Це лише зовнішня обгортка для пересічних. Причина значно глибша , хто захоче той сам знайде відповідь. В мене з цього лише два питання. Чому молоді здорові лби ,які представлені на відео, не дають вихід своїй енергіїї десь на фронті? І чи будуть якісь дії з боку влади у відношенні цих молодиків?
Доброго усім. На дворі хмарно , вночі тривоги оголошували майже кожної години , підари продовжують кошмарити прикордонні населені пункти. Все як зазвичай.
Як би не було і хто би не був постраждалий, поліція мала би захищати його і арештувати тягнучих руки.
Як вони вже набридли, але схоже ,що це ще на роки. Діждемося і Ф 16, і НАТО введе війська коли вже розгром окупантів буде очевидним.
Коли не можуть дати аргументовану відповідь в інформ. просторі вдаються до подібних дій. Прям все як має бути в правовій державі.
В когось проблеми з географією... Мабудь в мене , бо мушу визнати що такого українського міста я не знаю...
Робіть великі зображення скриншотів, вам же однаково, а мені на телефоні ніяк дивитися. Там і стрілки заважають і вимикається, як доторкнешся.
Вчера заехал ко мне полицейский односельчанин и обрадовал что райотдел закрыли и даже дежурных с оружейкой сократили,теперь только днем там будут патрульные и по оружие они будут ездить за 40 км в Полтаву и это учитывая что нас ждет приличный скачек преступности в будущем.
Великі простирадла довго грузяться при перегляді з телефону, особливо коли інтернет поганенький. Багато хто на це скаржиться.
От і я вирішив що треба зробити собі подарунок. Восені придбаю живців нових американських кишмішів, взимку прищеплю, навесні висаджу. Але помріяти можна й зараз..... Пішов працювати. Гарного усім дня, кацапідарам - гарний уламок, zeлегоригопідарам - гарну шибеницю. Амен.
Згадаємо часи прафессора, тарас топив за яника. Настільки, що були питання, як син В'ячеслава Чорновіла може бути проти батька.
За кого у той час топили дерьмак, гетьмуданцев, попердоляк, перед ким махав прутнем zeлебубен? Може їх також у смітник та кришку заварити?