мокрої глини на них, що колеса закидають. А те що залізні, так і зараз на бензині часто тільки сталеві, то екологи ниють, бо пластикові типу пропускають вредні молекули бензину.
    Трохи більше сотні баксів з накруткою продавана 30% і доставка ціна більш меньш схожа на правду.

ДВ762 та Ph@ntom подобається це.
  22. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Пружини на Ланос тра брати з однаковою товщиною - "кадетські"...в оригінальних кінці пружин товщиною як олівець...гарно працюють коли машина пуста але за декілька років кінці обламуються.
    бак варити марно - решето по всій довжині стінки баку...Проблема Ланосівського бака що перед баком стоїть захисний екран а між екраном і баком паралон...він вічно мокрий і там вигниває по всій довжині баку...якщо з самого початку зрізати той екран і викинути паралон - бак буде вічним..ну майже...

Ph@ntom, Wiking730 та Briter подобається це.
  23. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ось знайшов фотки мого бака:
    чортовий захист за яким тіпа паралон
    gallery_11189_81_3375380 (1).jpg
    gallery_11189_81_957669.jpg
    зрізав захист а під ним сплошне решето...і якщо навіть не дирки то ямки вигнивші дуже глибокі

Ph@ntom подобається це.
  24. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    а ось по пружинам: моя рідна Ланосівська з перемінною товщиною витка і "посилена" "кадетівська" з однаковою товщиною витка:
    d40e816ae7e9588126019e92a5d5c8a9.jpg
    і так вони ломаються:
    a3f52db7d977f34013ffdd471b04d9a6.jpg
    Влад ти по Ланосу можеш відразу набрати...я в Ланос клубі з початку створення був...багато чого знаю

Ph@ntom та Briter подобається це.
  25. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    ті також ламаються. Взагалі будь які з часом ламаються, але з змінним діаметром частіше.