Ну от. Учора у цей час я вже влупив та заправив дві ямки, та висадив два саджанці. А сьогодні тільки влупив другу яму. Тож заправлю та висаджу ближче до 6 ранку. Можливо сказується перевтома, хоча я її вже не відчуваю. Ще вівторок несамовито працюю, а у середу вже шо зможу, та післяобід їду ремонтувати фіатіка. У четвер вихідний. Як білий сахіб під кондиціонером, з вином та ласощами. У п'ятницю повертаюсь сюди ще на тиждень. Дай боже нашій жабці летючого змія впорати.)))
Пс. Бачив дивні пуски ракет. Судячи з напрямку - начебто наші. Судячи з дістанції прильоту - кацапідарські. Запальничкі. Поля вже такі стоять, тільки дай іскру. Спалахне тільки так.
Добрий ранок. Вчора з ранку знову все роздовбали. Вночі було тихо. Завозять. Зараз пішла мода на КАБи. Вчора один селянин бідкався , що поле ячменю згоріло. Не зрозуміло, у кого контрнаступ. Зелені півроку розповідали що все буде секретно і зненацька. Може це у нас обманний маневр, пішака пожертвувати, що б десь в іншому місці зробити прорив.
Ні, це не термобар. Це запалювальний боєприпас, дуже схожий на "фосфор". Хлопає на висоті, утворюючи сноп білих цяток, які відносно повільно падають вниз. Здивував напрямок пусків. Тобто я бачив пуски зі сходу на південь, наших РСЗВ. У цей раз було так же. Але від "розкриття" ракети до приходу звукової хвилі пройшло біля 10..12 секунд. А це 3,5 км, і це наші тили. Це здивувало.
Ааааа....это просто пиздец....История просто на голову не налазит. Бухие в говно СБУшники, находясь на передовой, в Ужгородском котле, прямо в ресторане, решили доебаться до чувака. Чувак оказался тоже СБУшником, но бывшим. Далее действующие СБУшники ему дали пизды, и принудительно похитили на служебном автомобиле, и увезли из ресторана в сторону Ужгорода...... Сука, какой же пиздец...... Ужгородское СБУ это не про борьбу за государственность, это про крышевание таможни и контробаса. ------------------------------------------ Офіційно ані поліція, ані військова прокуратура, ані ДБР про цей інцидент не повідомляли. Про деталі цієї справи стало відомо з ухвали Ужгородського міськрайонного суду про обрання запобіжних заходів підозрюваним. У матеріалах справи вказано, що одним із підозрюваних у побитті та викраденні генерала є старший оперуповноважений одного з відділів департаменту військової контррозвідки СБУ, майор Юрій Рубіш, родом із Страбичового Мукачівського району Закарпатської області. Відомо, що він служить у СБУ із 2021 року й призначений на нову посаду у травні 2023 року. За версією слідства, 23 червня Юрій Рубіш разом із іншими співробітниками СБУ відпочивав у готельно-ресторанному комплексі «Три Туза», що у селі Велика Добронь неподалік Мукачева. Власники ресторану, які проходять у справі як свідки, стверджують, що того дня компанія замовляла в закладі алкоголь. Близько 16:10 Юрій Рубіш підійшов до компанії за сусіднім столиком, де відпочивав екс-ректор академії Служби безпеки, генерал Віктор Мікулін, разом із двома громадянами Словаччини та уродженцем Йорданії. Представившись співробітником СБУ, він попросив надати документи для перевірки. Віктор Мікулін стверджує, що Юрій Рубіш був нетверезим, тому підійшов до столика, за яким сиділи його побратими, та попросив його заспокоїти, адже як колишній співробітник СБУ він вважав такі дії майора протиправними. Після цього між обома компаніями почалась бійка, Віктор Мікулін пішов на парковку, де майор його наздогнав і побив. Тоді до них підійшов чоловік із компанії співробітників СБУ, якого свідки опізнали як полковника одного з відділів департаменту військової контррозвідки СБУ, та намагався вибити зізнання в тому, що Віктор Мікулін нібито працює на угорські спецслужби. У процесі побиття він забрав його мобільних телефон і документи. Пізніше Юрій Рубіш викликав до ресторану водія службового автомобіля Renault Duster та разом зі спільником затягнув Віктора Мікуліна на заднє сидіння й поїхали в напрямку Ужгорода. В автомобілі співробітники СБУ продовжували бити чоловіка з вимогою зізнатися в шпигунстві, видати паролі і явочні квартири та розблокувати особистий телефон. У цей час свідки викликали на місце інциденту поліцію. Невдовзі службовий автомобіль СБУ зупинився на узбіччі біля села Холмок, куди під’їхав автомобіль Škoda Octavia, із якого вийшов не встановлений слідством чоловік і одягнув на голову Віктора Мікуліна картонну коробку. Невдовзі вони приїхали в подвір’я будинку на околиці Ужгорода, навпроти спорткомплексу «Зінадін», де знову його побили й відвезли в Чоп. Близько 18:00 чоловіка відпустили. Після цього Віктор Мікулін звернувся поліцію та лікарню. Він стверджує, що в медзаклад до нього приходили підозрювані та погрожували, після чого він викликав поліцію. За показами свідків, усі учасники інциденту є співробітниками СБУ й того дня були нетверезими. Водій службового автомобіля в суді підтвердив обставини подій, втім стверджує, що пильнував дорогу й не бачив, щоб Віктора Мікуліна в автомобілі били. 23 червня слідчі Держбюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 127 (викрадення людини), ч. 2 ст. 146 (катування), ч. 2 ст. 296 (хуліганство) ККУ. 30 червня Юрію Рубішу та його спільнику, уродженцю Кременчуга, начальнику відділу одного з управлінь військової контррозвідки СБУ, повідомили про підозру за цими трьома статтями, сукупно їм заражує до 12 років позбавлення волі. (с) У цій картині все прекрасно))) Коли клован керує державою, він перетворює її на бордель + шапіто.
