Бачив у Київі таке, році у 2005, стоїмо на перехресті, тут свист, пухх, злітає кришка люка, та з під землі б'є фонтан брудної води... Пс. Кажуть Дніпро та передмістя учора побило градом капець як..
Сиділа десь з годину в перукарні, уперше в житті дивилася Єбломарафон. Вопшем, що я тепер хочу сказати. Головне - гумор і хороший настрій. Контрнаступ - це пісні, танці і сміх. Ми вже практично перемогли, лишилася якась фігня, не варта уваги. Україна розбудовується шаленими темпами. Все чудово, а буде ще краще, дайтє лише 100 днів. Володимир Олександрович і Андрій Борісіч своїми грудьми захищають нас 24/7. Арахамія теж, но то такоє. Не грудьми, просто. Володимир Олександрович самалічна здолав корупцію, ну чесно. А кого ще не здолав, тим всірамно пизда. Барига (не будемо тицькати пальцем) марно піариться, нарід всірамно його ніколи не обере, бо Липецька хвабрика! Пес Патрон зайчик. Сирський теж зайчик, але пес Патрон красівше. Володимир Олександрович луччій. *** Все, прощавайте, чорні склизькі парахабіти, переходжу на сторону добра, світла, мужніх цицьок і Андрєйбарісіча. (с)
ось результат фонтанів: розмило підмуровку під корпусом люка, вимило щебінь і гарцовку під плиткою навколо люка...
Если бы не был нормальный спортивный комитет то орчанки на соревнования вообще не должно быть в принципе.
Привітався.))) Минулої доби ледь не змило у куширі. Вітер був скажений, у місті купа повалених дерев, я пів доби посидів без електрики. Сьогодні планую почати виробництво, є купа замовлень, треба робити...
20 хвилин тому над містом помітили орлан. І от маємо прильот, попередньо С300. Дякаю, дуже дякаю zeленому підару за знищення виробництва систем ППО.
Привітався)))) Цікава стаття мабуть. Коли будє проведено аналогічний аналіз України часів дерьмака/zeленського, то висновок просто буде засекречений.
Тут мова скоріш про очікування суспільства, після обмеженнь пандемії та пост пандемійний підйом виробництва озброєння. Новьіе літца прібарахлітца уїпали Україну о пандемію так, що очі на лоба лізли. Хоча враховуючи бажання zeленського пошукати мир в очах хуйла, це могло бути спільною операцією zeленського та фсб. А ідіотизм нових літц - інформаційне прикриття.
Колись я бачив таке. 2011 рік, ми на Херсонщині, лівобережжя пляцдарму. Старезний дідуган, припав до пляшки пива, що ми подарували йому, розпитуючи що де як про війну. "Мої батьки, студенти, приїхали сюди "піднімати цілину", тут і залишились, а я 71 року народження" Отут я трохи не впав... На вигляд він годився у батьки, але ніяк не у погодки. Отакої.
Доброго всім. Повирнулись з хлопцями з ПС , нарешті закінчили ставити мішки з піском .Біг-бег від сколків.КРПЗ закрили. А тут і дощик з грозою. А таких "дядьколей" бачів чі мало , фактично віріс і починав працювати з такими в рф. коли гостив у мами мої однокласники (деякі мали подібний вигляд).Особливо , коли жадібно припадають до пляшки. Новини сьогодні ни веселять.
Та чув, що підарусня лізе на Харківщину ((( А тут ще й зарєзніков пилить бюджет МО яйцямі по 17, щоб в нього, його нащадків та поплічників теж яйця були по 17. Міліметрів. В апогєї. Весільні копрокоптери, блдь... Пс. Злі язики кажуть, що відкат за продаж МО бпла з приватних виробників сягає 40%. Суки...
Любимий вислів моїх знайомих , тепер військових -"піzda" . Слів бракує... П.с. цитата ни встановилася, ну та що про 40% відкату
Раджу подивитись. Українська вундервафля. Розроблена за часів бариг. За часів zeленського коштів на неї не знайшлось. Можливості системи вражають. Дякаю, дуже дякаю zeленому підару за саботування виробництва і цієї системи ППО.