стаєм метеозалежними...я вчора "хворав"...так мало того що стан був нівдугу так ще й в туалет гоняв кожні пів години на пару сциків ..почав думати чи не застудив...сьогодні все нормуль...
А мені ще позавчора циклонило. Парацетамол вживав. Сьогодні наче краще. Погано тільки, що кацапи знову гатять, як раніше. А як наші стріляють, навіть собаки не бояться.
Та то ти мабудь лікуватись невмієш По радіо он весь час кажуть - не займайтесь самолікуванням! Тож лікуватись потрібно не самому а з кимось.
Вірно зробив! Якщо враховувати, що кинув тоді, коли ще не було проблем з здоров'ям, то залишається те, що я сволота! Так що не нервуй мене!
шо занадто - то не здраво! тому хоч декілька раз на рік тра таки тяпнути!...що періодично роблю то з одним то з другим кумом...таким ж алканавтами
Коли я валявся у кардіології, ускладнення після корони, помітив цікаву річ, всі хворі були питущими, один я біла ворона. До корони пив натуральну мелену каву і не знав де знаходиться серце, і що таке тиск. Якби не корона то і не взнав би. Була надія, що помру здоровим, але...
та мені корона теж трохи дихалку підпортила...трохи з тиском і серцем нагадила...обстеження легень в льотній поліклініці після ковіди показало результати на 30% кращі за норму але по відчуттям дихалка раптово здала і сильно...дохтурка коли дивилась графіки казала що не всі молоді в 20 мають такі показники як я за 50...але Єгипта через пів року показала що я таки правий...дихалка вже не та...ще на 10м махнути під воду можу але вже не надовго...
а с аквалангой пробовали. я тоже больше 3-4-х метров не могу, вода выталкует назад. но с каменюкой в руках думаю и 10 смогу. и это без ласт
З каменюкою на шиї і глибше можна! Каменюка то небезпечно. Одного разу ледь дихалки вистачило щоб піднятись на поверхню. Каменюку залишив на дні!
У холодну погоду полював під водою у футболках. Трохи повільніше спливав, ніж без них. Єдин раз взув светра, трохи не втопився....
От, а якби пили розчинну то знали б де серце, і не тільки серце... Доведено амеріканами що від натуральної меленої кави серцю немає ніякої шкоди.
Ото знов читаю і явно видно, ну і придурки ми всі і як ще живі не зрозуміло. Навіть окрім війни. Як там Воро Гангстеріто казав-Vabene!
ну так той, не знаю. я тут уже пару своих историй расказывал, а вообще их много. шо поделать, пытливый ум, а шо если, и прочие шалости. я когда жене расказую всякие вещи про детство и юность, у нее волосы дыбом, хотя ничо сверестественного вроде и не вижу.