Це насос (3000 об/хв) трикутник одразу . станція викачки з автомолцистерн . вже ремонтувався. гадаю гавенні кулькові валівниці встановлені були, тепер перевірю ...
оце Васильович ти матюкнувся так матюкнувся...загнав мене в нет шукати шо воно таке... Вальни́ця (заст. підши́пник) — технічний пристрій, призначений для підтримування вала, закріплений на вісі чи іншій конструкції у зафіксованому розташунку, що забезпечує обертання, хитання чи гойдання або лінійне переміщення з найменшим опором, а також для сприйняття й передавання навантаження на інші частини конструкції. прозрів ...вік живи вік учись! а моторчик такий легко можна буде намотати раз йому не потрібно 6 кінців...мотнуть відразу на 3 кінця..і провод легше підібрати...в нас час це суттєво... да і мотати мотори десь від 0,55/0,75/1,1кВт до 7,5/11 кВт саме легше: не надто малі -легко обмотку всипати і не надто великі - не тра пупа рвати тягаючи його...
усьо... 2 контури Автоматичної системи пожежогасіння з водою прогнали, перевірили - все путьом...залишився ще 1 "сухий" контур...вирішили що іншим разом...насекасились хлопці по саме нехочу...
нагадую способи виявлення стуків, треба мінімум двоє діагностів, краще три. Розхитуєм кузов в горизонтальній площині, строго горизонтальній, це робиться за фаркоп або проєм багажника, двоє розхитують, третій лазить лапає колеса по черзі і лізе за них, глибше. Потім розхитуєм поперек, це значно легше, за рейлінги чи проєми дверей, потім прожимаєм вертикально, одночасно з двох боків, при відкритому капоті нажимаєм на " телевізор" або стакани амортизаторів. Найкращий результат дає горизонтальна розкачка. Шарові, підшипники, штоки стойок, опорні підшипники, сайлентблоки ричагів, все вилазить. Наконечники, тяги, рульовий механізм перевіряються маленькими рухами руля, по два сантиметри в кожен бік, рейка при заведеному двигуні. При заглушеному її стук норма.
Пригласили третього, качали удвох. Третій залазив під низ. Знайшов відкручену гайку тяги стаба. Затягнув, і ось я вдома )))) На півтори години пізніше, але у повній тиші)))))))
якось так відбувається, що найгучніший і найпротивніший звук від деталі, яка майже не впливає на безпеку, стабілізатора. Друге місце за тормозними механізмами передніх коліс. Сам стук від них також на безпеку не впливає.
Про найгучніші звуки ув автомобілі : вазик 04 - камінець потрапив в гальмівний барабан; подумав що відірвало задній міст... - пацанва (пізно вечором) кинули льодяху у скло, розбили форточку задніх (пр.) дверей - звук, наче у середині вибухнула граната... мерс - відскочила колодка стоянкового гальма - усі, хто був за 100 -150 метрів на дорозі - обернулися. (мабуть подумали - сталася ДТП !?) ...а от коли лопнув колінвал на "дев"ятці" - ніякого звуку не було взагалІ, просто автомобіль перестав їхати і всьо...
