Яка там вистава. Олігарха примушували ділитися. Відмовився. Тепер все , що зможуть, заберуть. І гроші і бізнес.
Доброго дня всем. Вчера психанул. Разобрал две левые дверцы пепелаца. Там постоянно что-то гремит. Я слышу слева. Пассажир слышит слева сзади. В дверях все закреплено, ничего не болтается. Ничего не тарахтит. Не знаю, что это может быть. Стойку тоже разобрал. Всё тихо. Скоро сойду с ума.
вітаємо юний падаван в кумпанії газгенів да красіво ж так вийшли: - 6 вертошук - 1 літадло - нафтобаза - мости на мацкву... - чуток кацапів вояк і цивільних... думаю на другу звязду хероя раісі тягне!...не рахуючи 2 звязди хероя луганди і домбабве
Так сталося, що велика частина нашого контрнаступу відбувається в тих місцях, де минулого року моя банда облазила чи не кожну срану зеленку. Під Зеленим Полем і Новополем ми з боєм виходили з оточення. Під Левадним в зеленці, мабуть, досі стирчить наш розхуярений стодвадцятками течик. Нескучне ми мали задачу штурмувати силами лише одного нашого взводу. Але так і не знайшлося мехводів з інших бригад, які б погодилися нас туди покатати на "броні". А своєї у нас тупо не було. А південніше Новосілки - дамба, за якою ми були закопалися в зеленці в таких єбєнях, що їжу і БК треба було тягати на собі через хащі і болото майже 3 км. Один з комбатів бригад-суміжників коли дізнався, де ми стоїмо, трохи охуїв: а ми навіть до дамби, каже, тільки на "броні" їздимо. Тому увесь цей наш контрнаступ почався лише тому, що ми минулоріч зубами чіплялися за кожен клаптик землі там. Без арти, авіації і танків. Було весело) #посміхайсяіїбаш
Лукашенко рятує Пригожина. При цьому повідомляє, що знайомі давно та підтримують дружні стосунки. А тепер згадаємо, кого саме попередив Зеленський під час вагнергейту. Нічого особистого. (с) Пс. бубінько невиноватоє. Це дєрьмак його навчив поганому))))
Тут злі язики кажуть таке: "Сложно передать, какой стресс за эти дни пережила команда Медведчука и лично Медведчук.Шли активные поиски нового места жительства, а также высказывалось негодование, что есть риск потерять уже поделённый и оприходованный бюджет проекта «Другая Украина». (с) Пс. Це ще ми не знаємо, як гудів з переляку дупою "домік пад пітєром", та його надувна лялька.)))))
Тут у него два пути оставаться у Луки и ждать пули и дальше качать права или валить в Африку где много диких обезьян,но туда тоже долететь надо живым.Но все говорят что его рейтинг рухнул вчера ниже плинтуса.
ну так зеки з шторм зет (зеки під армійцями) що підтримали лисого і тим самим тепер підставились вже заявили що лисому торба...нє па панятіям братву кінул..
По нашим подсчётам, революция Пригожина увенчалась ослепительным успехом. Теперь Евгений Викторович возлавил линейку Форбс, как самый богатый на реакции клоуна человек в Мире. (с)
Житиме в Ізраїлі. Грошей у нього більше за Коломойського. То він тільки на вигляд божевільний. Найме найкращих адвокатів і охорону.
В такой ситуации и молчание, безусловно, можно считать позицией. И каково было удивление, когда так и не обнаружилось выступления боброедочки Марго. Она вообще перестала писать в телеграм за полтора часа до начала событий в пятницу вечером. Неужели глава RT решила дождаться, чем дело закончится и поддержать победителя?
Колись давно у Верховній Раді розглядалося питання про введення 25% квот на українську музику в ефірі радіо та телебачення. Уявляєте - в Україні потрібно було в законодавчий спосіб зобов'язати медіа ставити в ефір хоча б чверть українського контенту. Це питання викликало шалений спротив узкоговорящіх депутатів та співаків ротом. І вони навіть зібрали у Києві прес-конференцію, щоб пояснити ЗМІ і усьому суспільству, що українська музика низькопробна і непопулярна. На цю пресуху у якості спікерів прийшли Потап, жЛобода і, прости Господи, Руслана Лижичко. Приперлися і ми з Сергій Пантюк , хоч нас туди ніхто не кликав і взагалі нам були, м'яко кажучи, не раді. Пресуха закінчилася навіть до пуття не розпочавшись. Я перебив учасників (на жаль, лише в гуманному інтелігентному сенсі) і довго пояснював їм, чому вони моральні виродки і відрижки хуйової карми нашої нещасної історії. жЛобода негайно кудись здриснула, Потап злякакався і робив вигляд, що він сюди забрів випадково, а Руслана почала бекати, що вона бандерівка, чим викликала гучний регіт усіх присутніх. І лише продюсер Руслани намагався викликати мене на дуель, ретельно слідкуючи, щоб між нами увесь час залишався стіл і побільше охорони)) Це я все до чого? А до того, що скільки б жЛобода і їй подібні не перефарбовувалися в патріотичні кольори - вони так і залишаться відрижками хуйової карми нашої нещасної історії. Dixi