Переважно під вантажі десь 500 - 800кг. , ну і звісно щоб обслуговування усі гроші не витягало з кишені.
Добло мабудь не варіант. Авто перевозить паперові стакани в коробках , забивається під зав'язку , воно наче б і не дуже важке але об'ємне. Тож бусик тут більш доречний.
...колись ще студєнтами їхали газоном з практики (на кузові), співали пісень. ...так мені бронзОвка залетіла, причому - зразу ув горло, живА... (і бОрсалась там всередині мене декілька хвилин) Відчуття - мабуть як у тобі "чужий" вселИвся...
щоб не витягувало грошей нове з салона, а щоб не вийожуватись і по троху платити ряд рено трафік і його клони від ніссана та опеля, є різна довжина, двигуни раджу 2.0, ланцюговий ГРМ. Але ж він зара хапне свіжачок з 700 тис пробігом і буде потім верещати що рено гамно. Тоді варіант Т-5, шоб точно знав що гавно з таким пробігом. На приборці само собою буде 218 або 197 тис. І 15 років.
чітко коліном на міну...мені здалось я навіть бачив кружок землі з нею...сам наклав жгут на залишок ноги...жесть...
Кацапідари гатять Веселянку, схоже що Торнадою. Відкрив підвал, поставив драбину. Трохи випав на ізмєну.
Отже проговорили з товаришем варіанти ,Трафік - Віваро - Примастар розглядаються як кандидати. Але , як завжди , є одне але ) Наразі з бусиками б/в як виявляється повна жопа , чесно не знав цього , давно не відслідковую авторинок Ціни на них підскочили не лише в Україні , але і в Європі. Те що заїзджає в адекватому технічному стані вартує як три Течіки. Те що пропонується за 10-12 тис, то вже в передінфарктному стані хоч і з нафарбованими губами. Дійшли згоди що нехай пенсіонер ще побігає , краще до цього питання повернутись після Перемоги. Дякуємо усім хто долучився до порад
Бгггг.... Повідомили в тлг що у вікіпєдрії з'явилася стаття стосовно сьогоднішньої "історичної промови" хуйла. З цікавості поліз дивитись і ..... Фіг вам!
Вітаю! Помітив, що в темах, де комісарить пряник, нічого путнього не відбувається. Міст стоїть, мацква не горить, попів мп не забороняють, заколот просрали, кацапія ніяк не розпадеться. Що робити?