То тке, то житє. При Сиволобому якось міліція просто завалила одна одну. Наглухо, а не оце все по роялеві.
Знайомий мого знайомого мав та розбудовував трошечки бізнес. Грошей стало більше. Придбав будинок, відремонтував, зробив декілька схованих сейфів. Провів охоронну сигналізацію, червону кнопку, усе таке. Одного вечора прийшли вони. Перше що вони сказали - приїде охорона - валимо усіх докупи з ДСО та відходимо. ДСО не приїхала, чувак віддав сам усе. З цого слів, за всіма ознаками, працювала спецура, яка місяцями пасла не тільки переміщення ззовні, а й всередині будинку. Була у курсі де знаходиться сховані сейфи. Таке. Винесли грошей на літачок + субмаринку. Маю думку, що під Київом ся стало десь так само.
Приїду ближче до вайфаю, встановлю єППО. Пішли БПЛА на південний захід. "літаюче крило" Схоже на "Валькірію", але хай краще ППО визначає що воно таке.
Більше схоже на 2 крила від літака, без фузіляжу посередині. Ось на це більш схоже. Електричний. Йшов на 500...700 метрів. Як би не ясне небо, то й не побачив би.
Ніхто мене не любить Ніхто не поважає. Піду я у садочок, наїмся дєрьмачків. Дєрьмачкі чудові, різнокольорові, Мої найкращі друзі дєрьмачкі )))) Привітався ))))
‼️⚡В Украине части переселенцев перестанет получать выплаты ВПЛ Кабмин изменил порядок назначения денежных выплат для определенных категорий переселенцев. Так, с 1 августа часть ВПЛ перестанут получать деньги от государства, а с сентября помощь продолжат выплачивать только тем, кто в этом нуждается. © ЗаБор Особливу насолоду від цього отримають ті з ТПО, хто голоснув за zeленського та його віце-препіздента. От тільки незрозуміло, це ще "Я вам нічіво нє должен))))) Або вже" вова, іпашь їх блдь" ))))
Салют газгени! сьогодні Петра і Павла, тому спочатку привітаю з праздником... старі люди казали шо по праздникам працювать - гріх...мабуть так і є... приїхали сьогодні до нас парні обслужити, прогнати систему пожгасіння... прокрутили насоси в ручному режимі - крутяться, воду по прогонній трубі ганяють...вирішили прогнати в автоматичному режимі з імітацією спрацювання сплінкерів (пожежа)...система спрацювала - насос включився...а назад система не повертається..."Пожежа" не знімається...насос в автоматичному режимі не вимикається...хлопці вже 2 години мають секас з засувками, датчиками, клапанами і рештою начиння Автоматичної ситеми пожгасіння...отака муйня малята...
сходив до хлопців: ті далі займаються секасом з датчиком тиску...спрацював при імітації падіння тиску в системі (немов спрацював сплінкер)...ніхфіга не виходить в них вернути його взад...плюнув, поліз в щит, розкидав 3 датчики 3х контурів(сиділи в паралель), видзвонив датчик що спрацював, пройшовся по дротику...а він привів зовсім до іншого контуру ніж хлопці робили секас ...тепер будуть робити секас тому контуру де спрацював датчик а не де вони думали і робили секас до цього ... на залишку залишився ще 1 контур...але я його виключив - там татчик не дзвониться Петра і Павла...шо поробиш...
Вітаю. ото треба тобі носа сунути в якісь прилади ( приблуди) де хтось трахається. До всіх гідностей ще ї сексіграшки !? Воно ВАМ потрібно , колего ? шукаю в неті вже годину електродвигунець , єден пан дзвякнув і той під заказ . Всих зі святом , та гарного дня.
така вже натура...хозяйство тіпа моє (вся інженерія гіперу)...хлопці що обслуговують знайомі з 2015р...стало жалько шо трахаються ...мали 1 іграшку - не правильну...підкинув правильну...мені не жалько а шо за двигунець?..мо ше і тобі підкину секасу
передній фланець під редуктор...не частий гість...раніше моторчиків було валом в ваших краях да курви кацапські все порушили... а він включається перемиканням з зірки на трикутник під час розгону? чи то просто лишні дротики в борно вивели?