Панове, ви це бачили? Спойлер Оккупанты опять замечены в использовании тактики "джихад-мобилей" в Украине (так во время войны в Сирии они называли управляемые смертниками из разных повстанческих и террористических группировок транспортные средства, начиненные взрывчаткой). Конкретно в этом случае они начинили шестью тоннами тротила танк Т-54/55 и послали его в сторону позиций ВСУ, видимо, закрепив акселератор перед тем, как спрыгнуть. К счастью, танк наехал на мину до того, как добрался до украинских бойцов. Однако довольно значительная сила взрыва представляет опасность даже на расстоянии. @yigal_levin Кацапідарське лайно всьтрягло на міні, хлопці з рпг почали добивати, бахнуло капець. Думаю що мало хто на тому опорняку вижив...
У меня раньше жили два кота так они придавили ужика мелкого и подбросили собаке а та на меня испуганно смотрит мол начальник я не приделах в натуре.
Привітався))) Кажуть кацапідари вночі вгатили С300 по нам. Чув 6 вибухів. Щоб їм трохи руки повивертало.
Минулої весни щепив живці технічного сорту Corot Noir. Щепив дуже пізно, на початку квітня, бо було не до щеплення. Вихід годних був 8/9, що неймовірно.)))) Вдалось опанувати деякі хитрощі, тож вийшло так. Було раніше вибитих ям 6 штук, добив ще дві та на початку червня висадив. Зараз прийшов час знімати з тимчасових пірамідок, та перервішувати на шпалери. Вночі бахнув ями та встановив стовпчики, зараз натягнув дріт, трохи охолону та піду розвішувати)))) Спойлер Характеристика винограду Коро нуар: Виноград Коро нуар (Corot noir) – складний міжвидовий гібрид середнього терміну дозрівання. Кущі вище середньої сили росту. Квітка двостатева. Грона середні, циліндроконичні, середньої щільності і пухкі. Ягоди дрібні, округлі, темно-сині, покриті тонким восковим нальотом. М’якоть соковита, шкірка середньої товщини, смак гармонійний. Сік забарвлений. Сорт має високу стійкість до основних грибкових захворювань винограду, середньостійкий до мілдью. Має високу морозостійкість, витримує морози до -29°С. Урожайність висока. З винограду Коро нуар виробляють темно-червоні вина з м’якими танинами і ароматами вишні і ягід. Ізабельних тонів немає. Також використовується в купажах. Селекція: Корнельський університет, США
Мені увечорі теж , знову дахи і вікна побило. Кажуть ,що КАБ. 2 хати згоріли неподалік. Провода порвало, тепер і світла нема.
Скотиняки, обшмаляли місто та предмістя, 12..16 ракет. Бачив деякі пуски, летіло прямо на мене. Ховався, крив прутнями хуйло та zeленого підхуйлениша. Пролетіло наді мною, трощіло місто...
Так, вінуваті , бо хтось голосував по приколу, хтось просто не прийшов до дільниці. Бо мав важливіши справи , з думкою, що від мене нічого не залежить. У кожного з нас був вибір йти на дільницю та думати , або прикалуватись, чи йти пити пиво.
Шалом , православні! Мав вчора розмову з італійцем ,кілька років тому познайомились на ФБ в групі металошукачів. Задав він цікаве питання - як в Україні ведеться бізнес? Поцікавився в нього з чим пов'язано це питання , думав в нього якісь плани. Виявилось що ні , висловив він великий сумнів стосовно вміння українців вести бізнес. Питаю з чого такий висновок. Його відповідь вбила. -Як ви думаєте відновлювати країну після війни? Самостійно ви не витягнете , тож потрібно буде залучати іноземних інвесторів. Ви гадаєте що інвестори до вас вишикуються в чергу? Бізнес будується на спільних інтересах і довірі до партнера. А як можна довіряти партнеру який бреше тобі у вічі і краде? Якщо для вас це норма , то для нас це неприйнятно, так бізнес не робиться. Як виявилось усі ці питання виникли на тлі останніх гучних скандалів навколо фінансових оборудок в нашій державі . Особисто в мене це викликало тривожні відчуття. Якщо пересічний італієць замислюється над подібними питаннями , то навряд він поодинокий. І можна припустити що подібні думки є у багатьох країнах. Це поганий знак.