Так ось хто випив усю нашу воду! Зв вчора були тільки хмари, сьогодні приснуло пів ложки. В мене кішка сцить більше.. Привітався. Намагався учора завантажити світлин, та де там. Схоже інтернет дзюрить крізь саме ту піпірку, з якої йде дощ...
Отакої. Поки прохолодно надворі, працюю вдень та вночі, скільки вистачить сил. Потім келих вина, та спати. Сьогодні пронормував, допідв'язав, освітлив грони 7 рядків винограду. Оприскав вітаміною 6. Вийшов йовбацький облом з сортом Гурзуфський рожевий. Його несамовито нахвалював приятель. Читаю опис - має польову стійкість до мілдю та оідімуму. Це ж те що треба. Вщепив позаминулого року кущ. Минулого ще один. Минулорічного врожаю втратив 40%, бо зжер оідімум. Внаслідок вторгнення дружбанів Zeленського почав пізно почав обробляти. У цьому році історія повторилась. А я ще 2 кущі перещепив на цей сорт. Тепер замість 2 гемороїв маю 4. Ну не фак, а?
Привітався))) Я можна сказати далеко не відходив)) На сьогодні праця ся скінчила, допиваю келих, падаю в ліжко. Поки я рятував врожай, слимаки пожерли саджанці. З 5 шт Медових Писанки Олега Михайловича, залишили півтора. От їх і висадив. Довбана корона, довбані дружбани zeленського, довбана жадоба.
Салют коптильщики! коптим? вчора поліз до генератора обслужити...перевірив свічку....насилу відкрутив...не відкручувалась ще з заводу (2017р і десь під 200 мотогодин)...зігнув пару воротків...витримала лише калена викрутка...порегулював теплові зазори клапанів і поліз до газового модуля (карб з редуктором)...думав голка западає бо коли заводжу гену на бензині - починає прокапувати бенз в районі карба...перебрав карб, почистив..кримінала не знайшов...зібрав, відкрив крантік...і як потече бензоль....виявилось лопнув шланжик від крана до карба на штуцеру карба...тимчасово замінив полівінілхлорибною ізоляцією з кабелю - якраз підійшла по діаметру..бум шукать таку бензостійку шлангочку (десь 4мм внітрішній і 8-9мм наружний діам)... після ТО прогнав генератора - все нормуль...було б...якби не потух блок індикації Мотогодин, Струму, Напруги, Потужності, Частоти ...і це новий блок...старий летів 2 раза поки остаточно не здох...до нового ще не лазив - не було настрою...десь є якась фігня що палить блоки...шо за нах?...
А в нас стихло. Фронт притих. Але ж то тимчамово. Працюємо.... Нещодавно проїздив село, де люди сотнями стояли у черзі за гуманітаркою. В Оріхові ранок недобрий. Дружбани zeленського, з якими він зійшовся посеред України, вгепали КАБом у пункт видачі гуманітрки. Вже 13 загиблих. Нелюди. Окремо дякаю, дуже дякаю zeленому підару, який у 20..21 роках нищів виробництво систем ППО на заводі номер 80.
Отакої. ))))) вопрос по Запорожскому: в воскресенье 2 июля где то в 11-00 пидарский танк проехал серую зону возле Каменского, потом не серую зону, короче порядка 3-4 км расхерячил заправку возле Степногорска, сделал порядка 10 выстрелов вокруг, и спокойно уехал назад, по нему не прозвучало ни одного выстрела, дули в кармане не считаются...- вопрос- шо то було??? (с)
Наступного разу доїдуть до космоса чи до опитної? Чи будуть готувати квіти слуги урода/опжз/шарійовці?
Пане Фантом я поважаю Вашу мужність в визнанні помилок та переході від обожнювачів зе, але часом мені здається що у Вас трапляються напади панікерства та ниття.
Після важкого нічного обстрілу, змінилися, щоб трохи відпочити. Йдемо посадкою. - Картель, диви, маленьки кабанчики. - Пішли. - Та почекай. Це ж така мілота. - Пішли. Не слухаються мої вовкулаки. Намагаються наблизитися до 4 маленьких кабанчиків, щоб погладити та зробити "цифровий контент". - Вам всім пізда. Я з БВ йду далі. - Та годі. Ми швиденько і ти нас пробачиш. - Та справа не в мені. І тут з кущів вибігає мама цих кабанчиків. Тікають вовкулаки. Тікаю я. Тікає БВ. Бо навіть на кожного бога війни є своя валькірія. Аве чєсть, атвага і зоряний десант. (с)
А вот вам - для баланса - свежая весточка с того света: имперская компания "Робоавиа" объявила о строительстве второго завода по производству БПЛА в Ростовской области. Первый уже запущен в Симферополе. Строительство завод мощностью 1100 беспилотников в год на 500 рабочих мест обойдется в 500 млн рублей. Или - приблизительно - 150 млн грн. А теперь, внимание, вопрос: кто из украинских производителей беспилотников с максимальным оборотом 300 млн грн в год (обычно - 10-15 млн) и максимальной разрешенной прибыльностью 25% сможет себе позволить строительство нового завода?.. А нет завода - нет развития. Беспилотники из воздуха не делаются, как доходы олигархов. Для производства беспилотников нужны квалифицированные специалисты, дорогострящее оборудование, помещения, оборотные средства для поддержания всего этого на плаву, а не только во время исполнения контракта... Поэтому так редко прилетает в мацкву весточка из Украины. Денег нет. https://t.me/kasjanovcom (с) А грошей нема, бо головротйогобородька виявився ширмою для ригианальних крадіїв))) А ми доживемо до того часу, коли кожен день кацапідари будуть шмаляти по нам 200 бпла на добу. А zeлена мавпа за валізку грошенят пустить транзит кацапідарського аміаку.))) Доречі, за 100 млрд Оманських долярів скільки можна б було набудувати підприємств? Отож.