З ранком парні. Кацапідари влаштували петропавлівську ніч....щось вгепало так що прокинувся (або відвик від гепалок, або таки було дуже гучно)....сподіваюсь то було наша ПВО а не приліт... носились мопеди...небо різали прожектора.. Вчора ввечері поки вечеряв по цілявізору дивився інтервю зелопідара журналістам...хтілось блювати... https://www.google.com/search?q=яке...#fpstate=ive&vld=cid:d55b1b76,vid:aBLTfggn1B8
Воно відпрацьовує Оманські кошти. Впевнений, що тоді йому або добряче притиснули те, чим на роялі ляпало, або щось дуже сильно наобіцяли
++ Абсолютно впевнений, що саме так. Тому варіант може бути тільки єдин. Трибунал - шибениця. Бабченко. Так вот. Знаете, что вчера произошло? Вчера Президент Украины официально на весь мир на сцене саммита в глазах пересичного европейца провалил тест «Свой-чужой». Среднестатистический европеец такое розовой шкурой чувствует — не наш. Не наш менталитет. Не наша модель поведения. Не надо. Не хочу. Помогать — да. К себе в дом — нет. Нельзя пердеть на балу у Королевы. Не принято. Чтобы Борис Джонсон - самый эскцентричный из всех премьеров Британии - вот так с барского плеча приказывал министру обороны позвонить этому черту, а тот, как пионерчик, вскакивал и с улыбкой играл роль дурачка в быдло-шоу - да это вообще пиздец... Германию обосрали, Президента баварской сосиской назвали, Байдена говном как только не поливали, с Израилем разосрались — только Британии в списке недоставало. Ну… Что сказать. Не надо удивляться потом очередным неприятным открытиям. Ваш Дед. В рамках проекта «Журналистика без посредников». Подписывайтесь на меня на Патреон: https://www.patreon.com/babchenko (с)
Привітався. Учора у місті серед біла дня, у парку впав кацапідарський бпла, набив купу людей, у тому числі діточок, біля 20 людей отримали поранення (( Дякаю, дуже дякаю zeленому підару за припинення виробництва систем ППО у 20.. 21 роках. Спав у ліжку, відчув себе білим сахібом. Коли відмив себе від бруду, подруга роздивилась що я схуд. Та пообіцяла подарувати значка "бажаєш схуднути - спитай мене як" ))))))
Для того, щоб Воднотурий повернувся до влади (як після здачі Криму і півдомбісу), Боневтіковий контрнаступ має закінчитись десь у Черкасах.
Сьогодні телефонувала купа знайомих, - ти живий? - ти де? - ти як? У село біля винограднику лягло 2 Іскандери. Перший крилатий, другий - балістика. Дякаю, дуже дякаю zeленому підару за знищення виробництва систем ППО.
Сьогодні Юлія Тимошенко лякала українців Колумбією. Просто нагадаю, що Пабло Ескобар помер 30 років тому. А Пабло Лазаренко досі живий. (с)
Тримайся! нахрена кацапопідари тратять такі ракети на село?...може не можуть пробити ПВО великих міст от і гатят по передмістю?
Привітався. Так кажуть з кожного сайту/смартіфну/марафону. Але Нажаль В підорів багато інформаторів Ракети-це дорого, їх мало Звісно, щось можливо списати на жопорукість, але це може 30% максимум. У більшості випадків там є хтось крім цивільних, на яких підарам тупо наср@ти...
Привітався. Коли прилетіла КР я зовсім нічого не чув. Ну буває. Коли прилетіла балістика, я чув звук прольоту, яйця автоматично стиснулись до розмірів гороху. Почав рахувати секунди. Через 10 розтиснулись, через 50 рахувати кинув. Вибух не чув, хоч пів міста чуло. Ну то таке. Сьогодні збираюсь иа їду на тиждень на виноградник)))) А що робити)))
Можливо це не саме якісне фото, але для мене воно важливе як память про свого командира. Це далекий серпень - вересень 2014 коли наша рота звільняла Донбас під командуванням капітана Марковковсього Володимира Генадійовича. З ним я отримав свій перший бойовий досвід. З ним ми були в різних критичних ситуаціях. Він завжди був у всіх місіях та операціях. Нажаль ДАП був для нього останньою операцією і не самою успішною... Командир загинув закривши собою хлопців... Пройшло понад вісім років. Я пережив купу нових критичних ситуацій, брав участь в нових операціях, зустрічав багато різних командирів різних рівнів, але таких я капітан Марковський дійсно одиниці! До мене звернулась мама Володимира з проханням трошки їм допомогти. Не потрібно нічого крім 30 секунд вашого часу для підписання петиції. Якщо Вам не важко, підпишіть... Сім'я героя буде вам дуже вдячна https://petition.president.gov.ua/p...3zGGIbKY-jYmFiPE4OG_EmqE-7S8noIIxK0kUwMSGsLTg