Учора повертався з винограднику, щось під Степногірську горіло - палало.. Стовбур чорного диму, вітер гнав на південь... Кляті кацапідари та їхні zeлені посіпаки...
Ми духом і не падаємо , бо по суті піхуй чи від звичайної ракети загинути чи від ядерки. То що поширюють кацап-змі теж відомо. Тому і кажу що ядерним державам партнерам слід чітко оголосити якою буде їхня відповідь якшо кацапня спробує зробити те й те. Але виходячи з історії з ракетою яка впала в Польші , Каховкою і ЗАЕС я б не розраховував на якісь конкретні заяви.
Може в Єнергодарі підірвати, прогрів гоїв вже пішов. Тим самим інфраструктурі нашкодить, довкілля іспагане і відмазка чому територію лишили для Z-бидла. Підірве так підірве. Головне здриснуть звідти. А краще хай би десь в курскє взарвал.
Якби все було так безнадійно, то планували би все на два, три тижні наперед, а не на роки. ) В останні дні Захід бере на себе чимало фінансових зобовязань аби роками фінансувати України. Для прикладу – лише Євросоюз обіцяє покрити 45% усіх потреб України у фінансуванні до 2027 року. Це, справді, безпрецедентні зобовʼязання. Більш того, на Заході знімають всі табу на зброю – танки, ракети, літаки, - беріть що хочете, тільки навчіться користуватися! Цим самим Захід хоче показати серйозність намірів про перетворення України на «Східно-Європейський Ізраїль».
Я не панікую, я навпаки чекаю коли бахне. Може хоча так люди голосувати навчався. Що мені з того рване, чи ні? Чи правильніше сказати в курскє чи Енергодарі один чорт.
Чекаємо на появу усього обіцяного на полі бою. «Східно-Європейський Ізраїль» навряд нам підходить. Ізраіль наче б то має ядерку ( вини не підтверджують , але і не спростовують) , а перевіряти навряд знайдуться охочі. В нас її нажаль немає і це відомо всьому світу. А от модель «Східно-Європейський Ізраїль» + ядерка оце серйозний аргумент. Поживемо побачимо що буде далі.
Не знаю що і як, але якщо тут буде радіаційне зараження, то вони в найближчі років 20 навряд-чи знову полізуть. Херсонщину вже на пустелю перетворили гади. А взагалі в мене настрій як і до 24 лютого 2022 року. Все що не станеться, наша держава вистоїть.
Різницю в конструктиві ЧАЕС та ЗАЕС знаєш? Коли нагуглиш, не тягни сюди. Тут тема для дорослих, а не дитячого садку!
Я думаю, что до завершения строительства дронно-коллайдерных заводов, там кто-то обязательно пойдет на перекур в недозволенное место. Со всеми воспламеняющими последствиями. Так же думаю, что среди дебилоидов в погонах Найдется кто-то с одной извилиной, дабы не допустить ядреного апокабздепсиса.
Прохання до мешканців і гостей столиці! Спробуйте завтра обходити подалі Банкову — є небезпека, що впіймають і призначать головою КМДА, бо вже і Кім сказав, що він — не…
Сьогодні весь день і вечір гатять. КАБи, Шахеди , Урагани і все , що стріляє. Працівниці комунгоспу в бронежилетах метуть центральну вулицю.
На самому початку, коли ще сиділи по домам, і не знали скільки нас залишилось на вулиці, приїхав сміттєвоз! Це було щось! Люди повилізали на вулицю, хто плакав, хто сміявся, обнімалися, всі на емоціях! Комунальники були героями! Як мало потрібно для щастя...
Ще й на народних умільцях все тримається. Дахи латають брезентами, порвані проводи з'єднують, по стовбах лазять. Викликати нікого.
Завжди в команді є командир відділення, у радіоефірі, коли вони йдуть по зеленці, почуєш його - "Зайняти периметр". А потім тиша. Хвилину. Дві. Десять. Ти вже хвилюєшся та порушуєш тишу - "Картель Скіфу. Що трапилось?". І чуєш - "Скіф Картелю, тут шовковиця. Дуже смачна". А потім вони приходять з дитячими замурзанними пицями.
Привітався.))) Спав вночі у місті, як білий сахіб, на чудовому ліжку))))) Опівночі почались прильоти С300, кажуть кацапідари гатили передмістя... Збираюсь потроху на виноградник, там ще трохи справ ся залишило))))
Побачив новину, був здивований, поки не читанув каменти)))) Люди кажуть, що купував особисто дєгєнєраліссімус)))) Інші кажуть, що його дружина. Треті - що його охоронець.))))) Гарного усім дня)))) Кацапідарам - просто здохнути. Zеленим посіпакам - щоб їм зуби набік повивертало, як їкла. Амен.
Добрий ранок. Знову гатять. Дякуємо посіпакам за тривалу рекламу тріумфального контрнаступу. Хуйло з переляку витратив свій час корисніше.